eşimin isteği

Bu gazino denen yer müzikhol denen izbe basit yerlerden mi? Gazino lafı mı kaldı artık eskidendi o assolistlerin çıktığı yerler..

hem öle kalitesiz pis yerlere gitmez diyosunuz hemde çoçuk mu bu canım merak ediyorumm gidicem havaları acaip yani herkes bilir gazinonun nasıl biyer olduğuunu kiii içkide içiyomuş esiniz içki insana herşeyi yaptırır öle yerleri çok merak etmesin bence arkadaşların laflarıyla heryere gitmesi yanlış bence

Cnm googleden baktım bu ne yaa kadınlar fln bence gonderme pişman olursun

ben köy ziyaretlerine gittiğimde duyuyorum. zengin bir büyük dayı vardı oğlu sürekli pavyona gidiyr ve gecede 3-4 bin yiyormuş şok oldum. bir kaç aile bu şekilde her şeyini satmış ordaki kadınların elleriyle içki içmek en büyük hobileri şu anda. bana çok iğrenç ve leş geliyor. Allah kolaylık versin

Siz isteseniz de, istemesenizde o gidecek, o yuzden bir kez gitmeli bence.müdahale etmeyin zira tekrar gitmek isterse o zaman pörsümüş kadınlar kelimesini bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.. Nacizane fikrim.

dışarıdan öyle gözüküyorlar ne yapabilirim.
gidip bi fabrikada çalışabilecek kadar eli ayağı tutan kadınların öyle ortamlarda ömür çürütmesi benim problemim değil.

Fabrika da çalışınca porsumez mi insan!
seninde porsüyeceğin gün gelecek
unutma

bizde eşimle meyhaneye gidiyoruz ama o filmlerdeki garip yerler gibi değil. önyargıı olmamak gerek. sizin için dışarda içmesi önemli değilse ister gazino ister bar ne farkeder ki. istediği yerde içsin. varoş diye aşağıladığınız mekanlar belki o klas barlardan daha iyidir kimbilir

ayrıca içki içkidir yani nerde içerse içsin sonu iyi olmayabilir

İçmeyi seven heryerede içer çünkü ortam iyi yani arkadaşlar falan.
Yani ben olsam sormazdım bile, nereye gidiyorsunuz diye, çünkü eşim kendisi bilir kendini nereye laik gördüğünü bu arada eşim içkiyi pek sevmez ama kesin arkadaşları gitse birde yani özel bir günmüş kesinlikle gider, bende asla karşı çıkmam aklımın ucundan geçmez ben onun ebeveynimiyim.

Gazino var bir de gazino var.Iste hangisi oldugu onemli.Kimi yerler var cidden klas yerler ama kimileri leşş

nefs işte. bir kereden bir şey olmaz sanıyor ama zevk alınca devamı geliyor.

Onun gazino dediği astsolistlerin çıktığı bir yer değildir. Eskiden Ankara'da Luna park gazinosu vardı. Ben küçüktüm ama hatırlıyorum ailece giderdik.konserler olurdu falan. şimdi pek yok öyle pavyondur onun dediği bence gitmesin. Ben de eşime güvenirim ama bensiz diskoya bara pavyona gitmesini kabul etmem.ne gerek var. Evde arkadaşlarıyla içmesi de hoş değil. Ayda yılda bir yılbaşında falan hep beraber eğlenip içilebilir ama sürekli erkek erkeğe gezip içmesine ben izin vermem.

kavram kargasasi olmamasi adina sormak istedim, gazinodan kasiti nedir esinizin?
mesela gecen yillarda selami sahin de sahne aldi dolmabahce'de gazino kurumdu maksat nostalji yasatmakti ve cok hos bir nuans yaratilmisti. belki boyle bir seydir?

Gazinoya baska bir amacla eglenmek icin gidilir.Esiniz size haber vererek capkinlik yapmaya calisiyor olabilir

Adı neymiş ya gidilecek yerin bence şudur bence budur diyene kadar. Sorsana bi, Ankarada dimi her türlü bilirim şahsen.

kendinizi kandırmayın,eski türk filmlerinde gördüğünüz ailece gidilen,kadınlar matinesi düzenlenen gazinolar kalmadı artık.
o gazino denilen yerler,pavyon veya müzikhol adı altında geçiyor.gönderip,göndermeyeceğinizi siz bilirsiniz ama şu eşlerinizi",sütten çıkmış ak kaşık"görmekten vazgeçin.yok arkadaşları ikna etmiş,yok kendisi sevmezmiş.kaynana konularında da görüyorum bunu.eşim yapmaz ama kaynanam dolduruyor.
eğer ki eş adaylarınız başkalarının lafıyla,hareket eden biriyse.evlenmeden önce bin kere düşünün derim.

kavram kargasasi olmamasi adina sormak istedim, gazinodan kasiti nedir esinizin?
mesela gecen yillarda selami sahin de sahne aldi dolmabahce'de gazino kurumdu maksat nostalji yasatmakti ve cok hos bir nuans yaratilmisti. belki boyle bir seydir?

normalde rakı içilmez bizim gittiğimiz yerlerde bira vokta falan burası daha çok şarkı dinlenip demlenilecek bi yer gibi gelmişti bana ama yok yani bir süür kişi yazdı her mekan farklıymıs adını da bilmiyorum sormadım büyük hitimal kendi de bilimiyordur bilse şuraya gitcez derdi gazino demezdi.
içkili araba kullanmaz şöför içkiliyse arabasına binmez asla o yüzden illaki ya gelin bizi alın der yada taksiyle gidilir bu akşam bi çıtlatcam bakalım nası bi yer bizde gelelim vs diye hem nası döneceksınız falan dicem iyice anlaşılır.

Adı neymiş ya gidilecek yerin bence şudur bence budur diyene kadar. Sorsana bi, Ankarada dimi her türlü bilirim şahsen.

ankara benim bekarken kaldıgım yer canım profilde öyle kalmıs suan orada yasamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…