- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
E sende karalıyosun eşini de eşinin öğrencilerini de.Dünya görüşüm dediğiniz şey saçmalıkhe canım olabilir kesin oyle bakmısımdr ne kolay karalıyosnz
bakın herke anlamak istediği bolumleri makaslayıp alıyor burada mevzu ben esime asla yapma demedim hoslanmadıgım için o tamam dedi ve sonra yalan soyledi anlasılmyı umuyormbende ögretmenim
bu gorus mevzularına girmiycem ve esime asla gitme demedim tekrar ediyrm hosnut olmadıgımı gorunce kendisi gitmeyecegini soyledi ve aksini yaptıE sende karalıyosun eşini de eşinin öğrencilerini de.Dünya görüşüm dediğiniz şey saçmalık
he canm heNeden ? Ev size göre fingirdeme yeri sadece. İtiraf edin güvenmiyorsunuz işte..
bu pis zihniyettende arının.. eşiniz kadın doğumcu olsa odaya birebir kadın hasta alma mı muayene etme mi diyecektiniz ?
evet işte bunu anlamaya calısıyorm suan ne ypmalıyım diye cunku ben ona ısrarla gıtme diye baskı kurmadım hoslanmadıgımı belirttim oda gitmiycem dedi suan yalan soylediği için lızgınım ve onu mecbur bırakmış gb oldugumdan nasıl davranayım bilemedim ne yapmalıyımYalanın bahanesi olmaz tabiki ama sen haksız bir baskıyla buna mecbur bırakmışsın
Valla biri demis aynını ben de diyeyim.O kadar mantıksız bi istek ki adam he he demiş geçmiş ve meslegini yapmaya devam etmiş.bu gorus mevzularına girmiycem ve esime asla gitme demedim tekrar ediyrm hosnut olmadıgımı gorunce kendisi gitmeyecegini soyledi ve aksini yaptı
neden bu saldırgan tutum bi fikir almaya geliyor insanlar bu ne yaniSenin coollugun burda yüzünü bile görmediğin insanların umrunda değil .eşinden bahsediyorum ben .
Size mesleğimi ve neden böyle düşündüğümü açıklamak zorunda değilim sizin mesleğiniz ve işi nasıl yaptığınız umrumda da değil evimde özel ders vermem siz verebilirsiniz sizi tutan yok. Burayı şahsi polemik alanına çevirip her an kendi üzerinizden yorum yapıp yazıyorsunuz keselim bence konuyu baltalamak da istemiyorum.
Konu sahibi maddi durumunuz çok sıkıntılı ise eşiniz mecbur kalmış olabilir sadece yalan söylemesi kötü olmuş evet. Bunu sakince konuşabilirsiniz
Saldırma yok ..ne veriyorsan onu alıyorsun ..neden bu saldırgan tutum bi fikir almaya geliyor insanlar bu ne yani
evet işte tekrar konusabilirdik neden sakladıgını anlayamıyormEsler birbirinin kirmizi cizgilerine saygi duymalı diye düşünüyorum. Eger bu sizin icin asla asilmamasi gereken kirmizi bir cizgiyse esinizden bunu talep etmenizde sakinca yok bana kalirsa. Esiniz de bunu yapmayacagina dair söz verip daha sonra sözünü cigniyorsa bunun gerekcesi "baski yuzunden yalan soyledim" olamaz. Nasil ki sen esin icin onemli olan kırmızı cizgileri asmiyorsan esin de yapmamalidir. Senin ona güvenmediğini dusunup de uzulduyse bile bunun yolu yalan soylemek olmamali.
felsefelerimize kim karar veriyo acabaNormal değil çünkü bacım. Sen bu zihniyetteysen kızın olduğunda erkek öğretmene de emanet etmezsin onu. Böyle yaşam felsefesi mi olur?
Meslek felsefenize Milli eğitim temel kanunu, hukuk kuralları ve gelişim psikolojisi karar veriyor. Kocanızın kızlara yan gözle bakscak bir sapık olduğunu düşünüyorsanız size tavsiyem amirine ya da rehberlik servisine bildirin gereğini yapsınlar.felsefelerimize kim karar veriyo acaba
Meslek felsefenize Milli eğitim temel kanunu, hukuk kuralları ve gelişim psikolojisi karar veriyor. Kocanızın kızlara yan gözle bakscak bir sapık olduğunu düşünüyorsanız size tavsiyem amirine ya da rehberlik servisine bildirin gereğini yapsınlar.
sadece guldumMeslek felsefenize Milli eğitim temel kanunu, hukuk kuralları ve gelişim psikolojisi karar veriyor. Kocanızın kızlara yan gözle bakscak bir sapık olduğunu düşünüyorsanız size tavsiyem amirine ya da rehberlik servisine bildirin gereğini yapsınlar.
e ne yapalım?konunun ekseni o değil ki. Özel ders veriyor diye bakış açısını sorgulayamıyor muyuz? Özel ders konusu ile maliye ilgilensin beni bağlamıyor. Ben meslek etiği konusuna yorum yaptım. Özel ders de verse, okulda da okutsa her yerde kız öğrenci var. Öyle değil mi?O kanunlara gore ogretmenlerin ozel ders vermesi de yasak o zaman hocam :)
tesekkr ederimMadem evde yalnız kalmalarını istemiyorsunuz öğrenci sizin evinize gelsin olmaz mı? Siz evde olursunuz eşiniz de gelirinize ek gelir katmaya devam edebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?