- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
- Konu Sahibi sufisentir
-
Gerçekten çok iyi bi insan, merhametli, hasta olsam ilgilenir, beni tek başımızayken ya da birileri varken onore eder ama ben de düşünüyorum ki eksiğini biliyor ve belki de ezildiğinden böyle davranıyor ama insan 4 sene boyu rol yapamaz kiAl iste sorunlu ama onun disinda mükemmel bir erkek daha
Aahaha :) Ya inan keşke böyle bi sorunum olmasaydı da sadece geyik yapsaydım bunu yürekten isterdim.Feriştah da benim en sevdiğim ve komik bulduğum dizi karakteri o yüzden bu resmi tercih ettim.Ama feriştah bu kadar sabırlı değildi ya hemen Mükremin e göz koydu :) Ben sadece kendi küçük dünyasında yaşadığı soruna çözüm bulamayıp en sonunda buraya yazmaya karar vermiş dertli bir kadınım diyelim :)Profil fotosu feriştah bilemedim ben bu konuyu şimdidalga mi geçiyorsun?
Feriştah ve fentizeleri ,doyumsuzlugu geldi aklima
Ya bi de böyle bu sorunu yıllarca yaşayanları görünce daha da korkuyorum hep böyle mi devam edecek diye.Bu sorunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun Allah.Ben şu an anne olmak istemiyorum ama ilerde olmak istediğimde ne olacak bunu bilemiyorum bu da büyük bi sorun evet.İnsan öyle bırakıp ta gidemiyor değil mi?Çok kolay geliyor lafta ama boşanmak ve hayatını değiştirmek te çok zor.Bir de bunun dışında bir sorun da olmayınca insan sabredeyim diyor hep.Ne diyebilirim ki yani çözüm de bulamıyorum ve yoruldum da açıkçası.Umarım sizin hayatınızda da her şey yoluna girer.Allah yardımcınız olsun. Ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum, 4 senedir Evliyim ilk günden beri aynı şeyleri yaşıyoruz, nişanlıyken hiç yakınlaşmamıştık ama böyle olacağını tahmin edemezdimeşim psikoloğa gitti, kaç kere üroloğa gitti çözüm olamadı ne yazık ki... Ilk zamanlar ilaçlarını da almıyordu daha sinirleniyordum şimdi ilaçlarını alsa da ayda 1in ötesi yok. Anne olmak istiyorum ama bu nasıl olacak bu şartlarda bilemiyorum... Ne yazık ki ni önerim yok, keşke olsa...
Benim eşim de çok iyi insan, çok güzel vakit geçiririz anlaşırız gezeriz sarılır öper ama bu kadar sadece... İnşallah Allah bu sorunların da bi kolaylığını versin.
Valla bilemiyorum ki keşke bulabilsem ne olduğunu.Korkuyor derken neden korkuyor olabilir ki anlamadım?Kocan senden saklıyor kesinlikle ama eminim o biliyor ne oldugunu ama senden saklıyor cunku korktugu bir sey var eminim buna. O zsmsn kanki gb takılırsınız
Gerçekten çok iyi bi insan, merhametli, hasta olsam ilgilenir, beni tek başımızayken ya da birileri varken onore eder ama ben de düşünüyorum ki eksiğini biliyor ve belki de ezildiğinden böyle davranıyor ama insan 4 sene boyu rol yapamaz ki
Anne olmak istiyorum buna çözümü tüp bebek/aşılama ben de buna cesaret edemiyorum zor süreçlermaalesef insan kendini kadın olarak değersiz ve eksik hissediyor.
Genellikle boyle diyenlerde tik yok ya gec bi ayaklari ruyanda yapiyorsun galibaZamana bırak cinsellik hiç konuşma nolucak bakalım valla bende hiç sevmiyorum cinselliği yanı buradaki kadınlar genelde duskun bende ot aradım azaltıcı olsun diye hergun birkaç kez nasıl yorucu oluyor bilemezsin
Ya da zaten kötü bi adam olduklarında dayanamayıp onları bırakacağımızı kesinlikle bildikleri için de böyle davranıyor olabilirler.Sen kabullenmissin ve yanindasin devam ediyorsun buna lafim yok.
