Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Bu arada söylemeden geçemiycem.Ben buraya biraz olsun derdimi anlatmak,hemcinslerimden tavsiye almak ve siz bu durumu yaşasaydınız tepkiniz ne olurdu nun cevabını almak için yazdım.
Bir erkek üye olup bana mesaj atmış seni mutlu edebilirim tarzında tabi ki kendisini rapor ettim yöneticilere.Ben başkalarıyla özel şeyler yaşamak istemiyorum eşimle hayat arkadaşımla bu sorunu çözmek ve onunla yaşamak istiyorum.
Eğer başkalarıyla olsun isteseydim o tarz sitelere gider yazardım kadınlar kulübüne değil.
Okuyan erkeklere de mesaj gitmiş olsun böylece.
Lütfen en azından burada rahat bırakın kadınları.
 
Bak sen şu fırsatçıya.önce okumuş konuyu,sonra bu krizi fırsata çeviririm demiş abazan.üşenmemiş üye olmuş mal ya:))
tam koyun can derdinde kasap et derdinde durumu.
 
Bak sen şu fırsatçıya.önce okumuş konuyu,sonra bu krizi fırsata çeviririm demiş abazan.üşenmemiş üye olmuş mal ya:))
tam koyun can derdinde kasap et derdinde durumu.
Off ya sormayın önce anlamadım da erkek olduğunu dedim galiba yönelimleri farklı bi hemcinsim :)
Allah şu adamdaki azmin isteğin yarısını da kocama nasip etsin işallah dinimiz amin :)
 


Bi de ilk evlendigim günler kendimi vajinusmus zannettiğim için neler neler yaptım. Her gün düzenli en az bir saat egzersiz yaptım. Düşünsenize yeni evlenmişim hiçbir cinsel tecrübem yok. Beni hiç uyarmadan direk olaya girdi doğal olarak ben de havaya giremedim ve doğal olarak yapamadım. Dediğim gibi hiç tecrübe yok artı hiç uyarma yok eşimin bana söylediği şey "üstüme çık". Salak gibi yine de denedim.

Şimdi de ayda yılda bir olan birlikteligimizde eşimin tipik cümlesi "üstüme çık" ay nasıl sinir oluyorum... kendini tamamen pasifize ediyor.

Evleneli 2 yıldan fazla oldu . İlk aylar kendimi vajinusmus zannettigim için yaptığım egzersiz sayısı bugüne dek yaşadığım cinsellikten kat kat fazla... acıyorum o saatletime günlerime o harcadığım çabaya...
 
Bakın sorun bizimle ilgili olduğunda kadınlar çabalıyor bu sorunu çözmek için siz de buna güzel bi örneksiniz.Açıkçası ben erkeklerin her şeyi bildiklerini düşünüyorum sevişmeyi de kadınların nelerden zevk aldıklarını da önsevişmenin bizim için ne kadar önemli olduğunu da hepsini biliyorlar bence.
Çünkü artık herkesin elinin altında internet var o eski devirler yok artık.Biliyorlar ama üşeniyorlar işlerine gelmiyor aman kim uğraşacak yaa kafasındalar bence.Ama en sonunda kendileri kaybedecek haberleri yok.
 
Off ya sormayın önce anlamadım da erkek olduğunu dedim galiba yönelimleri farklı bi hemcinsim :)
Allah şu adamdaki azmin isteğin yarısını da kocama nasip etsin işallah dinimiz amin :)
:))) ay güldüm kusura bakma
cidden terbiyesizler eşinle olan olayı anlatıyorsun adamın derdi ne ...
 

Evet gerçekten çok çabaladım... Ben eşimi çok sevdigim için onu mutlu etmek istediğim icin ertelemedim. Evlendigim gün baktım olmadı( ki artık eşim yüzünden olmadığını biliyorum) o gece Kadınlar kulübünü keşfettim. 2 gün sonra egzersizlere başladım ve başardım. Ama eşimde tık yok.
 
