eşimin ısrarı

haklısınız öyle yapıcam cok sagolun ama işte bana tamam diyip sonrada haberdar etmemi kırıcı oldu

cünkü eşime karıştıgım cok nadirdir
Emin misiniz? Burdan her şeyine karışıyormuşsunuz gibi geliyor. Daha kız öğrenci almasına karışan kadın nelere karışmaz? Bir de kız öğrenciyi neyle itham ediyorsunuz? Eşinize güya güveniyormuşsunuz. Kız eve aldı kocamın üstüne atlar eğitim ayağıyla mı diyorsunuz? Kocanızı fanusa koyun.
Fazla buldumcuksunuz artık bitmeniz dileğiyle....

eşinizde kız öğrencisine tecavüz etme potansiyeli varsa neden hala evlisiniz, yoksa neden ders vermesinde sakınca görüyorsunuz?
adam isteğinizi çok saçma bulmuş, uzatmamak için he he tamam demiş ama bildiğini okumaya devam etmiş, olayın özeti bu.

kıskançlığınız cidden mide bulandırıcı türden. ben de özel ders veren bir öğretmenim. erkek öğrencilerim eşimin olduğu saatte gelir evime. kız öğrencilerim için de zaman kısıtlamam yok.

ayrıca kocanız kız öğrencinin evine gittiğinde başbaşa mum ışında ders çalıştığını falan mı hayal ediyorsunuz? elbette öğrencinin ailesi de evde olur o zaman şartlarında. madem çok rahatsız hissediyorsunuz öğrencileri siz evinizde ağırlayın

ayrıca olur da bi kız öğrenci eşinize hayranlık duyar aşık olur falan. bu durumda sinir krizine girersiniz eminim. ama ben size tavsiye edeyim. başınıza böyle bi durum gelirse(ki çok sık yaşanan bi durumdur) öğrencinin yaşadığı içsel sürecin doğal akışı olduğunu düşünün. kocanızı karalamak ya da kızı rakibiniz olarak görmekten vazgeçin. öğrenci onlar çünkü ÖĞRENCİ

sizi tekrar kınayarak cümlelerime son veriyorum.

Eşinize güvenmediğiniz gün gibi ortada
Ayrıca çok da ayıp ediyorsunuz kız erkek ayrımı yapmanız çok tuhaf
Siz de herhalde "bayan" doktorculardansınız fakat o kadın doktorların tüm öğretmenleri kadın değil uyandırayım

konu sahibi anladım sizi
siz kızla birebir evde kalabilme ihtimalinden rahatsız oluyorsunuz

şöyle düşünelim 2 kızım var
özel öğretmen alsam bende evde olurum zaten
aileler titiz oluyor böyle konularda hele bu devirde

hee siz yok kızla yanyana oturcak ister istemez yakınlaşma olur diye düşünüyorsanız hata sizde

burda ahkam kesenlerin cogu sevgilisi ya da kocasi kafasini cevirip baksa olay cikarir eminim:)))) ama burda meslekte cunsellik olmaz deniyor konu sahibi kiz ogrencilere ders vermesin dememis. evde birebir basbasa teketek bir ortamdan hakli olarak rahatsiz olmus. bence esinizle sakince konusun rahatsizliginizi dile getitin ve huzursuzlgunuzun ilisknize yansiyacagini belirtin. sakince.

Üniversite hayatım boyunca çok özel ders verdim erkek kız.Eger sevgilim bana böyle bi şey söylese tutup da onunla asla evlenmezdim.Çok bozuk bi zihniyetiniz var çünkü.Merak ediyorum öğretmenlerinize hep potansiyel koca gözüyle mi bakmıştınız acaba ondan mı bu güvensizlik

bence de riskli iş.
kız ergen ve ilgi manyağıysa yarın birgün eşine iftira atabilir, taciz etti vs diye.

gerçi bu zamanda erkek kız farketmiyor taciz olaylarında ama kızların okullarda öğretmenlerine iftiralar attıklarını duyuyoruz. gerçekler yalanlar birbirine karıştı iyice.

Öğrencilerin öğretmenlerine aşık olması çokça masum bir olay ben de öğretmenlerime aşık olurdum ve bu konudaki tek icraatim hangi dersin öğretmeniyse o derse en çok çalışırdım çünkü öğretmenimi sevdiğim için dersi de severdim. Ötesi yok. Kocanız kutsal sayilan mesleklerden birini icra ediyor öğrencileriyle arasinda karisini kiskandiracak bir şey yaşama ihtimali oldugunu nasil düşünürsünüz bu karşı taraf için onur kırıcı bir şey olmali. Abartılı bir kıskançlık sergiliyorsunuz

+1

güveniyorum diyip durma lutfen güvenmiyorsunn işte... hem adamın meslegi napsın kız erkek ne farkeder

Katılıyorum size. Gerçek hayatla klavye başında bir değil buradaki çoğu kişi
Mesleği olabilir evet sınıfta ders vermesine takılmamış konu sahibi evde özel ders vermesini istememiş eşi de kabul etmesine rağmen yalan söylemiş. Taşlamaya ne kadar meraklı bi kesim var burada. Herkesin kişisel yargıları bir olacak değil. Bende yirmili yaşlarda oturup bir erkek öğrenciye ders versem eşim de istemez, bende onun yapmasını istemezdim.

yok artık. tam da 20 li yaşlarda erkek öğrencilerim var özel ders verdiğim.8 yıllık öğretmenim daha hiç sorun yaşamadım. olay tamamen bakış açısı. size özel ders için gelen çocuklar saatine 100 lira bayılıp kara kaşınıza kara gözünüze gelmiyorlar. gelecek planları var hedefleri var. lütfen o korkunç bakış açınızı değiştirin .

ama diyorsanız ki ben seviyeyi kuramam, karşı taraf haddini aşabilir ben sesimi çıkaramam o zaman kocanız izin vermesin bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…