Eşimin işyerinde yaşadiği tuhaf olay...

Sizin zaten bildiğiniz seyleri bildi diye gelecekten verdiği haberlerin doğru olacağını mi sandınız lütfen bu kadar cahil olmayın ya ...bu kadar apaçık şeytanin oyununa düşmeyin ...okuyamiyorsam aç bir video izle yahu 10 dk sadece

Kadının kendine yararı yok .. değil mi bacım ?

Hızır fal bakar gibi şeyler söylemez bence.

Teyzemiz dileniyor ..gelecekten haber veriyor..ve sizde kalbi temiz mi diyorsunuz bu hatuna ? Okuyun video izleyin bir seyler yapın ey ahali yoksa akıl mantık elden gidiyoo

Eşiniz ayrı eve çıkmamak için kadına para verip aceba bunlarımı söyleyin dedi ve video yaptı bilemedimki . Tuaf

Aklıma fake bi isimle hesap alıp falcı olmak gelmişti, millete de randevu verip o tarihe kadar deli gibi araştırma yapıp haklarında 2-3 şey sallarım diyordum. Demek ki falcılar da zaten böyleymiş Potansiyelim var benceeee

Hizir fitne dagitmaya çıkmaz diye biliyorum

Geçmişten haber verebilir ben şaşırmadım. Eğer diğer varlıklarla bağlantısı varsa. Ama geleceği bilemez tahmin eder. Maddi sıkıntı herkeste var ve olması normal

Sanki kocan kafalamış seni. Hatta kayınvalide de ayarlamış olabilir. Gerçek olma olasılığı yok bunun. İnşallah kocan bunu yapacak bir adam değildir

Sanki kocan kafalamış seni. Hatta kayınvalide de ayarlamış olabilir. Gerçek olma olasılığı yok bunun. İnşallah kocan bunu yapacak bir adam değildir
Kayınvalide kendisi için ne dediğini bilmiyor her lafı söylüyor dedirtmez ki. Gelini için iyi kadın dedirteceğini de sanmıyorum.

Biz hortlagin kendisini yapmıştık. Şaka bile diyemedik. Bazen üzülürüm. Onlar da unutmamıştır.
Konudan bağımsız ama çok üzüldüm. Sonradan sizin yaptığınızı söylediniz değil mi? Çünkü söylemediyseniz arkadaşınız hala inanıyordur ve hayatı çok zor olmalı

hıc falcı hızır duymadım kız . tovbe yarabbım :)

Ayrı ev kuramamış adam tabii sıkıntı çeker maddi sıkıntı onu bilmek için alim olmaya gerek yok o kadır hızır mıdır bilmem ama kocan çok hınzır ne güzel bulmuş tezgahını çık yarın yola dilenen kadına 100 tl ver bunları bunları söyle de öyle bir inanarak söyler sen şaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…