- 13 Mayıs 2021
- 48
- 36
- 8
- 31
- Konu Sahibi bilinmezlikk
-
Hz. Hızır böyle olmaz bence. Nedir bilemem ama...Hanımlar merhaba. Ben daha öncede buraya çok derdimi yazmıştım 4 senedir kv ile oturuyoruz psikolojik olarak kendimi çok gergin ve mutsuz hissediyorum diye. Ayri eve çıkmak istiyoruz diye. Son günlerde yine kayinvalidem kendi kabuğuna çekilmiş durumda ama kendi kabuğuna cekilmisken evde akşama kadar yüzü asık asık duruyor doğru düzgün konuşmuyor. E zaten benim de yaşadığımız kötü şeylerden dolayı bana ettiği laflardan hareketlerden dolayı şen şakrak muhabbet edesim gelmiyor. Kv birkaç haftadır böyle hatta eşim depresyonda olduğunu düşünüyor. Eşim sabah gidiyor akşam geliyor hergun Ben yaşıyorum ne yaşıyorsam oglumu parka goturup geliiyorum selam veriyorum yan yan bakıyor cevap bile vermiyor sabah günaydın diyorum duyuyor umursamiyor. Eşim bir dün evde kaldı o da gördü annesinin halini sinirli sinirli bakışlarını. Neyin var falan diye sormuş canım sıkılıyor diyormuş.
Durumlar böyleyken bugün eşimin işyerine yaşlı bir kadın gelmiş. İş arkadaşları bir teyze geldi sadaka vermek isteyen olursa bekliyor demiş. Eşim de çıkmış vermiş. Kadin eşimin arkadaşı hakkında sen şöyle şöyle bir arkadaşına borç para verdin onu alamayacaksın demiş. 3 erkek kardeşsin sen demiş. Gercekten de öyleymiş. Eşim kadın giderken yardım etmek istemiş eşime dua etmiş. Sonra kadın annen çok sinirli biri demiş. Ailene ne dediğini bilmiyor(yani ne laf ettiğinin farkında değil anlamında) ailen de senden aliyor hırsını, durmam burda diyor demiş. Ailen dediği de benim bence. Aynı evde yaşayamıyorum diyorum zaten sürekli eşime. 2 çocugun var ikisi de erkek diyor bir abin var diyor. Oyle gerçekten. Hanımım nasil bir insan diye soruyor kadına(bu arada konuşmanın yarısında video çekmeye başlamış eşim ordan da dinledim) kadın hanımın iyi de bir kadın var konuştuğu o kadın hanımını çekemiyor diyor. Ben konuştuğum tek kadın kv ve eltim. Eltimle de geçen gün dertleştik çok iyi bir insan beni haklı görüyor zaten birlikte oturmanız hata diyor hatta onların bir evi var boşta oraya geçin oturun diyor eşime falan. Yaşlı teyze Eşime sen ayri eve çıkmak istiyor musun diyor eşim de istiyorum diyor. Çıkarsan çok sıkıntı çekeceksin diyor..Ne gibi diyor. Maddi olarak sıkıntı yaşayacaksın diyor.
Bu nedir sizce Hızır mıdır kimdir adımızı bile bilmeden söyledikleri çok tuhaf değil mi
Yasak olup olmadigini neden yasak olduğunu bilmiyorum. Fal bile baktırmaya saçma bulan biriyim zaten. Sadece şaşırdığım için yazdımMune bilir kim olduğunu. bu tarz konular yasak.
Ben mi bugün kötü düşünüyorum bugün bilemedim ama eşiniz size numara yapmış olabilir mi?Hanımlar merhaba. Ben daha öncede buraya çok derdimi yazmıştım 4 senedir kv ile oturuyoruz psikolojik olarak kendimi çok gergin ve mutsuz hissediyorum diye. Ayri eve çıkmak istiyoruz diye. Son günlerde yine kayinvalidem kendi kabuğuna çekilmiş durumda ama kendi kabuğuna cekilmisken evde akşama kadar yüzü asık asık duruyor doğru düzgün konuşmuyor. E zaten benim de yaşadığımız kötü şeylerden dolayı bana ettiği laflardan hareketlerden dolayı şen şakrak muhabbet edesim gelmiyor. Kv birkaç haftadır böyle hatta eşim depresyonda olduğunu düşünüyor. Eşim sabah gidiyor akşam geliyor hergun Ben yaşıyorum ne yaşıyorsam oglumu parka goturup geliiyorum selam veriyorum yan yan bakıyor cevap bile vermiyor sabah günaydın diyorum duyuyor umursamiyor. Eşim bir dün evde kaldı o da gördü annesinin halini sinirli sinirli bakışlarını. Neyin var falan diye sormuş canım sıkılıyor diyormuş.
