Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Hayır bi de burda kadınların olduğu bi platformda azgın olmadığımızı kanıtlamaya çalışıyoruz ne kadar acı değil mi ? Hani erkek filan da yok yani düşünün kadınlar bizi yargılayanlar.

Evt sizinkide cok degisik hic bir saglik problemi yok maddi sikitisi yok agir isde calismiyor peki neden bu kadar soguk anlam veremiyor insan.tesekkur ederim insaAllah rabbim herkesin gonlundekini versin..

Bazen dilime bir şarkı dolanıyor için için ağlıyorum benim için o kadar anlamlı ki.... kimse de anlamaz derdimi

"Açmadan solan bir gül idim"

Ama sorun fizikselse çözümü daha kolaydır aslında.Hormon desteği ilaçlar vs. Bir deneyin bakalım.Biz de fiziksel bir sorun olmadığı için çözüm yolu bulmak daha zor oldu.
Bazen ben de eşimden daha iyisini bulabilir miyim diye düşünmüyor değilim.Ama şu an bakınca eşim bana kötülük yapmış bunca zamandır.Çünkü bir sorunu yok ve bana yaklaşmıyor bu çok acı verici bi kadın açısından.En azından sürekli olarak deneyebilirdik sonra pes etseydi ama hep bi bahanesi vardı hep.

Bunu sana söylediği için utanmalı , oda haklı ne yapsın cinselliğe gelene kadar Adab-ı muaşeret problemı yasıyor arkadaş . Sen sadece keşke deme bence hani bir pişmanlık duyma söylede yapsaydım keşke diye elinden gelen her şeyi yap . Ki çok çabalamışsın ama eğer varsa bır yol daha onuda dene.

Hirsiz herkesi kendi gibi hirsiz zannedermis. Ben bosanmamla alakali cok istisare ettim büyüklerime, herkes hemen bosan daha fazla cekme dedi, kimse azginlikla suclamadi.. Hatta az daha onun timsah gözyaslarina kanip geri dönüyordum, ablalarim benle konusup akil verdiler sükür.. O dönemde insanin destege cok ihtiyaci var, cok hassaslasmistim..
Simdilerde ise tekrar zimba gibiyim, hayata kaldigim yerden devam, en azindan artik mutlu olabilmem icin bir ihtimal var

Çok üzüldüm çok haklısınız..

Hayır bir de keşke uslübuna biraz dikkat etse yine değer verir onu dinlerim anlamaya çalışırım ama uslüp çok çirkin.Açıkçası şu ana kadar keşke demedim.Bir de biraz mücadele etmek için çok yorgun ve yılgın hissediyorum kendimi.Evlenmek ne de kolaymış zor olan evliliği bitirmekmiş.

Suan arkana yaslan bi rahatla.
Hemen yarın git bu isi bitir demiyoruz :)

Once biraz daha zamana birak. Bu süre içerisinde yine sen baslatma, araştırma, hatta hic konuyu açma.
Baktin o hala halinden memnun bir girisim yok, iste o an evet diceksin.
Karar vermekte bu kadar arada sıkışmış hissetmeyeceksin kendini.
Bu sure icinde de biraz toparla kendini. Biraktigin kendini once bir ayaga kaldır. Topluma karis. Arkadaslarinla vakit gecir.
Bu konuya odaklanip geriye cekme kendini.

Hayata karis, goreceksin ki senin disinda herkes yasamaya devam ediyor.

Zaman geçiyor ,düşün en iyisine karar ver ve hayırlısı olsun . Böyle insanlar çıkacak karşına ama aldırma cahil çünkü .

benım eşim düzeldı hatta demın bıle yklastı ve beli agriyor dusunun raporlu:)))eskiden olsa hayatta yapmazdi konuscaksiniz ben hep icine attim attim attim sonunda patladim resmen. esim caba göstermedeydi onu sevmeme ragmen bosanmaya karliydim. dank etti adamda ve düzeldi

Peki kaç yıl sonra düzeldi ve kaç yaşında eşiniz?

Telefonda konuştum eşimle şu an evde değil ağladım birazda.Her zaman ki gibi mutlaka bi çözümü vardır diyor şu an okuyup araştırıyormuş ve okuduğu şeylerde hep eşin desteği gerekiyormuş.
Ben aylardır ne yapıyordum ki acaba?Ben de artık destek olamayacağımı bıktığımı söyledim.Adam evliliğin 3.ayında yapması gerekenleri şu anda yapıyor ve bu beni delirtiyor.
Ben senin yanında yatıyorum çok uzakta değilim bi sağlık sorunun yok ve sen beni istemiyorsun dedim.İlerde daha da kötü olacak yaşın daha da ilerleyecek dedim.Neden beni özgür bırakmıyorsun neden güzelce ayrılamıyoruz dedim?
Sen benim eşimsin hayatta en sevdiğim en güvendiğim insansın annemsin babamsın diyor.(Anne babasını kaybettiği için)
Böyle konuştuğu için çok üzülüyorum.

burdan tavsiyeyle olucak iş değil eşinizin iyi bir uzmanla görşmesi gerekiyor.eğer istanbulda oturyrsnız televzyana cıkan bı pskolog var zafer akıncı youtbden vıdeolarını ızleyın hosunuza gıderse grnun bnce ona yada cem kece yda selın karacehennem bunlarnda youtubden vıdeolarını ızleyın oyle gıdıjn tabı

Okudukça durumunuza çok üzülüyorum kendimi sizin yerinize koyuyorum belliki eşinizi de seviyorsunuz bir yolu olmalı bıktım diyorsunuz haklısınızda ama son bir caba bir gayret belkide hersey değişir ona boşanacagınızı ve bu konuda ciddi olduğunuzu gösterin mutlaka bişeyler yapacaktır birşeyler yaparsa da destek olun bıktım demeyin ne olur boşanmak şu durumda en tabii hakkınız ama sevgi aşkta kolay hissedilmiyor herkese..

Ah limoncu yine bol bol sallamışsın resmen saçmalamışsın

Ne demek cinsellik önemli değil ya tabikide önemli hemde çok önemli evliliğin sürdürülebilmesi için düzenli olması gereken bişey eşim birlikte olmak isteyince bişey olmuyoda ben isteyincemi azginlik oluyo tövbe estağfurullah

Sonuçta bizde insanız aramızdaki sevgiginin güçlenmesi açısından önemli

Kk de senin kadar dikkatleri üstüne çeken başka bi üye yoktur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…