- Konu Sahibi sufisentir
-
Bu boşanma işi daha çok yıpratır gururunu kırar mı kı erkeklık falan ne bıleyım .
Rica ederim. Ben ms hastasıyım. Fakat eşinizde cinsel isteksizlik olması direk ms veya epilepsiyi işaret etmeyebilir. Çünkü mste atak ve epilepside nöbetler olması gerekiyor. Eşinizde herhangi bir yürüme veya görme problemi var mı?Bu yorumu ilk kez siz yaptınız.Şimdi bulabildiğim şeyleri okudum bu konuyla ilgili.Epilepsi ve MS rahatsızlıklarında bu tip isteksizlikler olabilirmiş.
Norolojik bi durum olması hiç aklıma gelmemişti.Aslında genel bi check-up yaptırabilir eşim en azından fiziksel sorun olma olasılığı ortadan kalkar.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi ve yorum için.
Geçmiş olsun rahatsızlığınıza üzüldüm.Hayır hiçbir problemi yok görme ve yürümekle ilgili.Hatta gözleri çok iyi görür.Bir de kalp doktoruna da gitmişti kan akışında bi sorun var mı diye o konuda da hiçbir sorun çıkmadı.Rica ederim. Ben ms hastasıyım. Fakat eşinizde cinsel isteksizlik olması direk ms veya epilepsiyi işaret etmeyebilir. Çünkü mste atak ve epilepside nöbetler olması gerekiyor. Eşinizde herhangi bir yürüme veya görme problemi var mı?
Ne kadar kişiliği bozuk bir insanmış.Verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz ne güzel.Bari sus kabul et efendi gibi ayrıl değil mi ama yok zaten ayrılırken çıkıyor ortaya karakter.Kirmayabilir :) ben bosanacagim zaman bizimki anasini danasini yengesini mahkemelere tasiyordu. Cinsel konunun acildigi durusmaya tek geldi. Hakim kadindi. O da biraz cekinerek soyledi esin boyle bir sey iddia ediyor diye. Bizimki ne dese begenirsiniz "benim cinsel sorunum yok ki" kendi kaciyo cani aciyo dedi bi de. Erkek olmasam cani nasil acisin dedi. Ben de o duruma gelmek degil o durumda kalamamak da iktidarsizlik dedim. Susmustu hakim de o da. Bi de evliligm boyunca sadece ilkinde ve son artk her sey bitti dedgmde yanasmisti. Onun harici hep ben ugrastgm halde benim iliskiden surekli kactigimi soyledi mahkemede inanabiliyo musunuz :) yani cok piskince de davranabilir. Hiiiic belli olmaz o isler
Onu denedim çok denedim hem de ama böyle iş oraya bağlanmasın diye ölü taklidi yaptığı günler oldu adamın :) İşin kötüsü artık ben de onu istememeye başladım esas sorun bu bence.Aslında ıyı bır çözüm gibi geldı , bılemıyorum o kadar garıp bır durum kı. Ve yada siz tekrar bır adım atsanız hergun denesenız belkı alısma ıstek vs . Hanı bır ınsana bagımlılık olur ya alısır bır seyler yapınca .
Anlayışınız için teşekkür ederim. Bence bu şekilde internet bazlı araştırma yerine direkt olarak bir nöroloğa danışmanız daha iyi olabilir.Geçmiş olsun rahatsızlığınıza üzüldüm.Hayır hiçbir problemi yok görme ve yürümekle ilgili.Hatta gözleri çok iyi görür.Bir de kalp doktoruna da gitmişti kan akışında bi sorun var mı diye o konuda da hiçbir sorun çıkmadı.
