- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
- Konu Sahibi sufisentir
-
İnanın ruh hali kötü olsa da keşke onunla beraber mücadele etsem ya da bedensel bi hastalığı olsa ona bakarım hiç sorun etmem.Ama kendisi gayette mutlu bir insan.Yediği içtiği gezdiği kısaca yaptığı şeylerden keyif alan bir insan.Zaten onun ruh hali kötü olsa ben üstelemem bu konuyu sorun etmem bile.
Bu arada eşiniz gerçekten ideal bi eşmiş.Mutluluğunuz daim olsun.Benim eşim nişanlıyken evet daha beni mutlu etmeye yönelik hareket ederdi.Ama şu an sanki sevişmeyi umutmuş hiç bilmeyen 15 yaşında biri gibi davranıyor.Mesela kavga ettik bu konudan dolayı ertesi gün diyor ki hadi odamıza gidelim.Neden gidelim diyorum?İşte hadi gidelim diyor.Yani 1 yıl 3 aydır resmi ve dini nikahlı kocam bana hadi sevişelim bile diyemedi demedi yani.Adam utangaç mal gibi ergen gibi davranıyor.Biri adamın beynine girip sevişmekle ilgili tüm kodları sıfırlamış gibi düşünüyorum bazen.
Cem keçe yi biliyorum ve çok okudum yazdıklarını da zaten.Ama diğer isimleri bilmiyordum bi araştıracağım bakalım yani yine bana düştü araştırmak.Teşekkür ederim sağolun.burdan tavsiyeyle olucak iş değil eşinizin iyi bir uzmanla görşmesi gerekiyor.eğer istanbulda oturyrsnız televzyana cıkan bı pskolog var zafer akıncı youtbden vıdeolarını ızleyın hosunuza gıderse grnun bnce ona yada cem kece yda selın karacehennem bunlarnda youtubden vıdeolarını ızleyın oyle gıdıjn tabı
Yok hayır bu konudan başka bi derdi yok zaten bu sorunu da ne kadar önemsemediği ortada zaten davrnışlarıyla.Ama bu gidişle ben gireceğim depresyona.Eşiniz kronik bir depresyon falan geçiriyor olabilirimi. Bunun dışındaki hal ve hareketleri nasıl, Eğlenmeyi severmi,neşelimidir. gelecek kaygıları varmı, karamsarmı ..içe kapanık mı.. Bunları gözlemledinizmi. Bilirsiniz Depresyon durumunda da bu tür sorunlar ortaya çıkabiliyor.
Yani tabi ki seviyorum sevdiğim için evlendim ama bu sorundan dolayı uzaklaştım biraz.Evet birdaha aynı hisleri yaşayamamaktan çok korkuyorum açıkçası.Keşke dememek için son kez belki çabalamak gerektir belki de her ne kadar bıksam da.Teşekkür ederim sağolun.Okudukça durumunuza çok üzülüyorum kendimi sizin yerinize koyuyorum belliki eşinizi de seviyorsunuz bir yolu olmalı bıktım diyorsunuz haklısınızda ama son bir caba bir gayret belkide hersey değişir ona boşanacagınızı ve bu konuda ciddi olduğunuzu gösterin mutlaka bişeyler yapacaktır birşeyler yaparsa da destek olun bıktım demeyin ne olur boşanmak şu durumda en tabii hakkınız ama sevgi aşkta kolay hissedilmiyor herkese..
Yaşıtız, çok da gençsiniz ama yıllarınızı heba etmeyin.34 yaşında benden 7 yaş büyük.
