eşimin isteği

Aynen oyle hatta yerli-yabanci secenekleri olan mekanlar bile var.

ankaradaki pavyonları gazinoları biliyorum derhanemin olduğu yerde bile bir sürü vardı
ama şuan bulundugum yerde hiç öyle bişey görmedim çok göz önünde değil.

Alkolun etkilerini yabana atmayin derim

işte bende eğer onu tanıyorsam koşarak döner eve hatta eğer gazino hayalimde ki yada filmlerdeki gibi bi yerse kapısından bile girmez.
Eeeee o zaman kocanı tanımıyorsun yani?
Adam gitmek istemiş işte.
Koşarak dönecek ya da kapısından girmeyecek seçeneklerine ne gerek var?
13 yaşında bebe mi bilmez mi oraları sanki?

Benim kocam da pavyona gidiyor olsa bu kadar acımasız olur muydum, düşünüyorum yine de olamazdım. Bu durumda tecavüze uğrayanların da kendi rızası vardır diyebiliriz.

Neyse üzüldüm sizin adınıza, burda muştasıyla ünlü olan, barzo vs denen kocam ölse de o mekanlara gitmezdi, o yüzden böyle ömrü başkalarının eğlencesi için mahfedilmiş kadınların günahını almak durumunda kalmazdım.

Eşinize iyi eğlenceler.

işte bende eğer onu tanıyorsam koşarak döner eve hatta eğer gazino hayalimde ki yada filmlerdeki gibi bi yerse kapısından bile girmez.

Ya amma takılmışsınız, Allah herkese hayırlı yazılar yazsın ne diyelim. pembesu canım, masaya öyle kadın çağırmak için 5 lira bahşiş atmıyorsun bilgin olsun. Pavyona gidip masasına kadın çağırıp en sonda o kadınla mekandan ayrılmak öyle kolay değil. Paran varsa olur bu işler, bir hesap çıkartırlar adamın feleği şaşar.

**Hesap derken öyle bol sıfırlı, bundan 2 sene önce bir müvekkilim söylemişti. Bir şişe viski açtırmadan kadın masaya gelmiyor, viskinin şişesi 500 TL, eğer gece boyu otursun istersen ortalama 3 şişe viski açtırıyor kadın. Haa öyle, kadını alıp çıkayım dersen , bilinen aksine pavyonda bile her kuşun eti yenmiyor, çıkartamıyorsun dışarı.
Pavyona giden müvekkilim hesabı ödeyemeyince arabasına el koymuşlarda :)

içinde kalan ukteler yüzünden temizlik takıntısı olduğunu düşünmeniz saçma değil mi sizcede..
içimde meraklarım var hadi temizlik hastası olayım..

yok o aileden gelen bişey eminim ki.

diğer konuda da bir çoğu demişsiniz ama ben sanmıyorum ya hiç kimse 17-18 yaşında kızı zorla götürüp de o bataklığa sürüklemiyor. bir çoğunada para tatlı geliyor kalıyorlar pavyon gazişno olmasa bile bireysel olarak bu işi yapan o kadar insan var ki.
üni öğrencisi kız erkek kendi bedenlerni satıyolar resmen gidip bi cafede çalışmak zor geliyor çünkü.
ben inanmıyorum zorla yaptıklarına. en azından çoğunlunun gayet kendi rızasıyla orada oldugu görüşündeyim. yinede eğer zorla tutulan istemeyerek orada var olanlar varsa Allah kurtarsın.

Geçen yine bir bayan konu açmıştı eşim temizliğe çok özen gösterir ,benim bile çok titiz olmamı ister yoksa yaklaşmaz vs..bı tür şeyler söylemişti ama eşi onu hayat kadınıyla aldatmış ve kadın eşinden beklemediği için çok şaşırmıştı....
Eşinizi tabiki en iyi siz tanırsınız ama çok masum düşünüyorsunuz bazı şeyleri merak ediyormuş filan diyorsunuz ama bazı bayanlarında dediği gibi bence merak ettiği farklı şeyler olabilir.

Pavyon eşittir gazino değil. Şişli Günay Gazinosu var mesela Candan Erçetin çıkar rutin olarak oraya pavyon mu diyeceğiz şimdi ? Erçetin konsomatrist mi ? Ayrıca yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş eşiniz ve onun gibiler gittikçe o kadınlar orada çalışmaya devam edecekler. Hiçbirinin de keyiften, zevkten yaptığını sanmam kimbilir ne kötü hayat hikayeleri vardır. Bu yüzden bu kadar küçümsemenize bozuldum biraz.

