eşimin ısrarı

Haddinizi aşmayın. Bu benim kişisel görüşüm herkes bir olacak diye birşey yok, konu sahibine onu anlatmaya çalıştım. Siz yapıyorsunuz diye de herkes sizinle aynı düşünceye sahip olmak aynı şartları kabul etmek zorunda değil.

Yalanın bahanesi olmaz tabiki ama sen haksız bir baskıyla buna mecbur bırakmışsın

Eşin sözünü tutmadı diye değil , bir haltlar yer korkusuyla bu tedirginliğin. .cool gorunucem diye başka biri olmana gerek yok . Kendin gibi git ve " icim rahat değil ,hoşlanmıyorum " de

hmm aynı görüşte değiliz kesinlikle. ben 20 li yaş grubuna karşı cinsin özel ders vermesini doğal ve profesyonel bulurken, siz sakıncalı ve yanlış buluyorsunuz. o zaman iyi ki öğretmen değilsiniz diyorum ve gidiyorum

konuyu bidaha okumalisınz bence sizin yorumunz biraz çirkin

o ogrenci kelimeleri gozüme sokulmasa da olur zira bende egitimciyim belirttigim özel ders ve hosnut olmayabilirm

nasıl tesekkr etsem bilemedim beni anlayan azınlıktansınız aynen durum bu ve cidden fkir alma amaclı buradaym

güveniniz sonsuz ise çok ta takmayın bayan öğrencisi olduğıu için olabilir böyle şeyler ya doktor olsaydı ?

anladıgınız için cok tesekkrler dogru tabi boyle yaklasmak da gayet mantıklı işte aslında burada tslayanlardan duymak istedigim bunlar ben bu durumu sindiremiyebilirm ama mantıklı oldugunu bilip kendimi törpüleme kapasitem var

Esiniz de, size kirilmistir belki..
Esiniz tarafindan da bakalim mevzuya..

Kiz ogrencileri almani istemiyorum dediginiz anda ,ona guvenmediginizi anlamis olamaz mi ?

Ben olsam, bak goruyor musun bana guvenmiyormuş derdim..
haklısınız hiç boyle bakmamıstm tesekkrler

Öğretmen eşiniz kızlara yan gözle mi bakıyor? Ben de öğretmenim ve bu tepkiniz midemi bulandırdı. Eşinizin size söz vermesi de meslek etiğine sığmıyor. Ağır konuşacağım ama sizin için banlanmaya değmez.

he canım olabilir kesin oyle bakmısımdr ne kolay karalıyosnz

Normal değil çünkü bacım. Sen bu zihniyetteysen kızın olduğunda erkek öğretmene de emanet etmezsin onu. Böyle yaşam felsefesi mi olur?

güveniyorum diyip durma lutfen güvenmiyorsunn işte... hem adamın meslegi napsın kız erkek ne farkeder
yahu
hay sagolun ya aynen işte o benim yapmamı zaten istemiyor aynen olay bu

Size mesleğimi ve neden böyle düşündüğümü açıklamak zorunda değilim sizin mesleğiniz ve işi nasıl yaptığınız umrumda da değil evimde özel ders vermem siz verebilirsiniz sizi tutan yok. Burayı şahsi polemik alanına çevirip her an kendi üzerinizden yorum yapıp yazıyorsunuz keselim bence konuyu baltalamak da istemiyorum.
Konu sahibi maddi durumunuz çok sıkıntılı ise eşiniz mecbur kalmış olabilir sadece yalan söylemesi kötü olmuş evet. Bunu sakince konuşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…