EŞİMİN İSTEKLERİ

Bu yüzden taviz vermiyorum alışmasın böyle şeylere diye. Altınlara dokunmaya bir alışırsa devamı gelir çünkü.

Eşiniz salam bir kazık yemeyince akillanmaz yıllar önce bende arkadaşıma bilezik verdim alamayınca akillandim vermeyin.. borç isteyen birinede borç bulmak. tuaf kocanız..

Tabiki haklisiniz. Ben de yardim etme tarafdariyim. Ama bu durum çok farkli. Bilezikleri insan dar gunleri için saklar. Arkadaş iş yeri açicak diye bozulmazki. Sakla. Yardim etdigini sanip aslinda eli boş olan çok insan var. Eşin onlardan biri. Bir herkes için boyle kendini öne atanlar, bir de herşeye tamam peki diyen insanlar bu hayatta deyerleri, yaptiklari zerre karşilik gormeyen insanlar oluyor. Yani iyi biri olayim derken aslinda sömürülücrk bir yerden sonra. Dikkat etsin

Bu zamanda kimseye altın verilmez. Siz haklısınız zaten her şeye hergün zam geliyor. Biz iki kişiyiz elektriğe bu ay 300 lira vereceğiz. Kenarda paranız olsun. Yarın öbür gün ne olacağı belli değil.

Benim babamda cok yakin arkadasina 7 yil önce 2000 dolar verdi iş kurarken . cok efendi ve güvenilir bir adamdi .Annem vermek istemiyordu. Anneme is kurana yardim ederler diye kızmisti. O is kuruldu arkadaşı çok güzel paralar kazandi . Sonra adam sapıttı değişti.kumara yatirdi paralari. Halada paramizi alamadik.

Erkekler en yakın arkadaşlarına verdikleri 3-5 borcu (ki bana göre o da kıymetli :) ) önemsemiyor hatta gelmese olur o benim kardeşim moduna giriyorlar ama öyle olmuyor bu işler. Üstelik biz 3/5 bişey versek dediği de en az 10-15 bin olur ve o para da geri gelmez. Şu yaşıma geldim bir kere borç almadım bir kere de vermedim. En sevmediğim şey çünkü.

Benim dedemde aynıydı herkese yardım ede ede kendi evlatlarına faydası olmadı herkes çok iyi der arkasından ama evlatları bize de bi kuruşu geçseydi keşke der insan önce kendi ailesine bakıcak sonra allah daha fazla varsın olduğu zaman destek olucak birikimdeki para öyle heryere dağıtılmaz doğru bi hareket değil bence

Onun önemsemediği 3 5 benim bir aylık maaşım neredeyse. Ben önemsiyorum hiiç kusura bakmasın.

Birikimdeki parayı asla vermeyi düşünmüyorum ne yaparsa yapsın.

Hayır canım vermeyin tabi olur mu öyle şey .çok acil insanı bı durum hastalık kaza gibi verilir.ama sizinde borcunuz varmış.abim iş yeri için 4 bilezigimi aldı.iflas etti.benim bilezikler de gitti asla da almaz biliyorum

Arkadaşa eşe dosta dağıtıpta dikiş tutturani göremedim henüz. Çoluk çocuğunuzun rızkını dagittirmayin kimseye asla geri gelmez o para. Tabii ki yardım etmek güzel ihtiyacı olana yardım edilir ama ikisinin ayirdini iyi yapmak gerek.

Ona göre tavrımı alırım ne demek.arkadaşına borc vermedimiz diye size küsücek mi?

Yoo çok haklısınız. Benım sadece sınırle cıkmazdı agzımdan boyle cumleler, böyle adama her daim tepkim bu olurdu. Evdekini köpekliyor millete yaranmaya calısıyor elalem iyisi

Kocanız yardım sever değil ki yardım sever olmak başka bir konu eşiniz sadece el iyisi o kadar ama akıllıca olaniindan değil en kibar şekliyle anlatmaya çalıştım yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…