Durumlar böyleyken bugün eşimin işyerine yaşlı bir kadın gelmiş. İş arkadaşları bir teyze geldi sadaka vermek isteyen olursa bekliyor demiş. Eşim de çıkmış vermiş. Kadin eşimin arkadaşı hakkında sen şöyle şöyle bir arkadaşına borç para verdin onu alamayacaksın demiş. 3 erkek kardeşsin sen demiş. Gercekten de öyleymiş. Eşim kadın giderken yardım etmek istemiş eşime dua etmiş. Sonra kadın annen çok sinirli biri demiş. Ailene ne dediğini bilmiyor(yani ne laf ettiğinin farkında değil anlamında) ailen de senden aliyor hırsını, durmam burda diyor demiş. Ailen dediği de benim bence. Aynı evde yaşayamıyorum diyorum zaten sürekli eşime. 2 çocugun var ikisi de erkek diyor bir abin var diyor. Oyle gerçekten. Hanımım nasil bir insan diye soruyor kadına(bu arada konuşmanın yarısında video çekmeye başlamış eşim ordan da dinledim) kadın hanımın iyi de bir kadın var konuştuğu o kadın hanımını çekemiyor diyor. Ben konuştuğum tek kadın kv ve eltim. Eltimle de geçen gün dertleştik çok iyi bir insan beni haklı görüyor zaten birlikte oturmanız hata diyor hatta onların bir evi var boşta oraya geçin oturun diyor eşime falan. Yaşlı teyze Eşime sen ayri eve çıkmak istiyor musun diyor eşim de istiyorum diyor. Çıkarsan çok sıkıntı çekeceksin diyor..Ne gibi diyor. Maddi olarak sıkıntı yaşayacaksın diyor.
Bu nedir sizce Hızır mıdır kimdir adımızı bile bilmeden söyledikleri çok tuhaf değil mi
Sizi uzaktan tanıyan biridir... birileri hakkinda bilgi edinmek oyle kolay ki artik.
Gecen youtube da bir tovbe etmis falciyi dinledim, gelenleri cok doluyum bahanesiyle randevu ile kabul ediyormus, gelmeden once de instagram twitter Facebook gibi mecralarda çılgınca araştırma yaparak hakkinda her seyi ogrenip insanlari dumura ugratarak gonderiyormus. Zaten 2 3 seyi bilirsen gerisini sallasan da o yalanlari hayatindaki seylere uyduruyor inaniyor insan.
Ev araba aldim diyordu o derece diyim.
Olay tuhaf zaten öyle düşünmeniz normal ama konuşmanın yarısında video cekmeye başlamış eşim kamera yere dönük teyzenin elindeki poşetler falan gözüküyorBen mi bugün kötü düşünüyorum bugün bilemedim ama eşiniz size numara yapmış olabilir mi?
Hani annesiyle iyi geçinmeniz ve ayrı ev için tutturmayın diye.
