- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi sufisentir
-
Hayır bi de burda kadınların olduğu bi platformda azgın olmadığımızı kanıtlamaya çalışıyoruz ne kadar acı değil mi ? Hani erkek filan da yok yani düşünün kadınlar bizi yargılayanlar.Hanimlar adiniz azgina cikar diye düsünmeyin asla. Ben her sorana adamin gay oldugundan süphelendigimi söylüyorum, bu yüzden bosandim diyorum. Yalanda degil ciddi süphelerim vardi.
Bu yüzden bana azgin diyemez kimse. Azgin olsam bosanmaz, aldatirdim.
Insan edebiyle bosandi diye azginmi olur hic. Bu insanin kendisiylede alakalidir. Azginlik bekarliga, dulluga evliye bakmaz...
Evet siz de haklısınız bu durumda çocuk sahibi olmaya çalışmak çok yorucu olmalı anlıyorum.Ama en azından siz bir neden bulmuşsunuz nedeni belli adam o durumdan etkilenmiş psikolojik olarak.
Ben artık neden bulamadığım için kafayı yedim biraz da.Umarım düzelir eşiniz de bebeğinize kavuşursunuz.
Anlatamam aynı senin sebepleriyle anlatamam birde benimki seninki kadar kötü değil ama ayda bir ve ben zorlayinca.eşimi seviyorum ama bunları okudukça daha iyi anlıyorum acınası halimi.oysa beni elde etmek için ne kadar uğraştı yıllarca peşinden koştu.inanamadım böyle olacağına.Ben esi de fiziksel birşey varsa bile bilmiyorum ama pek bu terslik hissetmedim olduğu zamanlar.takmış kıloma iyide ben zamanında zayiftim o zaman neydi derdin cvp yok.ama suda varki gercekten cok daha kotu evlilikler var.bilmiyorum buda bizimmi sinavimiz genc yasta yaslandim
Ama sorun fizikselse çözümü daha kolaydır aslında.Hormon desteği ilaçlar vs. Bir deneyin bakalım.Biz de fiziksel bir sorun olmadığı için çözüm yolu bulmak daha zor oldu.Bir arkadaş cinsellik yok diye boşanılır mı demiş. Kadının istekleri neden yok sayılıyor!
Ben bosanmıyorum çünkü eşim taa en baştan evliliğe sıcak bakmıyordu ben çok ısrar ettim. Böyle bir sorun aklımın köşesinden bile geçmemişti. Birine bağlanmak kavga gürültü istemiyor diye düşünmüştüm.
İkincisi de genç değilim. Eşimden daha iyisini bulabileceğimi daha mutlu yaşayabileceğim biri olduğunu zannetmiyorum. Ve en önemlisi de kıyamiyorum seviyorum kocamı napsın istemiyor.
Evliligimin ilk zamanlarında bir gece baya uğraştım. Nihayet erekte oldu. Ve tam birlikte olurken pıss içimde sönüverdi... o kadar üzüldüm ki en cok da eşime acıdım. O ana dek sırf üşengeçliginden yapmıyor sanıyordum Meğerse erekte olamıyormuş adam. Tipten de hayatta tahmin edemezsiniz. Çok erkeksi bir tip. Gören her gece 2 3 kez yapıyordur der öyle biri.
Son olarak genç olsaydım esimi cok sevmeme rağmen bosanirdim. Cinsellik yeme icme kadar fizyolojok bir ihtiyaç. En azindan bir kadın arzulanilmak begenilmek istiyor. Bu da bir ihtiyaç.
Hayır bi de burda kadınların olduğu bi platformda azgın olmadığımızı kanıtlamaya çalışıyoruz ne kadar acı değil mi ? Hani erkek filan da yok yani düşünün kadınlar bizi yargılayanlar.
Bekarları evlilikten soğuttuk mu ne biraz ?ayyy anacım evlensen bi dert evlenmesen bi dert... ne zor işler ya... vallahi hayattan soğudummm
Hirsiz herkesi kendi gibi hirsiz zannedermis. Ben bosanmamla alakali cok istisare ettim büyüklerime, herkes hemen bosan daha fazla cekme dedi, kimse azginlikla suclamadi.. Hatta az daha onun timsah gözyaslarina kanip geri dönüyordum, ablalarim benle konusup akil verdiler sükür.. O dönemde insanin destege cok ihtiyaci var, cok hassaslasmistim..Hayır bi de burda kadınların olduğu bi platformda azgın olmadığımızı kanıtlamaya çalışıyoruz ne kadar acı değil mi ? Hani erkek filan da yok yani düşünün kadınlar bizi yargılayanlar.
Bir arkadaş cinsellik yok diye boşanılır mı demiş. Kadının istekleri neden yok sayılıyor!
Ben bosanmıyorum çünkü eşim taa en baştan evliliğe sıcak bakmıyordu ben çok ısrar ettim. Böyle bir sorun aklımın köşesinden bile geçmemişti. Birine bağlanmak kavga gürültü istemiyor diye düşünmüştüm.