Evet çok iyi anlıyorum sizi en aZından uzun yıllar keyifli zamanlar geçirmişsiniz ne güzel.Umarım çözeriz sorunumuzu ne diyelim.sufisentir cook benzer seyler yasiyorum sizinle. Esimi cok seviyorum. Ayni esiniz gibi o kadar ugrasiyo ki mutlu olayim diye.Beraber cok egleniyoruz. 7/24 beraberiz. Aldatma, mast. Vs hicbiri yok eminim cunku banyoda bile kapisini kapatmaz. Telefon bilgisayar hep ortada. Evlenmeden once her sey cok guzeldi. Surekli, surekli istekliydi. Cok uzun yillar ciktik biz. Yillardir da evliyiz. Ilk 2 yildan sonra. Ayda 2-3 e dustu iliski sayisi. O da en fazla. Ve ben de artik biktim cozum uretmeye calisan taraf olmaktan. Bosanmayi da hayal edemiyorum. Seviyorum. Cocuk da istiyoruz. O da istiyo ama sadece istiyo. Cozum bulursaniz ben de talibim.:)
Ama işte genel olarak böyle utangaç bi adam değildi bu konularda.Sonradan gelişen bi tutum bu.Mutluluğunuz daim olsun eşinizle.Allah yardımcın olsun ne diyeyim...
Zaten belki direk sevişelim diyemez..
Benim eşim de hayatta öyle açık açık demezz..
Ama yanaşır sırnaşır sever vs..
Gözleriyle bile hissettirir..
Çok mu işim var o an der ki "canım bana bir bardak su getirir misin?"
Getiriyorum içiyor sonra başlıyor yaramazlığa : )
Yani yeter ki istesin neler var da eşinizi gerçekten çözemedim...
Bence daha fazla yıpratmayın kendinizi..
Ama işte genel olarak böyle utangaç bi adam değildi bu konularda.Sonradan gelişen bi tutum bu.Mutluluğunuz daim olsun eşinizle.
Konu sahibi arkadaşım konunuzu bulunca hemen okudum. Aslında bu konuyla ilgili sanırım son beş yılda internette ne varsa okudum. Çok da üzüldüm çünkü bunun ne olduğunu yalnızca çeken bilir. Hele ilk mesajınızda yazmışsınız ya eşim iyi, kibar vs. ama bu konuda bir tek beni düşünmüyor diye. Sanırım bu erkeklerin genel özelliği bu, hem isteksiz hem kabasını pek görmedim.
Bununla beraber burada normal evlilik yaşayanların msjlarını okuyunca halimizin haraplığını, özür diliyorum zavallılığını daha da çok anlıyorum: bir iki hafta olmasa eşime dayanamıyorum diyorlar ya. Biz ne sabırlı kadınlarmışız..
Bir yıl üç ayda on kere o da benim zorumla demişsiniz. Benim evliliğimde beş senede otuz kere belki, bilmiyorum. Ve bnm eşim gibi sizin eşiniz de hiç çözüm aramıyor hiç konuyu açmıyor ve sizi de en çok bu yıpratıyor. Bu konu dışında her şey harika.. Hatta beim ilk konumda harika anlaştığımızı söylemştim, konumym fake olduğunu iddia eden aklıevveller de olmuştu. Durumlarımız ve bu konuyla ilgili konuşan pek çok kadının durumu ayynı. Sizce de ilginç değil mi?
Ben bu konuda üç konu açtım. Şu an çocuğum da var ama sanırım boşanmaya doğru gidiyoruz. Siz daha bir senelik evlisiniz. Düzelir umarım, çok acı ama benim kanaatim bunun düzelmeyeceği yönünde. Sadece adam kadını kaybetmemek adına rol yapmaya ikna olabiliyor. Benim eşim istiyormuş gibi konuşmaya başlamıştı ama icraat yoktu yine.
Böyle giderse ki umarım düzelir, anlaşmanız da kalmayacak, sevgi de, saygı da. Süreç bu. Siz çok öfkeli, bitik bir kadın durumuna gireceksiniz. Bir kadın olarak tükenecek ve zaten siz de artık istemeyeceksiniz.
