haklısınız öyle yapıcam cok sagolun ama işte bana tamam diyip sonrada haberdar etmemi kırıcı olduBence sıkma,sor öğren fikrini belirt ama illa şunu yap deme. Ben bile bı şeyi yapacağım varsa eşim asla yapma dese bile yaparım yani. Kıza ders veriyor öğretmen öğrenci yani. Ne terslik olabilir eşin öğretmen gibi öğretmenlik yaparsa
Tepkiden korkmuştur.haklısınız öyle yapıcam cok sagolun ama işte bana tamam diyip sonrada haberdar etmemi kırıcı oldu
Emin misiniz? Burdan her şeyine karışıyormuşsunuz gibi geliyor. Daha kız öğrenci almasına karışan kadın nelere karışmaz? Bir de kız öğrenciyi neyle itham ediyorsunuz? Eşinize güya güveniyormuşsunuz. Kız eve aldı kocamın üstüne atlar eğitim ayağıyla mı diyorsunuz? Kocanızı fanusa koyun.cünkü eşime karıştıgım cok nadirdir
Sizinle alakası yok yanlış anlamayın ama konuyu okuyunca jinekolog erkek doktorların eşleri ne düşünüyordur diye geldi aklıma
bence de riskli iş.merhaba hanımlar elbette tepki verenler olacaktır ama buradaki hanımların yorumlarına güvenerek sorumu sormak istiyorm cevaplarınız ciddi anlmda önemli benim için.Eşim öğretmen ve özel derse gittiği de oluyor daha önce gittiği bi kız öğrencisi vardı ben öğrendiğimde istemediğimi söylemistim eşimde kendince bi sakınca görmediğini mesleğinin bu oldugunu söylemiş yinede ben istemediğim için kız öğrenci almayacagını söylemisti.Buarada eşime gayet güvenirim fakat hayat görüşüm bu birebir bikız ögrencisinin evine gitsin istemedim. Aradan bikac ay gectı ve ben dun suan yine bir kız öğrencisi oldugunu öğrendim.Sorun su ki tamam almam demişti ama aldı buda bende güvensizlik sebebi oldu tekrar ediyorm esime güvenirim ve kızın kim oldugu falan degil mesele yada bi yanlıs yapılır gb düsünmüyorm sadece eşim sözünü tutmadı ve ben öğrendim icteniçe cok kırıldm ve suan nasıl tepki vermeliyim blemedim bildiğimi söylemek mi yoksa ne ...bu konuda fikirlerinizi merak ediyorm şimdiden tesekkurler
+1Üniversite hayatım boyunca çok özel ders verdim erkek kız.Eger sevgilim bana böyle bi şey söylese tutup da onunla asla evlenmezdim.Çok bozuk bi zihniyetiniz var çünkü.Merak ediyorum öğretmenlerinize hep potansiyel koca gözüyle mi bakmıştınız acaba ondan mı bu güvensizlik
Katılıyorum size. Gerçek hayatla klavye başında bir değil buradaki çoğu kişiburda ahkam kesenlerin cogu sevgilisi ya da kocasi kafasini cevirip baksa olay cikarir eminim:)))) ama burda meslekte cunsellik olmaz deniyorkonu sahibi kiz ogrencilere ders vermesin dememis. evde birebir basbasa teketek bir ortamdan hakli olarak rahatsiz olmus. bence esinizle sakince konusun rahatsizliginizi dile getitin ve huzursuzlgunuzun ilisknize yansiyacagini belirtin. sakince.
Katılıyorum size. Gerçek hayatla klavye başında bir değil buradaki çoğu kişi
Mesleği olabilir evet sınıfta ders vermesine takılmamış konu sahibi evde özel ders vermesini istememiş eşi de kabul etmesine rağmen yalan söylemiş. Taşlamaya ne kadar meraklı bi kesim var burada. Herkesin kişisel yargıları bir olacak değil. Bende yirmili yaşlarda oturup bir erkek öğrenciye ders versem eşim de istemez, bende onun yapmasını istemezdim.
kız öğrenci almıyorum dediğinde ,alabilirsin ama evde baş başa olmanızı istemiyorum diye belirttiniz mi?ikiside degiltabiki derse giriyor birebir evde olsun istemedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?