Bıkmadılar gitti vallaa bu ve bunun benzeri bin küsür konu açmaktanGecenin bu saatinde cok guzel uzerinde dusunulmus bir konu
Şu an ben sinir oldum kusura bakma da sen ne biçim kadınsın ya o "adam" böyle birşey isteme yüzünü senden bulmuş demek ki. Tövbe tövbe yaa benim kocam olacak kişi böyle bişeyin şakasını bile yapamaz bana bu ne genişlik alkisliyorumKızlar merhaba. Öncelikle bu konuyu açıp açmamak arasında gidip geldim ama en azından sizlerden fikir almak istiyorum. Biz 1,5 yıldır evliyiz ve eşimin sürekli bir 3.kişi isteği var. Tatile gidiyoruz telefonu alıp eskort kızları aramaya başlıyor çeşitli bahanelerle erteliyorum. Daha bugün bir baktım yine eskort kızları aramış fiyat konusuyor. En sonunda işi ciddiye alıp ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim benden beklentin ne dedim. Ben seni aldatmam ne yapacaksak beraber yapalım seninle yasamak istiyorum böyle fantezileri gibi çeşitli sebepler söylüyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Başlarda şaka yapıyor diye ciddiye almıyor gülüyordum. O da bundan cesaret almış olacak ki bayaa Ciddi bu konuda.
Yani siz böyle bisey size dile getirebilecek kadar nasıl firsat verdiniz bu adam olmayan sahsiyetsize.Kızlar merhaba. Öncelikle bu konuyu açıp açmamak arasında gidip geldim ama en azından sizlerden fikir almak istiyorum. Biz 1,5 yıldır evliyiz ve eşimin sürekli bir 3.kişi isteği var. Tatile gidiyoruz telefonu alıp eskort kızları aramaya başlıyor çeşitli bahanelerle erteliyorum. Daha bugün bir baktım yine eskort kızları aramış fiyat konusuyor. En sonunda işi ciddiye alıp ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim benden beklentin ne dedim. Ben seni aldatmam ne yapacaksak beraber yapalım seninle yasamak istiyorum böyle fantezileri gibi çeşitli sebepler söylüyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Başlarda şaka yapıyor diye ciddiye almıyor gülüyordum. O da bundan cesaret almış olacak ki bayaa Ciddi bu konuda.
bu yorum bence alkışı hakederİiyi madem direkt olarak okeye donun siz
4. De erkek olsun
Bıkmadılar gitti vallaa bu ve bunun benzeri bin küsür konu açmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?