Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Peki çevreniz bunu nasıl karşıladı aileniz ve de ?
Neden buna bu kadar takılıyorsunuz? Siz kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız. Boşanmak için çok güçlü bir sebebiniz var. Bu problemi onun ailesine söylemek ve rencide etmek ya da yüzgöz olmak zorunda değilsiniz, soğudum der kestirip atarsınız. Zaten o aileyle bağınız kopacak. Kendi annenizin destek olmadığını söylüyorsunuz. Sanırım anneniz sizin isteklerinizi mutluluğunuzu önemsemiyor. E sonuç? Annenizin desteklememesi size bu evliliği sürdürecek motivasyonu sağlayacakmı yani? Hayat çok kısa arkadaşım, zaman çok kıymetli. Sonuca git, sonuçlandır.

Okuyamadim siteye giremedim :/
Sorun var sandim yine. Suan girebildim.

Bosver sen insanlarin ne düşündüğünü, herkese bu sebeple ayrildigini belirtmek zorunda degilsin. Ayrilmaya karar verdiginde eşine karsilikli gecimsizlik nedeniyle anlasmali bosanmayi teklif edersin. Aksi bir sebebin yayilmasini sanirim kendiside istemez zaten.
Sendeki kararliligi görünce eminim kabul edecektir.
Birde emin ol sana ayril demek benimde hosuma giden bir durum degil. Kim ister ki bir evlilik bozulsun.
Ama bu durumla devam ederseniz sen kendini mutsuzluga mahkum etmis olacaksin. Yeni bir sansin varsa mutlu olmak adina bunun pesinden kosmalisin.
Ha yanlız bekar olarak yasamissin ha bu adamla bir fark var mi bence yok.
Cinsellik sadece erkege bahsedilmis bir olgu degil, önce bunu idrak etsin sana f... muamelesi yapanlar.
Kadin bu durumda olsaydi bunu soyleyenler erkege herseyi emin ol mubah gorurdu.

Limoncunun yazdıklarına ben şok ben iptal..

Yorum bile yapamıyorum.

Yahu benim eşim güya işteki yorgunluğu sebebiyle 1 hafta yanaşmayınca ben hemen
bir sorunun olduğunu düşünmeye başladım, dra gidelim diye espriyle karışık laf sokuyorum.

Bir haftayı aşınca davranışlarım değişiyor, soğuyorum, göresim gelmiyor falan.
Kolay mı öyle evlilik yürütmek?

Millet boş beleş sallıyor he!

Kimseye anlatmak zorunda değilsiniz, anlaşamıyoruz der geçersiniz. Dışardan mutlu görünen çok evlilik var biten.

Bakın inanın beni tanısanız hayatım boyunca bununla mücadele ettim.Hep güçlü olmakla güçlü kalmakla hep çabaladım.Kadınların hep güçlü olduğu bi dünya hayal ettim hep benim ütopyam da bu.
Ama şu an kendimi anlayamıyorum çok korkuyorum çok mutsuz hissediyorum.Kimse bizden böyle bir şey beklemiyor herkes araya girecek eminim çünkü gerçekten çok iyi niyetli temiz insanlar.

Eşimi tedaviye zorlayacaklar eminim bana hak vereceklerine de eminim ben.Zaten eşim asla ama asla boşanmak istemiyor o da beni çok zorluyor.Birazcık anlayış gösterse bana ben zaten onda dedim kimseye duyurmadan geçinemiyoruz diyelim dedim.Sensiz olamam diyor ayaklarıma kapanıyor inanın bunaldım artık.

Annem evet elalem denilen canavara göre yaşayan bir insan.Ayrıca da rahatsız çok çok üzülür.İnsanları mutsuz edicem çok korkuyorum bundan.Ve şuna bak cinsellik düşkünü boşanma sebebine bak gül gibi adamı boşamak istiyor gibi bir laf ya da ima beni çok üzer.Burada bile o tarz bi yorum beni çok üzdü.