:))) ay güldüm kusura bakma
cidden terbiyesizler eşinle olan olayı anlatıyorsun adamın derdi ne ...
Yok ben de çok güldüm ya rahat ol :) Hayır bir de açıkça söyledim benden sana ekmek çıkmaz diyorum ısrarla devam ediyor mesajlara neyse ki yöneticiler el koydu duruma.Öğretmen olduğumu okumuş biyerden öğretmen fantezisi yaparız seninle diyor.Böyle bi zihniyet olabilir mi ya hey allahım.
 
eski konuma bak istersen bizdede aynı sorun var
 
Kiyaslama yapmak icin soruyorum.. Nisanliyken böyle deildi derken nasildi? Sadece öpüsüyomuydunuz yoksa dokunmak istiomuydu sana? Veya senin ona dokunmani falan istiomuydu? Her görüstügnüzde öpüsmek varmiydi yoksa ayda bir miydi??

Ikinciside nasil bir tip? Mesela sakalini uzatiomu? Hani bazi adamlar kendini adamim ben diye göstermek iicin sakal uzatir ya..
Yoksa hep sifir sakalli mi olmayi sevio??

Ona göre belki daha iYi bi sonuc varilabilir.
Yani özür dileyerek söylüyorum ama iki cesit gay varya.
Acaaba kendini bi kadin gibi mi hissedio.
Anlatabildimmi demek istedigimi bilmiorum.
 
Şimdi nişanlıyken ben farklı bi şehirde okuyordum ünv. için sık sık yanıma gelirdi ziyarete.İlişkimiz ilerledikten sonra yalnız kalmayı çok isterdi ev arkadaşlarımın evde olmasını istemezdi filan mesela.Ve eve gelir gelmez beni öpmeye başlardı dokunmak isterdi hep beni çok özlediğinden bahsederdi.

Sonra zaten nişanlandık ve beni ziyarete giderek daha az gelmeye başladı.Hatta 3 ayda 4 ayda bir gelmeye başladı.Ama öncesinde ayda bir mutlaka gelirdi ben gelme desem bile gelirdi dayanamazdı.Sonra geldiği zaman da arkadaşlarımla hep beraber takılmaya başladık.Yani önceden baş başa olmak isteyen adam sonra bundan kaçmaya başladı neredeyse.Yalnız kalmamız öpüşmemiz onun umrunda bile değildi halbuki önceden bunu çok önemserdi.Sanırım köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek için yapmış tüm bu istekli adam hallerini.Çünkü bu süreçte onu soğutacak üzecek bir şey yapmadım diye düşünüyorum çok sorguladım bunu kendi içimde.Hatta ben çok ısrarla sorunca bunu günah ailene ayıp olur onların yüzüne bakıyorum ben filan gibi sebeplerle açıkladı.Şimdi böyle düşünen bi adam en başında bişeyler yaşamak istemez bence gerekli mesafeyi koyar.Benim çenemi kapatmak için böyle bir neden öne sürdü bence.

İşi gereği hep traş olmak zorunda.Ama senelik izinlerinde tatillerde falan kesmez sakalını traş olmaya çok bayılmaz üşenir filan.Kıyafetleri normaldir hep koyu renk şeyler giyer öyle aşırı bakımlı bir adam değildir.Kendini erkeksi göstermeye de çalışmaz kadınsı göstermeye de olduğu gibidir içinden nasıl geliyorsa öyle giyinir.

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım ama ben eşimin gay olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Çünkü 34 yaşında adam bunu bi şekilde yaşam tarzına yansıtırdı bi yerden patlak verirdi.Ama yok her şey fazlasıyla temiz buna dair hiçbir işaret yok.Teşekkür ederim yorumunuz için.
 

Canim cok uzuldum doktora gitmis miydiniz? Ben de kendini vajinismus saniyodum anliyorum seni bizimki de direk olaya girmeye calisiyodu. Sonra doktor uyusturucu krem vermisti nohut kadar suruyodum hazir hali bozuluyodu kisa bi muddet sonra. Bu sefer de vay efendm merhem uyusturdu diyodu... iste ben bunlara kiziyorum insan gibi anlatsalardi cozum arardik bi de kendimizi suclu hissetmemizi saglayip psikolojmizi bozdular.. siz bosandnz mi
 
