Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Yav kuvvet macunu yedir bir denesene ne olcak sanki adamın icindeki ask erkegini dısarı cıkarmak lazım. Kadınlıgını unutmamalısın zor bir durum bu.

Evet verdiğiniz örnekler çok yerinde çok teşekkür ederim.Ben Freud u çok araştırdım misal.O-6 yaş yaşamımızı şekillendirir der ya hani gerçekten buna katılıyorum.İnanın ben de çok ince detayları düşündüm.Çünkü dedim ya hep çözüm odaklı bakarım ben hayata net bi insanımdır.Bunu öğrenmek için de hipnoz gibi yöntemler mi gerekir bi araştırmak lazım.Yani eşime sorarsanız her şey çok güzel mutlu bi çocukluk olumlu bi insandır zaten genel olarak çocukluğuyla ilgili hiç kötü anısını anlatmadı mesela.Evet belki tedaviye devam edilmeli haklısınız.Çok sağolun yorumunuz çok değerli benim için.

Iste ben bu tavrı samimi bulmuyorum.
Gercekten kaybetmek ten korkan insan sorun neyse ustune gidip iyilestirmeye calisir.
Alacagi hapi bile sen hatirlatiyorsun.
Bunu kendi düşünür çabalayan insan.
Yanlis anlama gercekten seni ne uzmek nede kirmak isterim ama bu adam sadece duygularina oynuyor, zaaflarini kullaniyor. Ve en onemli detay asla ayrilmak istemiyor , hic dusundun mu neden olabilir diye.
Çünkü baska bir paravan bulmak bu kadar kolay olmayabilir. Gercekten seven insan evet ben buyum yapamıyorum diye ya mucadele eder, yada senin mutlulugun icin seni özgür birakir.
Ha sen yanında kalmak istersin yada istemezsin. Bu karari sen verirsin..

Her detayi santim santim evet bunu da denedik diye cevaplıyorsun, elinden gelen herseyi yapmissin.
Esim de sunu denedi diye bir tane cumleni okuyamadim.
Zamanla bu caba dan yorulacaksin ve iste o zaman ya kabulleneceksin, yada verdigin mucadeleye uzulerek vazgececeksin.
Uzgunum.

Escinsel oldugunu dusunmuyorum ben cunku nisanliyken gayet istekli ne olduysa evlendikten sonra oluyor.Asil incelenmesi gereken bu nokta.Evlilik onun icin ne ifade ediyor neyden korkuyor.Belki gizemli olmayi seviyordur.Bence siz daha sık teklif edin esinizi kesfedin biraz daha..
Istek arttirici seyler yedirin.Cocukken belki anne babasini uygunsuz halde gordu ve psikolojisini cok kotu etkilemistir.Bence esinize cok sicak yaklasin en duygusal oldugu anda sorun o zaman anlatir her seyi

İnan ben de bulmuyorum.Sanıyor ki alışveriş yapınca çiçek alınca bu sorun çözülecek.Çocuğa şeker almıyoruz ki burada ciddi bi sorundan bahsediyoruz.Eşime saygımı kaybediyorum yani.En son kavgamızda bana son şans ver dedi eğer olmazsa tamam boşanalım sen haklısın dedi.Ama işte balık hafızalı mıdır nedir artık uygulamada sıfır.Ben bu sözleri hatırlatınca bazen ölü taklidi yapıyor :) Yani inan bu düşünceleri ben yüzüne de söyledim.Ama bunu reddediyor benimle sevdiği beni ve benimle yaşlanmak istediği için evlendiğini söylüyor.Hayatını beni mutlu etmeye endekslemiş gibi ama bu konu hariç.

En kuvvetli şüphe gay olması bence.. Sizi insan olrak çok seviyor olabilir veya toplum önünde bir maske olabilirsiniz onun için. Vazgecememesinin sebebi bunlar olabilir bilmiyorum. Yaşadığınız cok sıkıntılı bir durum 10 kere diyorsunuz inanılmaz... Bence gençliğinizi sizinnivin cabalamayan biri için tüketmeyin. Cinsellik evliliğin en güzel tarafı.. hıc tatmin olmadım diyorsunuz. Bu büyük bir işkence.

Öyle anlar yaşadığımız çok oldu ve çok deştim aslında.Ama diyorum hep mutlu bi çocukluk yani hiç dram yok diyebilirim.Açıkçası ben de eşcinsel olduğunu düşünmüyorum çünkü internet geçmişi vs. çok temiz.Uyanık bi insan olduğumu düşünüyorum bi şekilde bi açığını yakalardım sanırım bi yerden fark ederdim diye düşünüyorum.

