Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Eminim bu sorunu yasayan milyonlarca kadın var bu ulkede.
Ama hepsi az once oldugu gibi fa... damgasi yemekten, arzulu ve sehvetli gorunmekten, insanlarin onlara bakış acilarininin degismesinden korktugu icin bunu paylasmaktan cekiniyorlar.
Çünkü seks erkegin hakki. O mutluysa sorun yok. O yapmiyorsa yine sorun yok.
Tamam iste erkek mutlu, iyi de davraniyor sana allahtan belani mi istiyorsun mode on. Alkışlar.

aynısını bende yaşadıgım ıcın ınan senı anlıyorum ama benım esım hatasını kabul ettı ve düzeldi iş yerınde cok yogundu vs. caba yoksa hıc uzatma hamıleıkte mı sana bırsey soylıyım mı ılk clcuguma hamıleyken bır kez oldu sonrad hamılesın dıye elemedı beni. sonunda pıksolojım bozuldu boşancaktım kararlıydım . doktora gottı testesteronuna baktırdı ve hersey normaldı ynı ıstek yoktu okadar. sonunda dank ettı baktıkı cıddıyım kendıne cekı duzen verdı. esım o konu harıc 4 4 lüktür abartmıyorum. yınede mutsıudum. cınselıksız evlılık yürümez nokta

Yalniz bosanirsanz iyi bi avukattan yardim alin. Ben mahkemede bu sorunlari actm. Adli tibba gittik. Fiziksel olarak hic bi sorunu cikmadigi icin ispatlayamadim. O da simdi etrafa o belgeleri gosteriyodur. Ben beni reddettiginu filan da yazmstm hicbiri ise yaramamisti mahkemede. Davam reddedildi sonra anlasmali bosanmak zorunda kalmistk.

okadar cok varkı bende bır benım kocam boyle ıye dusunurdum... ama kadın boyle olsa erkek ya boşar yas aldatır kadınlarda azgın oluyor nedense. bu tıp erkekler oyle hafta bır dgıl 3 ayda bır zor yapıyor o ışı ceken bılır

Günlerdir okuyorum yazsam mi yazmasan mi birebir aynı durumdayız.4 yıldır evliyim hep ağladım ve daha dün senden cesaret alarak konuşmak istedim bana bağırdı.ben ne doktora git diyebilirim ne ilaç al diyebilirim.benim birde çocuğum var.ama benimki bahanesini bulmuş neymiş kilo almıştım sanki ilk evliyken zayifken iyiydi herşey.nefret ediyorum bazı seylerden

Benimde esimde bu problem var evlendigimizde hic bir problemi yoktu gayet iyiydi cinsel hayatimiz daha sonra bebek istedik korunmayi biraktim olmadi cocuk, doktora gittim spermde sorun cikti 2 kere 6 ay arayla ameliyat oldu,ameliyattan sonra iliski bizim icin bitti denecek kadar azaldi psikolojisi bozuldu,doktora gittik testislerden parca aldiklari icin olabilir dedi ve careside yok, psikolojik ilerde duzelir diyor,duzelmede yok,o cok istekli deniyor istiyor ama ereksiyon yeteri kadar olamiyor,hem cocugumuz olmuyor hem cinsel hayatimiz sifir ben napiyim((

Çok üzüldüm gerçekten durumunuza.Bu şekilde çok fazla adam var malesef.Ve nedense tedavi olmamak için direniyorlar.Ben buna anlam veremiyorum.
Benim yüzümden eşiniz size bağırmış buna ayrıca üzüldüm.Keşke bi yolu olsa ailenize falan anlatsanız.

Yani size boşanın diye gaz vermemek için ilimli konuştum fakat sunu bilin siz çok sabırlı bayansınız yani mutlu evliliğin yüzde 70 i cinsel ilişki ... yani soguman çok normal ama yinede alllah im sırf boşanma k senin sevmediğin bir helal olduğu için sabredicem dersen belki kocan senin istedigin gibi biri olur ne bileyim işte allah ol derse olur

Bir arkadaş cinsellik yok diye boşanılır mı demiş. Kadının istekleri neden yok sayılıyor!