Herkesin kendine göre devam etme nedenleri var.
Ama bende diyorum ki bu iyi adam pozları sadece kusur ortmek için. Çünkü kendilerinin ne oldugunu gayet biliyorlar, duzelmeyeceklerini de.
Böyle oldugunu düşünüyorum.
Ya bi de böyle bu sorunu yıllarca yaşayanları görünce daha da korkuyorum hep böyle mi devam edecek diye.Bu sorunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun Allah.Ben şu an anne olmak istemiyorum ama ilerde olmak istediğimde ne olacak bunu bilemiyorum bu da büyük bi sorun evet.İnsan öyle bırakıp ta gidemiyor değil mi?Çok kolay geliyor lafta ama boşanmak ve hayatını değiştirmek te çok zor.Bir de bunun dışında bir sorun da olmayınca insan sabredeyim diyor hep.Ne diyebilirim ki yani çözüm de bulamıyorum ve yoruldum da açıkçası.Umarım sizin hayatınızda da her şey yoluna girer.
Tabii huyu kötü olsa tahammül edilecek durum olmaz. Dediğiniz de doğru.Sen kabullenmissin ve yanindasin devam ediyorsun buna lafim yok.
Herkesin kendine göre devam etme nedenleri var.
Ama bende diyorum ki bu iyi adam pozları sadece kusur ortmek için. Çünkü kendilerinin ne oldugunu gayet biliyorlar, duzelmeyeceklerini de.
Böyle oldugunu düşünüyorum.
Canim ben 2 gunde 10 kez oluyordu. Allaha sukur o cinsel sapiktan kurtuldum. Iki gunde 10 kere olunca bebegimde var tabi simdi.Yani hiç değil ama 1 yıl 3 ay da 10 kez falan olmuştur diyebilirim.Onların çoğu da benim çabalarımla yani.
Evet bize de yazık geçen zamana yazık.Ama bir şeyleri değiştirmek zor güç yani.Ben de burda birçok konuya çok rahat ya boşanın bu evlilik yürümez filan diyorum.Ama sonra kendi hayatıma bi bakıyorum ben de gidemiyorum ki aslında.Halbuki lafta ne kadar kolay boşan bitsin!Ama yine de bi yanım hep mücadele etmem gerektiğini söylüyor sanki çözebilirmişiz gibi hissediyorum.Çok seviyorum çok özlerim, dayanamam çok düşündüm ama cesaret edemem. Ama böyle de kendime ediyorum belki.
Allah pişman ettirmesin.
Inan ki anne olma isteğim arttıkça daha çok acı çeker oldum. Sanki Dünyada tutunacak hiç dalım olmayacak gibi geliyor. Allahım yardımcı olsun tüm dertlilere, bizlere de İnşallah.
ben bazen o kadar Huysuzluk yapıyorum ki taş olsa çatlar, tahammül edemez. Bilerek öfkemi atmak için kavga yapıyordum, yine de kızmaz alttan alır.Ya da zaten kötü bi adam olduklarında dayanamayıp onları bırakacağımızı kesinlikle bildikleri için de böyle davranıyor olabilirler.
Ya da gerçekten iyi yürekli adamlardır.Bilemedim 4 yıl uzun bi süre bi yerde patlak verirdi galiba.
Oha ya bune canmi dayanırCanim ben 2 gunde 10 kez oluyordu. Allaha sukur o cinsel sapiktan kurtuldum. Iki gunde 10 kere olunca bebegimde var tabi simdi.
çocuk yapabiliyorsan yeter napcan başka şeyleri ye iç keyfine bak
Dayanmadi zaten.. inanki mahvoldum sunizitim azdi banyo yapmaktan. Tek oda degil bana namus iftirasi atti herseyi yapti etti manyakti bildigin ayyy. Hamileyken ustume cullaniyodu aglamama ragmen isine devam ediyodu gunde defalarca kusuyordum hortum gibi. Icim disima cikmisti hala kabuslarimda beni yakalamaya calisiyo inanki her gece kabusuma giriyo biktimOha ya bune canmi dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?