- 17 Nisan 2016
- 1.034
- 2.647
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Bu yüzden taviz vermiyorum alışmasın böyle şeylere diye. Altınlara dokunmaya bir alışırsa devamı gelir çünkü.Düşünüyor tamam da elimde olur düşünürüm o ayrı konu
Olmayan paradan nasıl yardım edecek?
Birinden borç alacak zorda olan arkadaşına verecek
Kendi borçlu kalacak başkasına
Acaba hanımın altınlarını mı bozsak diye de düşünecek
Bozma sebebi yine yardım
Bu nasıl aklına yatabilir bir insanın şaşkınım yani
Tam olarak böyle. Normalde çok iyi biridir ama bu konuda böyle demesi cidden beni yükseltti kavga ettiğime de pişman değilim.Bende sana ona göre davranırım demek ne demek ya.El iyisi ev ayısı mısın sen.Sokaktaki insan için eşine kötü davranacak.
Tabiki haklisiniz. Ben de yardim etme tarafdariyim. Ama bu durum çok farkli. Bilezikleri insan dar gunleri için saklar. Arkadaş iş yeri açicak diye bozulmazki. Sakla. Yardim etdigini sanip aslinda eli boş olan çok insan var. Eşin onlardan biri. Bir herkes için boyle kendini öne atanlar, bir de herşeye tamam peki diyen insanlar bu hayatta deyerleri, yaptiklari zerre karşilik gormeyen insanlar oluyor. Yani iyi biri olayim derken aslinda sömürülücrk bir yerden sonra. Dikkat etsinEşim çok yardımsever bir insandır ama bu artık beni rahatsız edecek derece de olmaya başladı. Bende yardımseverim bir kediye bir köpeğe elimden geldiği kadar. Eşim ise nerede eşi dostu var hepsine yardım etmek istiyor. Bu kötü bir şey değil ama beni rahatsız eden şey altınlarımdan vermek istemesi.
Arkadaşı yeni bir iş yeri açıyor biraz zor durumda anladığım kadarıyla. Umduğundan daha fazla masrafı olmuş. Eşim hemen diyor ki bizde 3 5 versek mi. Vermek istemiyorum çünkü kenarda paramız yok şu an sadece altınlar var ufak tefek borçlarımız var onları ödeyip araba almayı düşünüyorduk.
Bana diyor ki iyi verme ben birinden alıp bulurum ama sana da ona göre davranırım.
Ben de sinirlendim altınların kadının malı olduğunu ve bir kuruşuna bile dokunamayacağını söyledim. Yanlış anlaşılmasın aslında böyle görüyor sayılmam ama çok sinirlenince ağzımdan çıktı işte.
Sizce mantıksız değil mi söylediği şeyler? Bizim henüz borcumuz bitmemişken elaleme altınlardan vermek istemesi. Kenarda köşede paramız olsa neyse ama altınlar dışında bir şeyimiz yok şuan için.
Bu hiç hoş bir tavır değil,başkası için size kötü mü davranacak,çok saçma.Bana diyor ki iyi verme ben birinden alıp bulurum ama sana da ona göre davranırım.
Bir şeye ihtiyacı olsa o insanlar hemen yanında oluyormuş bahanesi de bu.
Benim dedemde aynıydı herkese yardım ede ede kendi evlatlarına faydası olmadı herkes çok iyi der arkasından ama evlatları bize de bi kuruşu geçseydi keşke der insan önce kendi ailesine bakıcak sonra allah daha fazla varsın olduğu zaman destek olucak birikimdeki para öyle heryere dağıtılmaz doğru bi hareket değil benceEşim çok yardımsever bir insandır ama bu artık beni rahatsız edecek derece de olmaya başladı. Bende yardımseverim bir kediye bir köpeğe elimden geldiği kadar. Eşim ise nerede eşi dostu var hepsine yardım etmek istiyor. Bu kötü bir şey değil ama beni rahatsız eden şey altınlarımdan vermek istemesi.
Arkadaşı yeni bir iş yeri açıyor biraz zor durumda anladığım kadarıyla. Umduğundan daha fazla masrafı olmuş. Eşim hemen diyor ki bizde 3 5 versek mi. Vermek istemiyorum çünkü kenarda paramız yok şu an sadece altınlar var ufak tefek borçlarımız var onları ödeyip araba almayı düşünüyorduk.
Bana diyor ki iyi verme ben birinden alıp bulurum ama sana da ona göre davranırım.
Ben de sinirlendim altınların kadının malı olduğunu ve bir kuruşuna bile dokunamayacağını söyledim. Yanlış anlaşılmasın aslında böyle görüyor sayılmam ama çok sinirlenince ağzımdan çıktı işte.
Sizce mantıksız değil mi söylediği şeyler? Bizim henüz borcumuz bitmemişken elaleme altınlardan vermek istemesi. Kenarda köşede paramız olsa neyse ama altınlar dışında bir şeyimiz yok şuan için.
Onun önemsemediği 3 5 benim bir aylık maaşım neredeyse. Ben önemsiyorum hiiç kusura bakmasın.Erkekler en yakın arkadaşlarına verdikleri 3-5 borcu (ki bana göre o da kıymetli :) ) önemsemiyor hatta gelmese olur o benim kardeşim moduna giriyorlar ama öyle olmuyor bu işler. Üstelik biz 3/5 bişey versek dediği de en az 10-15 bin olur ve o para da geri gelmez. Şu yaşıma geldim bir kere borç almadım bir kere de vermedim. En sevmediğim şey çünkü.
Birikimdeki parayı asla vermeyi düşünmüyorum ne yaparsa yapsın.Benim dedemde aynıydı herkese yardım ede ede kendi evlatlarına faydası olmadı herkes çok iyi der arkasından ama evlatları bize de bi kuruşu geçseydi keşke der insan önce kendi ailesine bakıcak sonra allah daha fazla varsın olduğu zaman destek olucak birikimdeki para öyle heryere dağıtılmaz doğru bi hareket değil bence
Hayır canım vermeyin tabi olur mu öyle şey .çok acil insanı bı durum hastalık kaza gibi verilir.ama sizinde borcunuz varmış.abim iş yeri için 4 bilezigimi aldı.iflas etti.benim bilezikler de gittiEşim çok yardımsever bir insandır ama bu artık beni rahatsız edecek derece de olmaya başladı. Bende yardımseverim bir kediye bir köpeğe elimden geldiği kadar. Eşim ise nerede eşi dostu var hepsine yardım etmek istiyor. Bu kötü bir şey değil ama beni rahatsız eden şey altınlarımdan vermek istemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?