Aynen oyle hatta yerli-yabanci secenekleri olan mekanlar bile var.
olsun ankara bu yapının temel taşı ankarada taş hatunlar varsa istanbulda pörsümüş anadollar yoktur bence beyaz ülkenin en nadide parçaları mevcuttur..canım ankara değil ya bekarlığımda ankarada yaşıyordum o kalmış profilimde
eşim gittiğimiz cafe restoranttaki kızların ellerine bakıp gelen yemeği ona göre yer mekanda masada en ufak bi pislik olsa rezillik çıkartır kaç kere tartıştı garsonlarla mekan sahibiyle şimdi öyle bi yerde ona pörsümüş kadınların cazip geleceğini sanmıyorum.
ama belliki merak ediyor arkadaşları nasıl anlattıysa artık.
Eeeee o zaman kocanı tanımıyorsun yani?işte bende eğer onu tanıyorsam koşarak döner eve hatta eğer gazino hayalimde ki yada filmlerdeki gibi bi yerse kapısından bile girmez.
Benim kocam da pavyona gidiyor olsa bu kadar acımasız olur muydum, düşünüyorum yine de olamazdım. Bu durumda tecavüze uğrayanların da kendi rızası vardır diyebiliriz.evet maalesef ki pavyona giden kadınlar için bu durum geçerli.
eşimde pavyona kadınlara gitmiyor yalnız o yüzden eşiniz gibiler kısmını üzerime alınmıyorum.
zorla alıkoyulanlarla ilgili bi kaç yazı okumuştum ama bana nedense hikaye gibi geliyor bilemiyorum kızlar kendi isteğiyle o piyasanın içine girmiş gibiler bilmiyorum Allah kurtarsın ne diyim.
işte bende eğer onu tanıyorsam koşarak döner eve hatta eğer gazino hayalimde ki yada filmlerdeki gibi bi yerse kapısından bile girmez.
ya ben lisedeyken (evet evet Angara bebesiyim:) ) çıbıklı yaşarın cd lerini az seyretmediydik o zaman bile konu cinsi TAŞ isi
ay annen ne öğretmeniydiKız o çıbıklı Yaşar annemin öğrencisiiiii
Hani senin eşindi di mi titizlik hastası olan?
Sanırım adamın içinde kalan ukteler var.
Zaten bir insanın bu kadar temizliğe takması da normal değildi benim gözümde.
Oradaki kadınların hijyen durumunu bilemem de inan onların ,orada o durumda olmalarının tek sebebi senin eşin ve eşinin arkadaşları gibilerinin oraya gitmesi. Onların patronlarına rant sağlaması.
Yoksa o kadınlar da emin ol fabrikada asgari ücretle çalışmayı tercih ederlerdi...
Bir çoğu evlatlarıyla,sevdikleriyle tehdit edildiği için orada çalışmak zorunda kalıyorlar.
Geçen yine bir bayan konu açmıştı eşim temizliğe çok özen gösterir ,benim bile çok titiz olmamı ister yoksa yaklaşmaz vs..bı tür şeyler söylemişti ama eşi onu hayat kadınıyla aldatmış ve kadın eşinden beklemediği için çok şaşırmıştı....eşim gittiğimiz cafe restoranttaki kızların ellerine bakıp gelen yemeği ona göre yer mekanda masada en ufak bi pislik olsa rezillik çıkartır kaç kere tartıştı garsonlarla mekan sahibiyle şimdi öyle bi yerde ona pörsümüş kadınların cazip geleceğini sanmıyorum.
ama belliki merak ediyor arkadaşları nasıl anlattıysa artık.
sormadım valla :/
Pavyon eşittir gazino değil. Şişli Günay Gazinosu var mesela Candan Erçetin çıkar rutin olarak oraya pavyon mu diyeceğiz şimdi ? Erçetin konsomatrist mi ? Ayrıca yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş eşiniz ve onun gibiler gittikçe o kadınlar orada çalışmaya devam edecekler. Hiçbirinin de keyiften, zevkten yaptığını sanmam kimbilir ne kötü hayat hikayeleri vardır. Bu yüzden bu kadar küçümsemenize bozuldum biraz.
Ayıca eşiniz çok elit, kadınların altın tepside sunulduğu bir yere gitse üzülmeyecek msiiniz ?
Eşin bu yaşa kadar oralara hiç gitmemiş ise evet içinde ukte kalmış ki şimdi coşmuş derim. Haaa yok hep gidiyorsa alışkanlık zaten oraya hiç girmiyorum.içinde kalan ukteler yüzünden temizlik takıntısı olduğunu düşünmeniz saçma değil mi sizcede..
içimde meraklarım var hadi temizlik hastası olayım..
yok o aileden gelen bişey eminim ki.
diğer konuda da bir çoğu demişsiniz ama ben sanmıyorum ya hiç kimse 17-18 yaşında kızı zorla götürüp de o bataklığa sürüklemiyor. bir çoğunada para tatlı geliyor kalıyorlar pavyon gazişno olmasa bile bireysel olarak bu işi yapan o kadar insan var ki.
üni öğrencisi kız erkek kendi bedenlerni satıyolar resmen gidip bi cafede çalışmak zor geliyor çünkü.
ben inanmıyorum zorla yaptıklarına. en azından çoğunlunun gayet kendi rızasıyla orada oldugu görüşündeyim. yinede eğer zorla tutulan istemeyerek orada var olanlar varsa Allah kurtarsın.
içinde kalan ukteler yüzünden temizlik takıntısı olduğunu düşünmeniz saçma değil mi sizcede..
içimde meraklarım var hadi temizlik hastası olayım..
yok o aileden gelen bişey eminim ki.
diğer konuda da bir çoğu demişsiniz ama ben sanmıyorum ya hiç kimse 17-18 yaşında kızı zorla götürüp de o bataklığa sürüklemiyor. bir çoğunada para tatlı geliyor kalıyorlar pavyon gazişno olmasa bile bireysel olarak bu işi yapan o kadar insan var ki.
üni öğrencisi kız erkek kendi bedenlerni satıyolar resmen gidip bi cafede çalışmak zor geliyor çünkü.
ben inanmıyorum zorla yaptıklarına. en azından çoğunlunun gayet kendi rızasıyla orada oldugu görüşündeyim. yinede eğer zorla tutulan istemeyerek orada var olanlar varsa Allah kurtarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?