Bugüne kadar hep kafama göre yaşadım insanlara göre şekillendirmedim hayatımı.Ama sanırım bu yaşadığım sorun biraz özgüvenimi çaldı o yüzden korkuyorum.

Ve de inanın çözüm ve sonuç odaklı bir insanımdır netimdir.Ama bu işi bir türlü sonuca götürememekte beni yıpratıyor.Bu lafı hep sevmişimdir ''sen ağaç değilsin yerinden memnun değilsen hareket et'' herkese de çok söylerim bu lafı.Ama şu an kendim uygulayamıyorum o yüzden ailemin desteğine ihtiyaç duyuyorum şu an.Sen mutlu ol yeter kızım demeleri çok çok önemli benim için.

Çok görmeyeceksin böylelerine , azgınmış kimden ıstıyorsun sankı ? Bakkaldan mı ? Kulak asmayın şuna allah aşkına ya . Bir hayatı boyle ozguvensız mı gecıreceksın .

eltınlere sor bır aynı durum onlardada varmı
En büyük eltimle konuştum.Gün görmüş çok olgun bir kadındır zaten benden epey büyük.Annemden daha çok destek oldu bana.Mutlaka tedavi için zorla bunu sana yaşatmaya hakkı yok dedi.Aradan zaman geçti sordu hatta ne yaptınız diye bir şey değişmedi diyince de çok üzüldü.Boşanmayla tehdit et gerekirse gözünü korkut dedi.Böyle evlilik olmaz dedi.Hatta gerekirse abinle konuşalım bunun kulağını çeksin zorla tedavi olsun dedi.Ama ben utandım duymasını istedim kaynımın.

ya sen ayrıl ınan bana daha gencsın bununılersını bırde düşün...

Nesine yuhmuş? Insan sinanmadigi sinavin masumu degildir. Hic yasadiniz mi siz sizi istemeyen bir erkekle? Sirf cinsel olarak vazifesini yapmiyor diye bile bosanilir. Sukur etme meselesi degil bu dinen de bosanma hakki var diye biliyorum. Hatta bi adamin karisi eslik vazifesini yapmiyomus hoca bu zamana kdr neyi bekledin bosanmak icin diye azar cekmisti. Kadin belki istekli? Belki cok istekli? Belki normal bi kadin arada da olsa ihtiyaci var? Cok istiyosaniz dua edin oyle bi evlilik icin. Herseyinz olsun, ama kocaniz olmasin diye dua edin o zaman anlarsiniz bu sebepten bosanilir mi bosanilmaz mi

Evet kesinlikle haklısın çünkü bu sorun öyle pat diye ortaya çıkan bi sorun değil ki.Bir de bunun ilerde hamileliği çocuğu var.O zaman hiç karı koca yaşantımız olmayacak.Tabi bir çocuğumuz olabilirse.
Bir de gerçekten eşimden soğuduğumu hissediyorum artık.Çünkü zamanında yapması gerekenleri yapmadı ve bana bunları yaşattı.Şu saatten sonra düzelir mi düzelse bile ben aynı hisleri taşımıyorum ki artık.
Bir ara çok iyi hatırlıyorum iki güne bir deneyelim diye karar aldık.Araya soğukluk girmesin diye psikolog tavsiye etmişti.Hep yaklaştım çabaladım kendisinin bikaç günden sonra düzenli bahaneleri oldu hep.O zaman ki hissettiklerimi yaşadıklarımı hatırlıyorum da gerçekten bu da bi nevi şiddet aslında.İlla tekme tokat olması gerekmiyor.Psikolojik olarak şiddete uğradım aslında.

Eşiniz kötü biri Hiç de öyle düşünceli iyi biri falan değil
Tabi ki bulmuş sizin gibi anlayışlı sabırlı kadını bırakır mi
Kendi hayatına sizi mahkum ediyor
Bu çok acımasızca
Bu hayata bir kere geliyorsunuz Böyle biri için DEGMEZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…