eşimin ısrarı

İşi bu ve bence eşine güveniyorsan bu konuda artık karışmayacağını hepsine öğrenci gözüyle bakacağını kız erkek farketmediğini bildiğini zamanında saçma bir düşünce ile gitme dediğini bunu kabul ettiğini söyle
Ama sana yalan söylediği için kırgın olduğunu ve konu ne olursa olsun birbirinize açık olmanız gerektiğini dile getir
Sen yanlış bir düşünce ile belkide mecbur bıraktığını ama bu durumun yalan söylemesini gerektirmediğini yanlış olduğunuda iyice anlat

Eşinizden sizi geçiştirmek için tamam demiş. Mecbur bırakmışsınız. Kusura bakmayın ama haksızsınız.
Eşinize güvenmeyi öğrenin. Bu kadar da dar bakmayın.

Rica ederim.. Düşünür müsünüz böyle bir şeyi merak ettiğim için soruyorum hani fikir verebildim mi acaba diye :)
olabilir tabi zaten ben ısrarla karsı cıkmıyorm ama kendi öğrencileri degil tabiki sadece dısardan rica edene derse gittiği için gelmez ders verdiği ögrenci

valla çok yobazca geldi bakış açınız bana. kusura bakmayın ben olsam eşi böyle düşünen bir adamın kızıma ders vermesini istemem.
ayrıca ben sana güveniyorum ama çevre kötü mantığıyla hareket etmişsiniz ama baya baya kocanıza da güvenmemişsiniz bence önce bunu bir düşünün..

haklısınız tesekkr ederim fikr için

öğrenciden kasıt lise öğrencisi demi?

özel ders veren hocalar vardı böyle kızlara yavşayan tiksinirdik biz o yaşlarda hatta bir arkadaşım o hocalardan biriyle sevgili olmuş çok sonra itiraf etti şok olmuştum.

ne yazık ki böyle tiynetsiz hocalar var. o yaşlar ergen yaşları kızlar hayran olabilir aşık olabilir. buna engel olacak onlara çocuk gözüyle bakacak adam gibi adam lazım. siz eğer bu hissi alamıyorsanız kocanızdan dersi yasaklasanız ne olur?

ben evli çocuğu olmayan kadın özel ders hocasıyla ilişkiye girerek ücretsiz ders alan bir çocuk bile duymuştum bizim dönemden. aynı kadından ben de ders alıyordum eskiden çok tiksinmiştim öğrenince. bu işler bana göre çocuk istismarıdır 18 yaşında olsa bile henüz ergendir benim gözümde o insanlar ve bu iş öğrenciye değil öğretmene bakar. öğretmenin mayası yaşsa mutlaka birini ayartır.

kendi öğrencileri olmuyor gittigi ögrenciler o sebeple eve alamam gelmek istemezler zaten derse gittigi de nadirdir ayda yılda bir

oo col tiksinç seyler okurken bile tiksindim asla benim mevzum boyle seyler degildi

oo col tiksinç seyler okurken bile tiksindim asla benim mevzum boyle seyler degildi

ben de tiksinmiştim bunları hep seneler sonra öğrendim. ama bu kafada öğretmenler böyle pislikler yapıyor. güvenmiyorsan adama bilgin olsun yani.

neyse arkadaslar ben cevap veren herkese cok tesekkur ediyorum kendimce toparladım kafamda benim için tek sorun bana soylenmemiş olmasıydı aydaa yılda bir derse gider bunun içinde eşimi psikolojik olarak yormus olmama uzuldum konusup bunu soyliycem eşime

Bende eşine güvenmediğini düşünüyorum, zaten güvenseydin ortada böyle söz verme gibi bir konu olmazdı. Bazen biz eşler haddimizi bilmiyoruz ne yazık ki bizi ilgilendirmeyen konulara giriyoruz herkesin iş hayatı kendini ilgilendirdiğini düşünüyorum. Ben ve eşimde çalışan insanlarız ama bir gün olsun birbimize müdahele ettiğimizi bilmeyiz.

Dünya görüşüm bu demişsiniz ya,dünya görüşünüz nasıl merak ettim?
Eşiniz öğretmen kız öğrenciye ders vermesi gayet normal,sizin kıskançlığınız normal değil.
Kıskanmak yerine eşinize güvenmeyi deneyin bence.

Baş başa derken nasıl yani, fizik dersi için bi abiden ders alıyodum ben, bakın abi diyorum benden 4 yaş büyüktü bakardı üniversite son sınıftaydı, benim odamda 2 saat çalışırdık annem arada gelir bize yiyecek içecek bişeyler getirirdi, öğrenci yazıktır diye bir de giderken götürsün diye poşet poşet pasta börek koyardı

Senin kafanda canlanan kız anne babasının evden gönderip eşinı eve atacak bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…