Benim kanaatim bu adam gay,
Evlenene kadar sikmis disini, sonucta evlenmeden once biseyler yasamis olsaniz da belli araliklarla olmuştur.
Idare etmek zor olmasa gerek.
Ama evlilikte 1 rol yapar 2 yapar 3 de böyle yorulur bırakır. ..

Yszıorum ama hıc cevap yszmıosun ki sorularım ortada kalıyor. O kadar sey sordum ayol son bir sey soracagım peki temiz bir bayan mısın? Bak bu cok onemli adamın senden uzaklasmasına yol acan bir durum var mı? Agız kokusu ter kokusu vucut temizligi gibi mesela bunlar onemli etkenler

Aslında şimdiden yoruldum bile.Zamanın oyalayıcılığına ve işe güce dalmış durumdayım şu an.Sadece kk yı okuduğumda bu sorunu çok düşünüyorum.Hatta buraya da bu yüzden üye oldum diyebilirim belki bi çözüm bulurum diye.

Kusura bakma mesaj yoğunluğundan görmemişim.Evet kendi çapımda temiz titiz ve düzenliyim.Aşırı şişman ya da aşırı zayıf değilim.Böyle şeylere zaten hayatım boyunca hep dikkat ettim hala da ederim evli olmasam bile.Eşime çok sordum zaten lütfen beğenmediğin bir şey varsa söyle diye.Ama diyorum ya beni çok beğendiğini güzel bulduğunu söylüyor.

Allah yardımcınız olsun. Ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum, 4 senedir Evliyim ilk günden beri aynı şeyleri yaşıyoruz, nişanlıyken hiç yakınlaşmamıştık ama böyle olacağını tahmin edemezdim eşim psikoloğa gitti, kaç kere üroloğa gitti çözüm olamadı ne yazık ki... Ilk zamanlar ilaçlarını da almıyordu daha sinirleniyordum şimdi ilaçlarını alsa da ayda 1in ötesi yok. Anne olmak istiyorum ama bu nasıl olacak bu şartlarda bilemiyorum... Ne yazık ki ni önerim yok, keşke olsa...

Benim eşim de çok iyi insan, çok güzel vakit geçiririz anlaşırız gezeriz sarılır öper ama bu kadar sadece... İnşallah Allah bu sorunların da bi kolaylığını versin.

Al iste sorunlu ama onun disinda mükemmel bir erkek daha

Rica ederim, bence çok güzel düşünmüşsünüz doğru yapılan hipnozun olumlu cevap vereceğini az çok biliyoruz hepimiz. Türkiye'de bu işin ehli kim vardır bilmiyorum ama biraz aramanız gerekecek gibi. İmkanınız varsa bunun üzerine gidin derim mutlaka, umarım kısa sürede çözebilirsiniz.

Evlenmeden önce ben de hep bu beklentiye girdim.Ama malesef bu beklentim hiç karşılanmadı eşim tarafından.İşte onu da çok düşündüm ama diyorum ya ayrılmak istemiyor ve hep çözeceğim bunu diyor.Akışına bırakıyorum olmuyor.Üstüne gidiyorum bi çiçek alıp geliyor.Yahu benim derdim ya da sorunum çiçek almaman değil ki yani?İşte adam bunu anlamıyor valla artık beynim mavi ekran verdi yani bu sorun karşısında.

Bacım vardır her seyln bir caresi ys istek arttırıcı seyler ıse yarsmadımı.. benim eski nisanlımda da erken bosalma vardı ayrıca sperm yeterszligi filan nisanlıyken hic opmek bile istemezdi beni ayrıldık yolun basında. Simdi cok sukur evliyim. Bakın cok onemli bir sey yazıcsm simdi petrol ofislerinin market bolumunda bızır diye bir icecek satılıyor icirin kocanıza bunu adamın afedersiniz seyi birden hsreketlenicek

Eşcinsel mi acaba? Hiç bi açığını yakalamamış olabilirsin ama belki de cidden eşcinseldir ya da aseksüel de olabilir. İnşallah cevabı bulup ona göre hareket edersin kimse vazgecilmez değil neticede

Ya o tip şeyleri denedik aslında keçiboynuzu ,kuruyemiş ,bal vs. Çok yedi onlardan ama bi etki göremedim ben pek.Ama sağol öneri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…