eşimin ısrarı

oyle olmadıgını cok izah etmeye calıstım kac saattir ama hala oyle mi anlasılmş neyse yıne de tesekkr ederim varmıdır konuyu kapattrmanın bi yolu kim kapatır konu mu

Canım bak kendini birşey sandıracaksın hiç birşey konuşma bence boşver inan uyuyan yılan muhabbetini hiç duymadın mı? Uyandırma adamı adam gibi adam bunu yapmaz zaten .. sen istediğin kadar dizginle sonuç senin sözünü tutmadığı değilde, inada binmiş arsızlaşan eş olur Allah korusun .. içini ferah tut sürekli eşine ne kadar iyi öğretmen olduğunu öğretmenlik anaçlık babaçlık iç güdüleriyle öğrencilerin hayatına değen güzel eller olduğunu söyle özürdile kapat en azından konuyu bence.. kendini küçük düşürme

işte oyle yapıcam cunku gercekten oyle bi insan cook sagol ayrıca yaklasımın icin

Öğretmenlik gibi güzel ve önemli bir mesleği bu şekilde sorunlarla evliliğinizi ve eşinizin kutsal mesleğini bu duruma getirdiğiniz için size dicek bir şey bulamıyorum açıkçası .
Adı üstünde öğrenci ve illaki de bu öğrencininde bir ailesi vardır aynı evinde için de.
Zamanında bende özel ders aldım öğretmenim de erkekti şuan onu aklıma getiriyorum ama gerçekten konduramıyorum .
Biz ders çalışırdık ailem içer de olabildiğince sessiz ders bitimini beklerlerdi.
Eşiniz kaç yaşında öğrencisi kaç yaşında ????

Kusura bakmayın da aklı başında ana baba elin adamıyla zaten baş başa bırakmaz kızlarını, siz çalışın biz gidelim mi diyecekler benim babam eve girerdi 10 dk sonra hocam gelirdi,tek gerekçe benim aklım almasa da öğrenci iftira atar olmuş ama atacak olan okulda da atar okuldaki öğrenci değil mi, ya da gündelik hayatta komşumuz da atabilir iftira, bu şüphenin sonu gelmez,mesela erkek öğrencinin sakıncası yok dersin kocan gizli biseksüel çıkar ucunu alamayız farazi muhabbetin

iftira olayı aynen öyle. erkek erkeğe iftira attı etrafımdan bi olay duydum bi ton soruşturma vs. o zihniyette insanlara denk gelmemek şans zaten.

Özel görüşme seçeneği de var forumda beni anladınız dediğin insanları ekle ordan konuşun durun ben hiç anlamadım zamanında özel ders almış bir kız öğrenci olarak

Esiniz de, size kirilmistir belki..
Esiniz tarafindan da bakalim mevzuya..

Kiz ogrencileri almani istemiyorum dediginiz anda ,ona guvenmediginizi anlamis olamaz mi ?

Ben olsam, bak goruyor musun bana guvenmiyormuş derdim..
rica etsem konumu kapatabilir misiniz cok tesekkrler

işte oyle yapıcam cunku gercekten oyle bi insan cook sagol ayrıca yaklasımın icin

Evet canım sana tek birşey söyleyeceğim dinle , eşim görev icabı bir kadının elini tuttu sevgili rolü yaptılar biz nişanlıyken öldüm öldüm dirildim içime akıttım resmen! Kim olsa kıskanmaz ? Kimse.. annemin sayesinde sakin durdum kızı tanıdım ve aklımda ki hiç birşeyin olmayacağını gördüm kızın kendine göre hayatı sevgilisi var ben bu olayı büyütseydim emin ol eşim kendini kız kendini birşey sanacaktı alev alcaktı hersey. Neyse evlendik çok güzel giderken saçma sapan bir kız eşime yine görevdeyken musallat oldu araba fuarlarında ki tipler belli neyse atlattık gecti eşim yanlış yapmadı ama yapbilir di?? Bu yaklaşımı bana psikolog söyledi , suçlarsan suça sularsan suyuna gider .. sula canım eşini ona ne kadar güvendiğini onun iyi ahlaklı bir insan olduğunu sula

kız ögrenci kaç yaşında ?

cok guzel bı yaklasımınız var tesekkrler

Özel görüşme seçeneği de var forumda beni anladınız dediğin insanları ekle ordan konuşun durun ben hiç anlamadım zamanında özel ders almış bir kız öğrenci olarak

Herkes farklı görüşte yapıda buranın amacı paylaşım bence konu sahibi dertleşmek istedi sapıkç
cok guzel bı yaklasımınız var tesekkrler

Rica ederim , içine sindiyse içindeki görüş bunlardır zaten kafan karışmış görüş almak içim buraya gelmişsin kendine iyi bak unutma eşinin vicdanını bol bol sula :)

sormadım ki aslında zaten sorayım mı diye buraya sormustum ama benı topa tuttular olay amacından saptı konumu kapattrabilir misinz ben pek bilemiyorm da
kapatman için sana yardım edeyim
Mune @Margarikotin @ kazen bunlardan birini aynı bu yazdıgım gibi yaz. ve konumun kapatılmasını istiyorum de.
ayrıca yaş neden sordum yazayım : eger 20 yaşında ise belkiiiiiiiiiiiiii kıskanamı normal görebilirim ama 15 ise asla.
ama ögretmen olan insan sadece işini yapmalı. ve eşinde sadece işini yapıyordur. sen boşuna kıskanıyorsun.

Yarım kalmış cevabım k.bakamyın konu sahibinin sapıkça düşüncesi Emin'im yok ya biz kadınlara arad geliyor böyle yersiz kıskançlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…