Ayıca eşiniz çok elit, kadınların altın tepside sunulduğu bir yere gitse üzülmeyecek msiiniz ?

sormadım valla :/

sormanıza gerek yok ki ?
büyük şehirlerden birinde değilseniz zaten kaç tane öyle mekan olacak..
şehrin adını yazın gazino yazın çıkar..
ama anlattıklarınızdan bana gazino gibi gelmedi orası.. müzikhol diye yumuşattıkları pavyon havası var sanki gideceği yerin..

Alkol kullanmıyoruz eşim de bende, böyle bir şey talep etmez zaten.

Diyelim ki istedi böyle bir şey, asla kabul etmem , çocuk mu bu bırak merakını gidersin deniliyor.

Neyi merak ediyor, ordaki kadınları mı?

Benim için kabul edilemez bir istek.

Alkol kullanmıyoruz eşim de bende, böyle bir şey talep etmez zaten.

Diyelim ki istedi böyle bir şey, asla kabul etmem , çocuk mu bu bırak merakını gidersin deniliyor.

Neyi merak ediyor, ordaki kadınları mı?

Benim için kabul edilemez bir istek.

Bunun gazinosu falan da farketmez , o tarz hiç bir yeri uygun görmüyorum

Pavyondur o pavyon gazino olsa duramazdınız...

şimdi biizm muhabetimizin içinde kadınlar falan yok eğlenmeye gitcez dedi biz dışarıda eğlenmeye müzik dinlemeye içmeye çıkarız aklıma da masasına kadın gelir gibi bişey gelmedi. kadınların altın tepside sunulması yada çöp kovasında verilemesi farketmez bugune kadar gittiğimiz hiç bi yerde kadın gelmedi masamıza. normal eğlenip dans edip içip eve döndük yine aynı şekilde bi yere eğlenmeye gidebilir gazinolar daha basık ve sanki yaşlıların takıldıgı bi yer gibi geldiği için bana öyle söyledim.
bizde godoş değiliz heralde eşimin kadına gideceğini bilsem illaki sorun çıkar ister lüks bi yer olsun ister berbat.
eğlence anlayışımız içmek müzik dinlemek oldugundan işi irdelemedim ama sanırım biraz didiklemem lazım.

Eşin bu yaşa kadar oralara hiç gitmemiş ise evet içinde ukte kalmış ki şimdi coşmuş derim. Haaa yok hep gidiyorsa alışkanlık zaten oraya hiç girmiyorum.
Sen demedin mi oradaki kadınların pörsümüş vs. olduğunu bu kadar hijyen takıntılı birinin orayı merak etmesi sana da garip geldiği için bu konuyu açmadın mı?
Allah aşkına oraya gidip sensiz başka kadınlarla eğlenmeyi merak edecek adamın nesini savunuyorsun?
Kadınlara para mı tatlı geliyor yoksa can mı bilemezsin.
Hiç tanışmak zorunda kaldın mı bilmiyorum ama istersen bilmeden yorum yapma insanların hayatı hakkında...

rızası var yada yok.. sonuçta talebe göre oluşan böyle bir sektör var ..
masasında kadınla oturup içmek isteyen ..
o kadınlar sadece eşlik ediyorlar ..
hangisinin zor bir meslek olduğu görecelidir..

Ben eşlerin devamlı ayrı takılıp gece gezmelerine çok hoş gözle bakmıyorum. Bu benim anlayışım elbet. Arada bir olursa zaten kırk yılda bir haydi git gez oluyor ama yine gece değil.
Ben sizde eşinizin gece çıkmalarının rutin olduğunu anladım yazdıklarınızdan, ki o kadar da rahat söylüyor size gideceğini.
Evet gazino deyince pavyon, müzikhol vs insanın aklına geliyor, içeriğini bilmiyorum ama Reina ya da gitse neden tek? Sorusu aklıma geliyor.
Şuan engelleyebilecek gibi gözükmüyorsunuz, kafaya koymuş eşiniz.
Ben de geleyim ben de hiç gitmedim çok merak ediyorum de bari Diğer eşleri de organize et pembesu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…