Haklisiniz...
Peki nisanliyken felan hic anlasilmiyor mu?
Haklisiniz...
Peki nisanliyken felan hic anlasilmiyor mu?
Tanıştıktan sonraki 2 ay mükemmel, kusursuz geçti diyebilirim. Ama bana kendisini çok farklı tanıttı. Biz bu 2 aylık süreçte evlenme kararı aldık aramızda isteme,nişan tarihini kararlaştırdık. Sonra isteme olmadan 2 hafta ya da daha az kala kavgalarımiz başladı. Çok şiddetli kavgalardı, eşim çok değişti ilk tanıdığım halinden eser yoktu. Hatta şu anda ilk mesajlarını okuduğumda yabancı bir adammış gibi geliyor. Yani hiç abartmiyorum tamamen, 180 derece değişti. Tabi ben o zamanlar etrafımdaki herkese evlenecegimi duyurmuştum, gelinlik, eşya bakmıştık onca hayalden vazgeçmek çok ağır geldi,sonra birde cevredekilerden cekindigimden vazgecemedim. Yasimda ilerlemisti. Neyse öyle böyle nisanlandik. 6 aylik nişanlılık suresince sadece 1 kere kavgamiz oldu onun dışında her şey çok iyi geçti. Böylelikle evlendik ve durum su anda konuda olduğu gibi. Esimle farklı illerdeydik ve ben anlaşamamızı birazda ona bağlıyordum bir arada olursak her sey daha iyi olur diye düşünüyordum ama öyle değilmiş maalesef. Ha bu arada cinsel anlamda da evlenmeden önce çok istekli görünüyordu. Yalnız kaldığımız her anı değerlendirmeye çalışıyordu.Evlendikten sonra tık yok :)
 
Son düzenleme:
Reactions: nio
. Aynı erkek bana da mesaj atmış canım ne öğretmenisin diye ben de hayırdır neden sordunuz dedim o da hiç öylesine tanışalımmı yazmış uff allahım uffff . Duana katılıyorum suficiğim aminn diyorum ve de

. Ay kız bunların ortak özelliği bu zaar. Başlarız afedersin oyna kaldır hoop üstüne çeker orda da biter ben kalkarım bi de peçete veririm silinir peçetwyi de geri verir çeker donunu hooop döner kıçını uykuya. Eee hasbam çok çalıştı ya pirformans gösterdi o kadar Ay istemiyorum işte artık bu şekilde istemiyorım. Hele üstüne çıkmayı hiç istemiyorum kendimi tacavüzcü erkekler gibi görmeye başladım
 
Bu da çok ilginç bi model gerçekten.Adam ölü taklidi yapıyor adeta ilişki yaşarken.
Bu kadar bencillik olamaz.Ya bence bu adama yaklaşma ciddiyim bu ne böyle hiç yaşama daha iyi yani.
 
Anam kızlar topige firsatci abazalar mı dadanmis. Allah akıl fikir versin. Biz cinsellik yaşamadan da yaşayabiliriz. Tek isteğimiz sevdiğimiz kocalarimizla ruhen ve bedenen birleşme. Sevgiyi hissetnenin değişik boyutu. Haz değil sevgi. Okuyanlar iyi görsünler
 


esin bakirmiydiki??? yoksa sadece bencill oldu icinmi, sen onca sey yasamak zorunda kaldin??
ve esin kac yasinda? acaba belli bi yastan sonra sadece kendi zevklerinimi düsünüyolar diye sadece bi beklentileri oluyo.
ama kendileri bisey yapmio.
 
Aseksüel olabilir eşiniz, doğuştan olabildiği gibi belirli bir dönemde de başlayabiliyor.
Aseksüel insanların hormon bozukluğu veya herhangi başka bir sağlık problemi olmuyor sadece cinselliği sevmiyorlar yani ilgilerini çekmiyor. Sizin de dedğiniz gibi tam ev arkadaşı kıvamında oluyorlar.
 


Aseksüel olabilir eşiniz, doğuştan olabildiği gibi belirli bir dönemde de başlayabiliyor.
Aseksüel insanların hormon bozukluğu veya herhangi başka bir sağlık problemi olmuyor sadece cinselliği sevmiyorlar yani ilgilerini çekmiyor. Sizin de dedğiniz gibi tam ev arkadaşı kıvamında oluyorlar.
 
Öncelikle bekar biri olarak durumunuza uzuldum yorumlarin hepsini degil ama çogunu okudum insallah esiniz duzelir zor bir durum cidden .
Kusura bakmazsanız birsey sormak istiyorum . Erkekler onceden belli etmiyor mu hic bu durumu ? Ilerde evlenmeyi dusunecegimiz birinin boyle problemi oldugunu nasil anlayabiliriz. Mukemmeli yok mu bu erkeklerin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…