Çok teşekkür ederim.İnanın ben de yuvam dağılsın istemiyorum ama hep aynı tavırlar hiçbir eyleme geçmemesi beni giderek uzaklaştırıyor bakalım zamanla neler olacak.Konunuzu takip ediyorum. Gerçekten çok zor. Hani sorun rahatsızlık herkeste olur ama çaba göstermemesi şifasını aramaması sizi düşünmemesi kötü. İnş bir çare bulursunuz. bulamazsanız boşanma sizin için hak. Eşinizin çabalamaması bu tavrı dinen de günah zira bu şekilde öyle yapacaksınız demiyorum sakın yanlış anlamayın ama sizi zinaya teşvik etmiş gibi oluyor.İnsan helaliyle de bir şey yaşayamayacaksa evliliğin ne anlamı kaldı. İnşallah sorunu çözersiniz bir yuvanın yıkılımasına üzülüyorum.
Yani öyle dikkat çekecek biçimde birine baktığına hiç şahit olmadım açıkçası.Hatta fazlasiyla açık giyinmiş kadınlara ben ondan daha uzun süre bakıyorum diyebilirim.Sadakatinden hiçbir zaman şüphem olmadı.Yazilanlarin hepsini okumadim sorulduysa kusura bakmayin..yolda yururken yada bi ortamda bayanlara baktigina,begendigine dair bi konusmasina sahit olmadiniz mi?
Arkadasim insallah durumunuz duzelir de yuvaniz bozulmaz.Çok teşekkür ederim.İnanın ben de yuvam dağılsın istemiyorum ama hep aynı tavırlar hiçbir eyleme geçmemesi beni giderek uzaklaştırıyor bakalım zamanla neler olacak.
Derdi veren Rabbim inş size dermanını da en kısa zamanda verir..Çok teşekkür ederim.İnanın ben de yuvam dağılsın istemiyorum ama hep aynı tavırlar hiçbir eyleme geçmemesi beni giderek uzaklaştırıyor bakalım zamanla neler olacak.
Lütfen siz de çabalayın aklınıza gelmese bile sırf eşiniz için aklınıza getirin.Çünkü yüZde yüz eminim eşiniz de içten ile üzülüyordur bu duruma.Arkadasim insallah durumunuz duzelir de yuvaniz bozulmaz.
Butun sayfalari okuyamadim belki yazan da olmustur daha önce, haddim olmayarak bir sey söleyeyim yazilariniz da kendimi gördüm.
Ama bizde isteksiz olan benim. Yani gercekten hic aklima gelmiyor. Diyorum zaten evlenmeseydim hayatim boyunca bakire kalabilirdim benim icin bi eksiklik olmuyor cinsel hayatin olmamasi.
Yazilarinizi okuyunca biraz kendimi sorguladim, acaba bi travma mi yasadim, bi saglik sorunum mu var, yedigim ictigimden mi kaynaklaniyor diye ama Allah´a sukur oyle bisey de yok. Ama istek yok yani. Yine de esimin cabalariyla asgari bi cinsel hayatimiz var ama hep onun cabalamasiyla oluyor.
Simdi yazilari okuyunca isin ciddi oldugu yeni dank etti kafama. Esime haksizlik yaptigimi yeni dusundum. Okumasam bana gore yine buyutulecek bir sey degildi yani. Esiniz burdaki yazilari okudu mu? Belki benim gibi biseyler dank eder farkina varirsa
Kesinlikle hastalık,dışarda bir işimizin olması,misafir gelmesi vs. bunlar bu tarz erkekler için mükemmel bahaneler.Gergin olmanız çok normal çünkü hormonları çalışan sağlıklı kadınlarız.Ama eşimiz hayat arkadaşımız bizim isteklerimizi yok sayıyor neden gergin olmayalım ki?Bizimki hasta ilaç kullanıyor bir rahat bir rahat gün doğdu nasılsa . Sinirlerim tepemde gerginim. Olay cinsellik değil artık benim için istenilmemek arzulanmamak çok kötü insanın kendine güveni kalmıyor Hasta muhabbetine 1 ay daha götürür bu durumu. Zaten bugün yaklaşsa zaten istemiyorum görev icabı cinsellik yaşamaktan bıktım. İstemiyorum diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?