- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.881
- 113
- Konu Sahibi sufisentir
-
Neden buna bu kadar takılıyorsunuz? Siz kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız. Boşanmak için çok güçlü bir sebebiniz var. Bu problemi onun ailesine söylemek ve rencide etmek ya da yüzgöz olmak zorunda değilsiniz, soğudum der kestirip atarsınız. Zaten o aileyle bağınız kopacak. Kendi annenizin destek olmadığını söylüyorsunuz. Sanırım anneniz sizin isteklerinizi mutluluğunuzu önemsemiyor. E sonuç? Annenizin desteklememesi size bu evliliği sürdürecek motivasyonu sağlayacakmı yani? Hayat çok kısa arkadaşım, zaman çok kıymetli. Sonuca git, sonuçlandır.Peki çevreniz bunu nasıl karşıladı aileniz ve de ?
Esiniz bebek istemiyor mu peki?Eşimin 7 abisi 2 tane de ablası var.Baya kalabalık bi aile yani.Eşim en küçük çocuk.
hıcmı istemıyordu eşinizNe sacma seyler yarabbim.
Ne diyecek biliyormusun?
Kocam kusurluydu diyecek! Cünki öyle.
Dini acidan bu tip insanlarin evlenmesi caiz degil. Bir kadina ihtiyaci yoksa niye evlendi bu adam? Evcilik mi oynayacak bunlar hayatlari boyunca...
Ama bu limoncu mudur nedir okudunuz mu yazdıklarını böyle cahil insanlar o kadar çok ki toplumumuzda?Bana açık açık azgın şehvet düşkünü fa,,şe diyor. Bakın burada tanımadığım insanlar böyle yorumlar yapıyor dışardaki cahil insan topluluğuyla mücadele etmeye korkuyorum şu an.
Kimseye anlatmak zorunda değilsiniz, anlaşamıyoruz der geçersiniz. Dışardan mutlu görünen çok evlilik var biten.Ama bu limoncu mudur nedir okudunuz mu yazdıklarını böyle cahil insanlar o kadar çok ki toplumumuzda?Bana açık açık azgın şehvet düşkünü fa,,şe diyor. Bakın burada tanımadığım insanlar böyle yorumlar yapıyor dışardaki cahil insan topluluğuyla mücadele etmeye korkuyorum şu an.
Bakın inanın beni tanısanız hayatım boyunca bununla mücadele ettim.Hep güçlü olmakla güçlü kalmakla hep çabaladım.Kadınların hep güçlü olduğu bi dünya hayal ettim hep benim ütopyam da bu.Neden buna bu kadar takılıyorsunuz? Siz kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız. Boşanmak için çok güçlü bir sebebiniz var. Bu problemi onun ailesine söylemek ve rencide etmek ya da yüzgöz olmak zorunda değilsiniz, soğudum der kestirip atarsınız. Zaten o aileyle bağınız kopacak. Kendi annenizin destek olmadığını söylüyorsunuz. Sanırım anneniz sizin isteklerinizi mutluluğunuzu önemsemiyor. E sonuç? Annenizin desteklememesi size bu evliliği sürdürecek motivasyonu sağlayacakmı yani? Hayat çok kısa arkadaşım, zaman çok kıymetli. Sonuca git, sonuçlandır.
Yok hiç istemiyor şu anda.Çocuklara çok düşkün değildir zaten.Esiniz bebek istemiyor mu peki?
Ama bu limoncu mudur nedir okudunuz mu yazdıklarını böyle cahil insanlar o kadar çok ki toplumumuzda?Bana açık açık azgın şehvet düşkünü fa,,şe diyor. Bakın burada tanımadığım insanlar böyle yorumlar yapıyor dışardaki cahil insan topluluğuyla mücadele etmeye korkuyorum şu an.
eşın kac yasındaYok hiç istemiyor şu anda.Çocuklara çok düşkün değildir zaten.
En büyük eltimle konuştum.Gün görmüş çok olgun bir kadındır zaten benden epey büyük.Annemden daha çok destek oldu bana.Mutlaka tedavi için zorla bunu sana yaşatmaya hakkı yok dedi.Aradan zaman geçti sordu hatta ne yaptınız diye bir şey değişmedi diyince de çok üzüldü.Boşanmayla tehdit et gerekirse gözünü korkut dedi.Böyle evlilik olmaz dedi.Hatta gerekirse abinle konuşalım bunun kulağını çeksin zorla tedavi olsun dedi.Ama ben utandım duymasını istedim kaynımın.eltınlere sor bır aynı durum onlardada varmı
bence cocuk yapmdan boşan bir an önce ayaga kapanmakla evlılık yürümüyor caba gosterse hadıneyse dıyecem ama cabada yok. o boşanmak ıstemez cunkı ortaya cıkacak....eşın kac yasında
ya sen ayrıl ınan bana daha gencsın bununılersını bırde düşün...En büyük eltimle konuştum.Gün görmüş çok olgun bir kadındır zaten benden epey büyük.Annemden daha çok destek oldu bana.Mutlaka tedavi için zorla bunu sana yaşatmaya hakkı yok dedi.Aradan zaman geçti sordu hatta ne yaptınız diye bir şey değişmedi diyince de çok üzüldü.Boşanmayla tehdit et gerekirse gözünü korkut dedi.Böyle evlilik olmaz dedi.Hatta gerekirse abinle konuşalım bunun kulağını çeksin zorla tedavi olsun dedi.Ama ben utandım duymasını istedim kaynımın.
sırf cinsellik icim adamdan ayrılıcaksan yuhh yana sen burda taşlarlar tabiri yerindeyse esinle baska sorunu yok kaynana elti görümce yok maddi sıkıntı yok eeee daha ne istiyosun
allaha sükret sükret cinsellik icin evlilik bitirilmez
emin ol bundan kacarsın karsına cıkanın öyle dertleri olurki ben ne yapmısım diye yanarsın
Siz istiyormusunuz peki cocuk ?Yok hiç istemiyor şu anda.Çocuklara çok düşkün değildir zaten.
Evet kesinlikle haklısın çünkü bu sorun öyle pat diye ortaya çıkan bi sorun değil ki.Bir de bunun ilerde hamileliği çocuğu var.O zaman hiç karı koca yaşantımız olmayacak.Tabi bir çocuğumuz olabilirse.Okuyamadim siteye giremedim :/
Sorun var sandim yine. Suan girebildim.
Bosver sen insanlarin ne düşündüğünü, herkese bu sebeple ayrildigini belirtmek zorunda degilsin. Ayrilmaya karar verdiginde eşine karsilikli gecimsizlik nedeniyle anlasmali bosanmayi teklif edersin. Aksi bir sebebin yayilmasini sanirim kendiside istemez zaten.
Sendeki kararliligi görünce eminim kabul edecektir.
Birde emin ol sana ayril demek benimde hosuma giden bir durum degil. Kim ister ki bir evlilik bozulsun.
Ama bu durumla devam ederseniz sen kendini mutsuzluga mahkum etmis olacaksin. Yeni bir sansin varsa mutlu olmak adina bunun pesinden kosmalisin.
Ha yanlız bekar olarak yasamissin ha bu adamla bir fark var mi bence yok.
Cinsellik sadece erkege bahsedilmis bir olgu degil, önce bunu idrak etsin sana f... muamelesi yapanlar.
Kadin bu durumda olsaydi bunu soyleyenler erkege herseyi emin ol mubah gorurdu.
34 yaşında benden 7 yaş büyük.eşın kac yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?