İkincisi de genç değilim. Eşimden daha iyisini bulabileceğimi daha mutlu yaşayabileceğim biri olduğunu zannetmiyorum. Ve en önemlisi de kıyamiyorum seviyorum kocamı napsın istemiyor.
Evliligimin ilk zamanlarında bir gece baya uğraştım. Nihayet erekte oldu. Ve tam birlikte olurken pıss içimde sönüverdi... o kadar üzüldüm ki en cok da eşime acıdım. O ana dek sırf üşengeçliginden yapmıyor sanıyordum Meğerse erekte olamıyormuş adam. Tipten de hayatta tahmin edemezsiniz. Çok erkeksi bir tip. Gören her gece 2 3 kez yapıyordur der öyle biri.
Son olarak genç olsaydım esimi cok sevmeme rağmen bosanirdim. Cinsellik yeme icme kadar fizyolojok bir ihtiyaç. En azindan bir kadın arzulanilmak begenilmek istiyor. Bu da bir ihtiyaç.
Hayır bir de keşke uslübuna biraz dikkat etse yine değer verir onu dinlerim anlamaya çalışırım ama uslüp çok çirkin.Açıkçası şu ana kadar keşke demedim.Bir de biraz mücadele etmek için çok yorgun ve yılgın hissediyorum kendimi.Evlenmek ne de kolaymış zor olan evliliği bitirmekmiş.Bunu sana söylediği için utanmalı , oda haklı ne yapsın cinselliğe gelene kadar Adab-ı muaşeret problemı yasıyor arkadaş. Sen sadece keşke deme bence hani bir pişmanlık duyma söylede yapsaydım keşke diye elinden gelen her şeyi yap . Ki çok çabalamışsın ama eğer varsa bır yol daha onuda dene.
Hayır bir de keşke uslübuna biraz dikkat etse yine değer verir onu dinlerim anlamaya çalışırım ama uslüp çok çirkin.Açıkçası şu ana kadar keşke demedim.Bir de biraz mücadele etmek için çok yorgun ve yılgın hissediyorum kendimi.Evlenmek ne de kolaymış zor olan evliliği bitirmekmiş.
Hayır bir de keşke uslübuna biraz dikkat etse yine değer verir onu dinlerim anlamaya çalışırım ama uslüp çok çirkin.Açıkçası şu ana kadar keşke demedim.Bir de biraz mücadele etmek için çok yorgun ve yılgın hissediyorum kendimi.Evlenmek ne de kolaymış zor olan evliliği bitirmekmiş.
benım eşim düzeldı hatta demın bıle yklastı ve beli agriyor dusunun raporlu:)))eskiden olsa hayatta yapmazdi konuscaksiniz ben hep icine attim attim attim sonunda patladim resmen. esim caba göstermedeydi onu sevmeme ragmen bosanmaya karliydim. dank etti adamda ve düzeldiGünlerdir okuyorum yazsam mi yazmasan mi birebir aynı durumdayız.4 yıldır evliyim hep ağladım ve daha dün senden cesaret alarak konuşmak istedim bana bağırdı.ben ne doktora git diyebilirim ne ilaç al diyebilirim.benim birde çocuğum var.ama benimki bahanesini bulmuş neymiş kilo almıştım sanki ilk evliyken zayifken iyiydi herşey.nefret ediyorum bazı seylerden
Peki kaç yıl sonra düzeldi ve kaç yaşında eşiniz?benım eşim düzeldı hatta demın bıle yklastı ve beli agriyor dusunun raporlu:)))eskiden olsa hayatta yapmazdi konuscaksiniz ben hep icine attim attim attim sonunda patladim resmen. esim caba göstermedeydi onu sevmeme ragmen bosanmaya karliydim. dank etti adamda ve düzeldi
Telefonda konuştum eşimle şu an evde değil ağladım birazda.Her zaman ki gibi mutlaka bi çözümü vardır diyor şu an okuyup araştırıyormuş ve okuduğu şeylerde hep eşin desteği gerekiyormuş.Suan arkana yaslan bi rahatla.
Hemen yarın git bu isi bitir demiyoruz :)
Once biraz daha zamana birak. Bu süre içerisinde yine sen baslatma, araştırma, hatta hic konuyu açma.
Baktin o hala halinden memnun bir girisim yok, iste o an evet diceksin.
Karar vermekte bu kadar arada sıkışmış hissetmeyeceksin kendini.
Bu sure icinde de biraz toparla kendini. Biraktigin kendini once bir ayaga kaldır. Topluma karis. Arkadaslarinla vakit gecir.
Bu konuya odaklanip geriye cekme kendini.
Hayata karis, goreceksin ki senin disinda herkes yasamaya devam ediyor.
Ben evli degilim ama bunu erkek arkadaslarima sordum. Hicbiri anlam veremedi. Hepsinin ortak tepkisi: "nasıl yaa?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?