EŞİMİN İSTEKLERİ

Babam da böyle benim biraz annem de böyle. Hala borç verirler ödeyemezler tekrar isterler yine verirler zor durumda diye. Ben de öyle büyüdüm. Ama insanları genel olarak tanıdıkça insanların sadece kendini ve en yakınını düşündüğünü gördükçe sogudum artık içimden gelenlere yardım ediyorum bazılarına üzülmüyorum bile...Altinlarinizi vermeyin tabii ki

Bu konu tartışmaya kapalı asla vermem dedim zaten. Ben kendim sıkışıp borç ödeyip millete neden yardım edeyim.

Yok artık inanmıyorum tabi ki siz haklısınız sizin borcunuz dururken araba alma niyetiniz varken altın arkadaşa verilir mi ya birde üstelik başka yatırıminiz yok.. benim eşim bu pandemide işlerimiz yolunda gitmesi kira desteği için altın bozduralim dedi ona bile zor razı oldum altın bozuldu mu bir daha asla yerine gelmez bu devirde gelsede çok zor.. ne yapın edin vermesine engel olur arkadaşı kredi çeksin onu ne ilgilendirir ki

Eşiniz abartmiş. Altini vermeyince başkasindan borc bulmalar filan hiç normal değil bu yaptiklari ve size soyledikleri. Ölüm kalım yok ortada sonuçta.
Ben olsam kendine gel diye kavgayi kopartirdim. Altin istedigi yetmiyor bir de ona göre davranirmiş bu ne ya...

Kavga çıktı zaten ama haklı olduğumu bu konunun aramıza asla yansımamasını istedim. Çünkü bu istediği normal değil.

El iyisi olmaya calısıyor. Altınlarını verme bırak borc versin geri alamazsa pişman olur haksızlık ettiğini anlar belki oda belki

El iyisi olmaya calısıyor. Altınlarını verme bırak borc versin geri alamazsa pişman olur haksızlık ettiğini anlar belki oda belki
Bunu anlayana kadar ben sıkıntıya düşmek istemiyorum o yüzden tepkim sert oldu. Benimde canım ciğerim arkadaşlarım var ama hiç bu topa girmiyorum ölüm kalım olsa o ayrı tabi ama ne gerek var normal durumda.

Kocanız tipik el iyisi. İnsan başkalarını mutlu etmek için evdeki karısı ile huzurunu bozar, tehdit eder mi? Başkalarının keyfini evlilikteki huzurla değişen adamla evlilik yürütmek çok zor. Bence bir süre çocuk yapmayın ve eşinize bu konularda gayet sert bir şekilde tepkinizi koyun.

Kavga çıktı zaten ama haklı olduğumu bu konunun aramıza asla yansımamasını istedim. Çünkü bu istediği normal değil.

Bu yardimseverlik degil zaten. Eşiniz daha çok insanlara yaranmayi seviyor gibi geldi bana kirilmayin ama...
O kadar yufka yurekli olan eşine boyle yapmaz.

Bir de tehdit etmiş haspam.
Kocan pek elinde para tutabilen birine benzemiyor.
Ailenizin geleceği için maddi konular senin elinden geçsin. Mal mülk içinde paso borçlandırın.
Yoksa haliniz harap.

Tehtid cirkin ne demek ona gore davranirim?onun karisi sensin kuzum hayatinin her asamasinda sen yaninda olacak insanlara merhamet etmesi guzel fakat once senden baslasin hem comertlik baska savurganlik baska benimde boyle bir tanidigim vardi borc verir verir alamazdi kendileri sıkısirdi

Evet zaten bunu söyledim ben sana güvenip çocuk bile yapmam evini düşünmüyorsun dedim.

Bu tür adamlar iflah olmaz, Allah yardımcınız olsun

hayır kurumu musunuz ? bu devirde insan zaten zar zor birikim yapıyor, önünüze gelene verecek olursanız işiniz zor. Eşiniz fazla iyi niyetli sanırım. Bu sebepten tavrını değiştirecekse de değiştirsin, yüz vermeyin kesinlikle.

Bir de tehdit etmiş haspam.
Kocan pek elinde para tutabilen birine benzemiyor.
Ailenizin geleceği için maddi konular senin elinden geçsin. Mal mülk içinde paso borçlandırın.
Yoksa haliniz harap.
Benim elimden geçiyor şuan ben nereye ne ödenecekse hesaplıyorum takip ediyorum böyle de devam edecek.

Kusura bakmayın nolur ama eşiniz saf değil baya bir saf. Zira kenarında zor günler Içın 3 kurusu olmayan biri kalkıp da eşinin altınları ile yardım yapmayı düşünüyorsa, kendi ailesini dusununmeyip başkalarına yardımı düşünüyorsa o adam YA saftır ya da ailesini onemsemiyordur.

Ne zaman ihtiyacı olsa onlar yanında oluyormuş bu yüzdenmiş bahanesi de bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…