Rica ederim.. Düşünür müsünüz böyle bir şeyi merak ettiğim için soruyorum hani fikir verebildim mi acaba diye :)tesekkr ederim
İşi bu ve bence eşine güveniyorsan bu konuda artık karışmayacağını hepsine öğrenci gözüyle bakacağını kız erkek farketmediğini bildiğini zamanında saçma bir düşünce ile gitme dediğini bunu kabul ettiğini söyleevet işte bunu anlamaya calısıyorm suan ne ypmalıyım diye cunku ben ona ısrarla gıtme diye baskı kurmadım hoslanmadıgımı belirttim oda gitmiycem dedi suan yalan soylediği için lızgınım ve onu mecbur bırakmış gb oldugumdan nasıl davranayım bilemedim ne yapmalıyım
olabilir tabi zaten ben ısrarla karsı cıkmıyorm ama kendi öğrencileri degil tabiki sadece dısardan rica edene derse gittiği için gelmez ders verdiği ögrenciRica ederim.. Düşünür müsünüz böyle bir şeyi merak ettiğim için soruyorum hani fikir verebildim mi acaba diye :)
haklısınız tesekkr ederim fikr içinİşi bu ve bence eşine güveniyorsan bu konuda artık karışmayacağını hepsine öğrenci gözüyle bakacağını kız erkek farketmediğini bildiğini zamanında saçma bir düşünce ile gitme dediğini bunu kabul ettiğini söyle
Ama sana yalan söylediği için kırgın olduğunu ve konu ne olursa olsun birbirinize açık olmanız gerektiğini dile getir
Sen yanlış bir düşünce ile belkide mecbur bıraktığını ama bu durumun yalan söylemesini gerektirmediğini yanlış olduğunuda iyice anlat
Sizinle alakası yok yanlış anlamayın ama konuyu okuyunca jinekolog erkek doktorların eşleri ne düşünüyordur diye geldi aklıma
Hep merak etmişimdir bu +1 ne anlama geliyor diye.Cvplarsanız sevinirim
oo col tiksinç seyler okurken bile tiksindim asla benim mevzum boyle seyler degildiöğrenciden kasıt lise öğrencisi demi?
özel ders veren hocalar vardı böyle kızlara yavşayan tiksinirdik biz o yaşlarda hatta bir arkadaşım o hocalardan biriyle sevgili olmuş çok sonra itiraf etti şok olmuştum.
ne yazık ki böyle tiynetsiz hocalar var. o yaşlar ergen yaşları kızlar hayran olabilir aşık olabilir. buna engel olacak onlara çocuk gözüyle bakacak adam gibi adam lazım. siz eğer bu hissi alamıyorsanız kocanızdan dersi yasaklasanız ne olur?
ben evli çocuğu olmayan kadın özel ders hocasıyla ilişkiye girerek ücretsiz ders alan bir çocuk bile duymuştum bizim dönemden. aynı kadından ben de ders alıyordum eskiden çok tiksinmiştim öğrenince. bu işler bana göre çocuk istismarıdır 18 yaşında olsa bile henüz ergendir benim gözümde o insanlar ve bu iş öğrenciye değil öğretmene bakar. öğretmenin mayası yaşsa mutlaka birini ayartır.
oo col tiksinç seyler okurken bile tiksindim asla benim mevzum boyle seyler degildi
Hep merak etmişimdir bu +1 ne anlama geliyor diye.Cvplarsanız sevinirim
Ben yapılan yorumu çok beğenip katıldığım zamanlarda yaparım diğer üyeler de bu yüzden yapıyor sanırımHep merak etmişimdir bu +1 ne anlama geliyor diye.Cvplarsanız sevinirim
geyet güveniyorm sebebbini acikca izah ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?