Eşimin işyerinde yaşadiği tuhaf olay...

Hz. Hızır böyle olmaz bence. Nedir bilemem ama...

Burada bir dert veya fikir istemi yok ki..
Kimdir,nedir gibi soruları nasıl yanitlamamizi bekliyorsun..

Ben mi bugün kötü düşünüyorum bugün bilemedim ama eşiniz size numara yapmış olabilir mi?
Hani annesiyle iyi geçinmeniz ve ayrı ev için tutturmayın diye.

Sizi uzaktan tanıyan biridir... birileri hakkinda bilgi edinmek oyle kolay ki artik.

Gecen youtube da bir tovbe etmis falciyi dinledim, gelenleri cok doluyum bahanesiyle randevu ile kabul ediyormus, gelmeden once de instagram twitter Facebook gibi mecralarda çılgınca araştırma yaparak hakkinda her seyi ogrenip insanlari dumura ugratarak gonderiyormus. Zaten 2 3 seyi bilirsen gerisini sallasan da o yalanlari hayatindaki seylere uyduruyor inaniyor insan.
Ev araba aldim diyordu o derece diyim.

Konu bu olmasa da eniştemin başına da böyle birşey gelmişti.

Adamın (yardım toplayan) biri eniştemin işyerine gelmiş, bir sürü şey söylemiş. İşin ilginç yanı söylediği herşey doğruydu. Gelecek ile birşey söylemiş. Bir bunu bilmiyoruz.

Diğer konuya geleyim, sıkıntı kim çekmiyor ki birlik oturmayı bırak. Evi ayır.

Stalk konusunda ben de çok iyiyimdir falcılığa mı başlasam acaba

Ben mi bugün kötü düşünüyorum bugün bilemedim ama eşiniz size numara yapmış olabilir mi?
Hani annesiyle iyi geçinmeniz ve ayrı ev için tutturmayın diye.
Olay tuhaf zaten öyle düşünmeniz normal ama konuşmanın yarısında video cekmeye başlamış eşim kamera yere dönük teyzenin elindeki poşetler falan gözüküyor

Ben falcılara ve bu tür şeylere inanmam , şunu merak ettim siz ayrılınca kv tek yaşayabilecek kapasitede mi , kadının psikolojisi bozulmuş doktora götürün, yaşlılarda bu hâller çok oluyor, benim dedem de aynen bu şekilde olmuştu doktora götürdük parkinson çıktı ve günbegün eridi bitti gözlerimizin önünde, sonrada aniden kaybettik dedemi, kv nizi muhakkak doktora götürün eğer psikolojik bir sıkıntısı varsa tek yaşayamaz, kendine bakamaz , bu süreçte evlatlarının ilgisine çok muhtaç oluyorlar, kaç yaşında kv başka evlatları var mı hepsi birden ilgilense sadece bir kişiye bırakmasalar keşke, benim dedemin 3 oğlu olmasına rağmen sadece birisinin üzerindeydi tüm yük, bu gerçekten çok yanlış bişey, hepsi ilgilense sizde rahatlardınız.. Size tavsiyem merhameti elden bırakmamaya çalışın, eminim çok zor ama inşallah sevabını alırsınız onun dışında bir mecburiyetiniz yok tabiki

Yaşlı değil kendine bakan çalışan bir insan pandemiden dolayı az işe gidiyor. Yaşlı olsa elden ayaktan düşse anlarım ama öyle değil

Yaşlı değil kendine bakan çalışan bir insan pandemiden dolayı az işe gidiyor. Yaşlı olsa elden ayaktan düşse anlarım ama öyle değil
O zaman başka elden ayaktan düşmemiş, inşallah sorunsuz bir şekilde düzeninizi kurarsınız ama eşinize çok iş düşüyor yoksa siz kötü olursunz..

Ezbere konuşmuş ciddiye almadınız dimi? Genel itibariyle toplumumuzda yaşanan şeyler zaten yoldan birini çevir bunları de aynısı çıkar çünkü sorunlar hemen hemen aynı. Yapmayın lütfen inanmayın böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…