bende aynı görüşteyim bulunmaz hint kumaşımı bu yani o sizi kırmaktan çekinmiyorsa sizde onu gayet kırabilirsiniz isteklerde bulunması yetmezmiş size hiç bir kocalık yardımı yok ne işe yarıyor ozmn bu adam?Arada böyle özenle hazırlanmak ve planlı gerçekleşmesi güzel olur ama her seferinde olmasını kimse istemez. Ben olsam soğurum artık. Aman kim uğraşacak şimdi hazırlanmayla derim ertelerim sanırım. Bazen insan sadece rahatlamak istiyor yani
Adam böylesine beceriksiz olmasa belki siz de hevesle hazırlanacaksınız. O sizin nasıl kadınlık gururunuzu kırıyorsa siz de erkeklik gururuyla oynayın. Acımasız olun. Bir gün hazırlanın tam onun istediği gibi sonra da başlasın eleştiri yağmuru. Düşündüklerinizi söyleyin yani. O kadar hazırlandım bu muydu şimdi? Benimle de ilgilenmen lazım deyin. Belki bu konuda biraz beceri kazanırsa siz de tolerans gösterebilirsiniz. Kalbini kırın derim ben. Öyle üstüne gidin ki ne yapacağını bilemesin. Beceriksiz olduğunu fark edip kaçmaya çalışsın ama siz yine hazırlanın. O kadar uğraş uğraş 5 dakika bile sürmesin neydi bu şimdi demekten çekinmeyin. Yoksa kendinde kusur aramaz ve düzelmez. Keşke 3 yıl boyunca rol yapmasaydınız kendinize yazık etmişsiniz.
Çok fazla önemsemez yani ben daha romantik olmaktan yanayım kendisi hızlı hızlı acelesi varmış gibi yapar. Zaten olay benim istediğim gibi gelişmediği için artık yalan söylüyorum orgazm oldum diye
Birazda olsa dikkate aliyormus sizi bu guzel,onu yonlendirmenize ihtiyaci olabilir ancak bu sekilde ikinizin de tatmin olacagi bir iliski mumkun..konusarak ve uygulayarak ustesiden gelebilirsiniz bu sorunun..Evet hemde aşırı sert sevişiyor. Bunu istemediğimi söylediğimde biraz durulup sonra tekrar başa dönüyoruz
Bence çok açık ve net duygularınızı ifade edin ve sekse ara verin.Ben artık 3 senedir eşimi yönlendirmeye çalışmaktan çok yoruldum. Bana kadınlığımı unutturdu. Artık hadi hazırlan diyecek diye aklım çıkıyor. Kendimi çok afedersiniz kerhanede çalışan biri gibi hissediyorum ki o kadınların da asla ağdalı temiz olduklarını falan düşünmüyorum.
Milletin kocası azgınlığından gece yarısı uyandırıp o işi yapmak ister. Bizim adam saat 11 i geçince çok geç oldu bu saatten sonra banyo yapamam, yok ben karanlıkta yapamam vs vs.
Kendimi övmek gibi olmasın ama gayet güzel alımlı bir kadınım bir çocuk sahibi olmama rağmen kimse evli ve çocuğum olduğuna inanmıyor. Artık sokaktan adam çevirip ya ben her haliyle sevişilecek bir kadın değil miyim? Diye sormak istiyorum kafayı yedirtti bu adam bana
Haklısın çok sıkıcı bir durum. Benim eşimde bazen der şunu bunu giyin die ama çok nadir der herzaman olacak bişe deil o. Ve öyle tüye kıla filanda takılmaz hiç. Ama illaki arada isterler özel şeyleri. Bence sen eşinle bunu acık acık konuş on dk da yapıp gitmesi çok yanlış. Ben o konularda eşimden hiç çekinmem de utanmam da açık açık söylerim şunu bunu istiyorum die öylede olmalı benceArkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat üye olup konu açmak bugüne nasip oldu.
3 yıllık evliyim allah bağışlarsa 1 yaşında kızım var. Benim sorunum evlendiğim günden bu yana eşimin cinsel anlamda bitmek bilmeyen istekleri.
28 yaşındayım allaha çok şükür eli ayağı düzgün bakımlı giyinmesini bilen bir bayanım. Bunları neden yazıyorum çünkü eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum.
Eşim evlendiğimiz günden bu yana her sevişmemizde fantazi gecelikler iç çamaşırları jartiyerler giymemi makyaj yapmamı ve temiz olmamı istedi.
Başlarda çok normal karşıladım bu isteklerini bende aldım kendime çeşit çeşit gecelikler çoraplar her zaman ağdalı oldum her seferinde üşenmedim makyaj yaptım ama bir yere kadar.
Evlendiğimden beri bir kere olsun spontene gelişen bir anda olan bir sevişmemiz olmadı arkadaşlar salonda öpüşmeye başlıyorsak adam hadi git içeri hazırlan geliyorum diyo eğer ağdalı değilsem yani çok kısa da olsa tüylenmem de olsa bana açık açık böyle istemiyorum böyle olunca hiç zevk almıyorum diyo. Jilet de istemiyor beyfendi jilet olunca batıyormuş canı acıyomuş mutlaka ağdalı olacakmış.
Özellikle çocuk olduktan sonra bende aşırı bir isteksizlik oldu. Zaten sevişmek için kendimi zar zor motive edebiliyorken bir de eşimin bu istekleri tuzu biberi oluyor. 10 dakikada biten ve gram zevk almadığım iş için en az yarım saat hazırlanmam sürüyor. Çocuk uyanmadan bir an önce yapalım diye stres yapıyorum kendimi veremiyorum.
Bir de bu kadar hazırlanmama rağmen adam biraz romantik olsa birazcık ruhuma dokunsa hiç gam yemeyeceğim. Hızlı hızlı yangından mal kaçırır gibi yapar yüzünde asla zevk aldığının esamesi okunmaz işini bitirir banyoya koşar.
Ben eşimin beni cinsel anlamda doğal halimle beğendiğini istediğini düşünmüyorum. Beni her seferinde kafasındaki kalıplara sokmaya çalışıyor eğer olmazsa istemiyor ve bu benim kadınlık gururumu onurumu çok kırıyor. Şimdi soruyorum size karısını seven cinselliğe önem veren her şekilde onunla birlikte olmaz mı? Bu işte bir gariplik yok mu?
İşte artık çocuğum olduğu için her seferinde hazırlanamıyorum ve her seferinde beyfendinin istediği gibi olmadığım için benimle birlikte olmak istemediğini açık açık söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?