- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.184
- 798
- Konu Sahibi bilinmezlikk
-
çok fenaAhahah kumpas kokusu
Konustugun kadin eltin,sana destek veriyor,ayri ev veriyor.onu kotuluyor.ayri eve cikmayin para olmaz diyor.ya hu esin birine yaptirmis iste seni eykilemek icin yeme bunlari.
Yaşlı değil kendine bakan çalışan bir insan pandemiden dolayı az işe gidiyor. Yaşlı olsa elden ayaktan düşse anlarım ama öyle değil
Gelecek konusunda sadece ayri eve çıkarsan maddi sıkıntı yaşarsın diyor. Kim maddi sıkıntı yaşamıyor ki zaten herkes yaşıyorEşin de ispat olsun diye video çekmiş ama ben olsam yemezdim. Ordan bi kadın da olabilir ayrı eve çıkmamak için seni manipüle ediyor olabilir. Kadın falcı bile olsa ayak üstü geleceğini vs bilemez.
o zaman neden birlikte oturuyorsunuz
eşiniz çalışıyor, kv çalışıyor
neden aynı ev
4 sene geçmiş, çocuk olmuş vs vs
yani cidden merak ettim başlangıçta neden aynı eve girdiniz, boş ev dahi varmış neden halen geçmiyorsunuz
Kimsenin ne yaşadığını elbette bilemeyiz ama bu cağda eli ayağı tutan kv ile yaşamak nedir gerçekten. Hasta olur kendini idame edemiyor olur anlarım başım gözüm üstüne. Ama belli ki sağlıklı bir kadın.
Madem ev size boğucu geliyor neden çalışmıyorsunuz mesela?
Hızırı bilemem ama sizin bu genç yaşta kendinize neden böyle eziyet ettiğinizi oturup düşünmeniz lazım. Evlilikte her iki tarafın da ortak görüşü sağlanmalı. Sırf kocan istiyor diye o evdeysen yanlış adamla evlisin
Ahahahhaha hemfikirim açıkçasıYorum yapicaktim ama hicbisey anlamadimanladigim kadariyla hizir gelip soyle boyle diye adeta fal bakmaz kocaniz ayri eve cikmamak icin biyerinden uyduruyo olmasim maddi skinti cekersin falan
Bunun kocanizin kurgusu oldugunu, oyuncu teyzemizin de kayinvalideniz ahretligi olduğunu söylerim ama ispat edememiyi prodüksiyon yalnız
Belki de konu sahibi bizi++++
Basbayağı kurgu konu sahibesini kandırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?