- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi sufisentir
-
Ben de istemiyorum aslında belki bu sorun olmasa isterdim bikaç sene sonra.Ama şu an için zaten çocuk yapma fikri çok anlamsız bu evlilikte.Siz istiyormusunuz peki cocuk ?
aynısını bende yaşadıgım ıcın ınan senı anlıyorum ama benım esım hatasını kabul ettı ve düzeldi iş yerınde cok yogundu vs. caba yoksa hıc uzatma hamıleıkte mı sana bırsey soylıyım mı ılk clcuguma hamıleyken bır kez oldu sonrad hamılesın dıye elemedı beni. sonunda pıksolojım bozuldu boşancaktım kararlıydım . doktora gottı testesteronuna baktırdı ve hersey normaldı ynı ıstek yoktu okadar. sonunda dank ettı baktıkı cıddıyım kendıne cekı duzen verdı. esım o konu harıc 4 4 lüktür abartmıyorum. yınede mutsıudum. cınselıksız evlılık yürümez noktaEvet kesinlikle haklısın çünkü bu sorun öyle pat diye ortaya çıkan bi sorun değil ki.Bir de bunun ilerde hamileliği çocuğu var.O zaman hiç karı koca yaşantımız olmayacak.Tabi bir çocuğumuz olabilirse.
Bir de gerçekten eşimden soğuduğumu hissediyorum artık.Çünkü zamanında yapması gerekenleri yapmadı ve bana bunları yaşattı.Şu saatten sonra düzelir mi düzelse bile ben aynı hisleri taşımıyorum ki artık.
Bir ara çok iyi hatırlıyorum iki güne bir deneyelim diye karar aldık.Araya soğukluk girmesin diye psikolog tavsiye etmişti.Hep yaklaştım çabaladım kendisinin bikaç günden sonra düzenli bahaneleri oldu hep.O zaman ki hissettiklerimi yaşadıklarımı hatırlıyorum da gerçekten bu da bi nevi şiddet aslında.İlla tekme tokat olması gerekmiyor.Psikolojik olarak şiddete uğradım aslında.
okadar cok varkı bende bır benım kocam boyle ıye dusunurdum... ama kadın boyle olsa erkek ya boşar yas aldatır kadınlarda azgın oluyor nedense. bu tıp erkekler oyle hafta bır dgıl 3 ayda bır zor yapıyor o ışı ceken bılırEminim bu sorunu yasayan milyonlarca kadın var bu ulkede.
Ama hepsi az once oldugu gibi fa... damgasi yemekten, arzulu ve sehvetli gorunmekten, insanlarin onlara bakış acilarininin degismesinden korktugu icin bunu paylasmaktan cekiniyorlar.
Çünkü seks erkegin hakki. O mutluysa sorun yok. O yapmiyorsa yine sorun yok.
Tamam iste erkek mutlu, iyi de davraniyor sana allahtan belani mi istiyorsun mode on. Alkışlar.
şımdı bunum 44 54 halını düsün...34 yaşında benden 7 yaş büyük.
Çok üzüldüm gerçekten durumunuza.Bu şekilde çok fazla adam var malesef.Ve nedense tedavi olmamak için direniyorlar.Ben buna anlam veremiyorum.Günlerdir okuyorum yazsam mi yazmasan mi birebir aynı durumdayız.4 yıldır evliyim hep ağladım ve daha dün senden cesaret alarak konuşmak istedim bana bağırdı.ben ne doktora git diyebilirim ne ilaç al diyebilirim.benim birde çocuğum var.ama benimki bahanesini bulmuş neymiş kilo almıştım sanki ilk evliyken zayifken iyiydi herşey.nefret ediyorum bazı seylerden
Evet siz de haklısınız bu durumda çocuk sahibi olmaya çalışmak çok yorucu olmalı anlıyorum.Ama en azından siz bir neden bulmuşsunuz nedeni belli adam o durumdan etkilenmiş psikolojik olarak.Benimde esimde bu problem var evlendigimizde hic bir problemi yoktu gayet iyiydi cinsel hayatimiz daha sonra bebek istedik korunmayi biraktim olmadi cocuk, doktora gittim spermde sorun cikti 2 kere 6 ay arayla ameliyat oldu,ameliyattan sonra iliski bizim icin bitti denecek kadar azaldi psikolojisi bozuldu,doktora gittik testislerden parca aldiklari icin olabilir dedi ve careside yok, psikolojik ilerde duzelir diyor,duzelmede yok,o cok istekli deniyor istiyor ama ereksiyon yeteri kadar olamiyor,hem cocugumuz olmuyor hem cinsel hayatimiz sifir ben napiyim((
okadar cok varkı bende bır benım kocam boyle ıye dusunurdum... ama kadın boyle olsa erkek ya boşar yas aldatır kadınlarda azgın oluyor nedense. bu tıp erkekler oyle hafta bır dgıl 3 ayda bır zor yapıyor o ışı ceken bılır
İnanın ben sizi ve iyi niyetinizi biliyorum diğer açtığınız konulardan da ne kadar hanımefendi bi kadın olduğunuzu biliyorum zaten.Teşekkür ederim yorumlarınız için.Yani yüzde 70 olmasın varsın yüzde 50 yüzde 40 olsun dedim ama o da olmadı malesef.Yani size boşanın diye gaz vermemek için ilimli konuştum fakat sunu bilin siz çok sabırlı bayansınız yani mutlu evliliğin yüzde 70 i cinsel ilişki ... yani soguman çok normal ama yinede alllah im sırf boşanma k senin sevmediğin bir helal olduğu için sabredicem dersen belki kocan senin istedigin gibi biri olur ne bileyim işte allah ol derse olur
Anlatamam aynı senin sebepleriyle anlatamam birde benimki seninki kadar kötü değil ama ayda bir ve ben zorlayinca.eşimi seviyorum ama bunları okudukça daha iyi anlıyorum acınası halimi.oysa beni elde etmek için ne kadar uğraştı yıllarca peşinden koştu.inanamadım böyle olacağına.Ben esi de fiziksel birşey varsa bile bilmiyorum ama pek bu terslik hissetmedim olduğu zamanlar.takmış kıloma iyide ben zamanında zayiftim o zaman neydi derdin cvp yok.ama suda varki gercekten cok daha kotu evlilikler var.bilmiyorum buda bizimmi sinavimiz genc yasta yaslandimÇok üzüldüm gerçekten durumunuza.Bu şekilde çok fazla adam var malesef.Ve nedense tedavi olmamak için direniyorlar.Ben buna anlam veremiyorum.
Benim yüzümden eşiniz size bağırmış buna ayrıca üzüldüm.Keşke bi yolu olsa ailenize falan anlatsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?