yaşadıklarımız tıpatıp, ben de 4 senelik evliyim, eşim de ben debebeklere özlemle bakıyoruz, ama bir icraat yok! doğal yollarla mı hamile kaldınız? ben 30yaşındayım, 4 senelik evliyim... bari keşke bir çocuğum olsaydı da anneliği tadabilseydim
o kadar git gellerle doluyum ki, bir diyorum keşke ilk sene ayrılsaydım, sonra diyorum çok özlerim, ya pişman olursam... bencilce belki ama en azından anne olayım, düzelmezse de düzelmez, ayrılırsak da bir evladım olur diyorum... eşimi unutup bir başkasını sevemem, içimde anne olma özlemi varken dayanamam diyorum... eşim tüp bebek tedavisi görelim diyor, son bir aydır her gün tartışıyorum, tedaviye cesaret de edemiyorum, kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum... psikologa da gittik, ilk sene anneme de anlattım, o da böyle evlilik yürümez demişti... sonra ayrılmaya cesaret edemedim ve annem sorduğunda düzeldi çok iyiyiz diye geçiştirdim... o da artık sormuyor zatenMeryemcim ben de 26 yaşında evlendim, bebek doğal yollardan oldu ama çabuk oldu şükür. Böyle bi evlilikte çocuk yapmaya emin misin gerçekten
o kadar git gellerle doluyum ki, bir diyorum keşke ilk sene ayrılsaydım, sonra diyorum çok özlerim, ya pişman olursam... bencilce belki ama en azından anne olayım, düzelmezse de düzelmez, ayrılırsak da bir evladım olur diyorum... eşimi unutup bir başkasını sevemem, içimde anne olma özlemi varken dayanamam diyorum... eşim tüp bebek tedavisi görelim diyor, son bir aydır her gün tartışıyorum, tedaviye cesaret de edemiyorum, kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum... psikologa da gittik, ilk sene anneme de anlattım, o da böyle evlilik yürümez demişti... sonra ayrılmaya cesaret edemedim ve annem sorduğunda düzeldi çok iyiyiz diye geçiştirdim... o da artık sormuyor zatenhalbuki dokunsa ağlarım...
Ya ben eşinizi hiç masum bulmuyorum. Eziklikle masumiyeti karıştırmayın. Ya bu adamın yaşı da var. Kendi durumunu biliyordur farkındadır yani emin olun. Ne hakla evlendi sizinle? Düğün gecesi sırtını dönüp yatacak adam ne hakla evlenir yahu. Bu nasıl bir bencillik?Telefonda konuştum eşimle şu an evde değil ağladım birazda.Her zaman ki gibi mutlaka bi çözümü vardır diyor şu an okuyup araştırıyormuş ve okuduğu şeylerde hep eşin desteği gerekiyormuş.
Ben aylardır ne yapıyordum ki acaba?Ben de artık destek olamayacağımı bıktığımı söyledim.Adam evliliğin 3.ayında yapması gerekenleri şu anda yapıyor ve bu beni delirtiyor.
Ben senin yanında yatıyorum çok uzakta değilim bi sağlık sorunun yok ve sen beni istemiyorsun dedim.İlerde daha da kötü olacak yaşın daha da ilerleyecek dedim.Neden beni özgür bırakmıyorsun neden güzelce ayrılamıyoruz dedim?
Sen benim eşimsin hayatta en sevdiğim en güvendiğim insansın annemsin babamsın diyor.(Anne babasını kaybettiği için)
Böyle konuştuğu için çok üzülüyorum.
Konu sahibi arkadaşım k.bakmasın burda bir diyaloğa girdik ama, Meryem senin bu fikrini herkes bencillik olarak nitelendirecek ama tabi konuşmak kolay hayatı yaşamak zor. Dolayısıyla her ihtimali düşünmek zorundasın. Boşanmayı düşnmüyorsan anne olmak için acele etmeyi dşünebilirsin ama boşanmak bir ihtimal olarak gözönünde yoksa.
Seviyorum diyorsun ben de çok seviyordum şu an çocuğumun babası bir insan olarak seviyorum. Cinsellik olmadan zaten her sevgi olur; dost yaren akraba arkadaş aile her şey.. Ama bir tek eş ilşkisi olmaz. Evlilik kolay tabi, boşanmış kdın olmak yok, büyük kararlar almak yok, erkek işi yok, geçimi tek başına düşnmek yok. Ama bil ki cinsellik yoksa ortada evllik de yok evcilik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?