Ben bosanmıyorum çünkü eşim taa en baştan evliliğe sıcak bakmıyordu ben çok ısrar ettim. Böyle bir sorun aklımın köşesinden bile geçmemişti. Birine bağlanmak kavga gürültü istemiyor diye düşünmüştüm.
İkincisi de genç değilim. Eşimden daha iyisini bulabileceğimi daha mutlu yaşayabileceğim biri olduğunu zannetmiyorum. Ve en önemlisi de kıyamiyorum seviyorum kocamı napsın istemiyor.

Evliligimin ilk zamanlarında bir gece baya uğraştım. Nihayet erekte oldu. Ve tam birlikte olurken pıss içimde sönüverdi... o kadar üzüldüm ki en cok da eşime acıdım. O ana dek sırf üşengeçliginden yapmıyor sanıyordum Meğerse erekte olamıyormuş adam. Tipten de hayatta tahmin edemezsiniz. Çok erkeksi bir tip. Gören her gece 2 3 kez yapıyordur der öyle biri.

Son olarak genç olsaydım esimi cok sevmeme rağmen bosanirdim. Cinsellik yeme icme kadar fizyolojok bir ihtiyaç. En azindan bir kadın arzulanilmak begenilmek istiyor. Bu da bir ihtiyaç.

Evet siz de haklısınız bu durumda çocuk sahibi olmaya çalışmak çok yorucu olmalı anlıyorum.Ama en azından siz bir neden bulmuşsunuz nedeni belli adam o durumdan etkilenmiş psikolojik olarak.
Ben artık neden bulamadığım için kafayı yedim biraz da.Umarım düzelir eşiniz de bebeğinize kavuşursunuz.

Hanimlar adiniz azgina cikar diye düsünmeyin asla. Ben her sorana adamin gay oldugundan süphelendigimi söylüyorum, bu yüzden bosandim diyorum. Yalanda degil ciddi süphelerim vardi.
Bu yüzden bana azgin diyemez kimse. Azgin olsam bosanmaz, aldatirdim.
Insan edebiyle bosandi diye azginmi olur hic. Bu insanin kendisiylede alakalidir. Azginlik bekarliga, dulluga evliye bakmaz...

ayyy anacım evlensen bi dert evlenmesen bi dert... ne zor işler ya... vallahi hayattan soğudummm

Bunu tahmin etmek zor degil ki.
Limoncu nun yazdiklarina resmen sok oldum. Bu tip dusunen bir kadin kocasini sevmiyor dur, oh ne güzel yanasmiyor diye sukur namazına durur. Amaci sadece bana baksin, karisanim edenim olmasin, bu yani.
Insan kocasiyla sevismek için takla atar mi. Saglikla ilgili bir sorun da yokken ortada.

İnanın ben sizi ve iyi niyetinizi biliyorum diğer açtığınız konulardan da ne kadar hanımefendi bi kadın olduğunuzu biliyorum zaten.Teşekkür ederim yorumlarınız için.Yani yüzde 70 olmasın varsın yüzde 50 yüzde 40 olsun dedim ama o da olmadı malesef.

Anlatamam aynı senin sebepleriyle anlatamam birde benimki seninki kadar kötü değil ama ayda bir ve ben zorlayinca.eşimi seviyorum ama bunları okudukça daha iyi anlıyorum acınası halimi.oysa beni elde etmek için ne kadar uğraştı yıllarca peşinden koştu.inanamadım böyle olacağına.Ben esi de fiziksel birşey varsa bile bilmiyorum ama pek bu terslik hissetmedim olduğu zamanlar.takmış kıloma iyide ben zamanında zayiftim o zaman neydi derdin cvp yok.ama suda varki gercekten cok daha kotu evlilikler var.bilmiyorum buda bizimmi sinavimiz genc yasta yaslandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…