Ben falcılara ve bu tür şeylere inanmam , şunu merak ettim siz ayrılınca kv tek yaşayabilecek kapasitede mi , kadının psikolojisi bozulmuş doktora götürün, yaşlılarda bu hâller çok oluyor, benim dedem de aynen bu şekilde olmuştu doktora götürdük parkinson çıktı ve günbegün eridi bitti gözlerimizin önünde, sonrada aniden kaybettik dedemi, kv nizi muhakkak doktora götürün eğer psikolojik bir sıkıntısı varsa tek yaşayamaz, kendine bakamaz , bu süreçte evlatlarının ilgisine çok muhtaç oluyorlar, kaç yaşında kv başka evlatları var mı hepsi birden ilgilense sadece bir kişiye bırakmasalar keşke, benim dedemin 3 oğlu olmasına rağmen sadece birisinin üzerindeydi tüm yük, bu gerçekten çok yanlış bişey, hepsi ilgilense sizde rahatlardınız.. Size tavsiyem merhameti elden bırakmamaya çalışın, eminim çok zor ama inşallah sevabını alırsınız onun dışında bir mecburiyetiniz yok tabikiHanımlar merhaba. Ben daha öncede buraya çok derdimi yazmıştım 4 senedir kv ile oturuyoruz psikolojik olarak kendimi çok gergin ve mutsuz hissediyorum diye. Ayri eve çıkmak istiyoruz diye. Son günlerde yine kayinvalidem kendi kabuğuna çekilmiş durumda ama kendi kabuğuna cekilmisken evde akşama kadar yüzü asık asık duruyor doğru düzgün konuşmuyor. E zaten benim de yaşadığımız kötü şeylerden dolayı bana ettiği laflardan hareketlerden dolayı şen şakrak muhabbet edesim gelmiyor. Kv birkaç haftadır böyle hatta eşim depresyonda olduğunu düşünüyor. Eşim sabah gidiyor akşam geliyor hergun Ben yaşıyorum ne yaşıyorsam oglumu parka goturup geliiyorum selam veriyorum yan yan bakıyor cevap bile vermiyor sabah günaydın diyorum duyuyor umursamiyor. Eşim bir dün evde kaldı o da gördü annesinin halini sinirli sinirli bakışlarını. Neyin var falan diye sormuş canım sıkılıyor diyormuş.
Yaşlı değil kendine bakan çalışan bir insan pandemiden dolayı az işe gidiyor. Yaşlı olsa elden ayaktan düşse anlarım ama öyle değilBen falcılara ve bu tür şeylere inanmam , şunu merak ettim siz ayrılınca kv tek yaşayabilecek kapasitede mi , kadının psikolojisi bozulmuş doktora götürün, yaşlılarda bu hâller çok oluyor, benim dedem de aynen bu şekilde olmuştu doktora götürdük parkinson çıktı ve günbegün eridi bitti gözlerimizin önünde, sonrada aniden kaybettik dedemi, kv nizi muhakkak doktora götürün eğer psikolojik bir sıkıntısı varsa tek yaşayamaz, kendine bakamaz , bu süreçte evlatlarının ilgisine çok muhtaç oluyorlar, kaç yaşında kv başka evlatları var mı hepsi birden ilgilense sadece bir kişiye bırakmasalar keşke, benim dedemin 3 oğlu olmasına rağmen sadece birisinin üzerindeydi tüm yük, bu gerçekten çok yanlış bişey, hepsi ilgilense sizde rahatlardınız.. Size tavsiyem merhameti elden bırakmamaya çalışın, eminim çok zor ama inşallah sevabını alırsınız onun dışında bir mecburiyetiniz yok tabiki
O zaman başka elden ayaktan düşmemiş, inşallah sorunsuz bir şekilde düzeninizi kurarsınız ama eşinize çok iş düşüyor yoksa siz kötü olursunz..Yaşlı değil kendine bakan çalışan bir insan pandemiden dolayı az işe gidiyor. Yaşlı olsa elden ayaktan düşse anlarım ama öyle değil
Ezbere konuşmuş ciddiye almadınız dimi? Genel itibariyle toplumumuzda yaşanan şeyler zaten yoldan birini çevir bunları de aynısı çıkar çünkü sorunlar hemen hemen aynı. Yapmayın lütfen inanmayın böyle şeylereHanımlar merhaba. Ben daha öncede buraya çok derdimi yazmıştım 4 senedir kv ile oturuyoruz psikolojik olarak kendimi çok gergin ve mutsuz hissediyorum diye. Ayri eve çıkmak istiyoruz diye. Son günlerde yine kayinvalidem kendi kabuğuna çekilmiş durumda ama kendi kabuğuna cekilmisken evde akşama kadar yüzü asık asık duruyor doğru düzgün konuşmuyor. E zaten benim de yaşadığımız kötü şeylerden dolayı bana ettiği laflardan hareketlerden dolayı şen şakrak muhabbet edesim gelmiyor. Kv birkaç haftadır böyle hatta eşim depresyonda olduğunu düşünüyor. Eşim sabah gidiyor akşam geliyor hergun Ben yaşıyorum ne yaşıyorsam oglumu parka goturup geliiyorum selam veriyorum yan yan bakıyor cevap bile vermiyor sabah günaydın diyorum duyuyor umursamiyor. Eşim bir dün evde kaldı o da gördü annesinin halini sinirli sinirli bakışlarını. Neyin var falan diye sormuş canım sıkılıyor diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?