Eşimin işyerinde yaşadiği tuhaf olay...

kayınvaliden tutmuştur kadını ayrı eve çıkma diye

Buna benzer bir olay bir tanıdığın başına gelmiş. Kadın kuran ya da yaşın gibi bir şey satıyormuş kapida, yüzlerine her şeyi söylemiş kimdir bilemem ama.

Eşin kiraya çıkmamak için sana hikaye yazmış..
Annesinin nasıl bir kadın olduğunu biliyor, annem illet kadın ama Para için derdini çekiceksin kira parası ödemek istemiyorum diyor işte bu kadar açık ve net.. Ben senin yerinde olsaydım kaynana yanındayken işe girer çalışır birikim yapar o evden kurtulmaya calısırdım.

Borç konusu eşimin değil arkadaşınınmış. Haklısınız bir şey diyemiyorum

Ne hızırı
Olsa olsa blair cadısı olur
Ortalığı karıştırmak icin.

vaktiyle bir tanıdığım anlatmıştı, parkta 3 çocuk (10-12 yaşlarında) ağaç altına oturmuş sigara içiyormuş. bu da yanlarına yanaşıp muhabbet etmiş sonra da çok akıllı çocuklarsınız bunu içmeyin yarın falanca camiye gelin babanızla demiş (o caminin imamı kendisi, babalarına da bilgi vereyim sık ilgilensin falan diye davet etmiş), çocuklar ertesi gün camiye geliyorlar ve dün konuştukları adama (imama) bu olayı anlatıp bizi hızır yolladı diyorlar , adam diyor o bendim oğlum konuşalım diye çağırdım falan ama ikna edemiyor bebeleri, illa da hızır diyorlar.

bazen insanın aklı karışıyor ama sizin teyze bence işi bilen biri, iki gözlem biraz google, olayı çözmüş bence.

Ay aklıma çok unutmadığım bir şey geldi ama anlatmayacağım.
Böyle bir şey değildi tabi. Sadece gördüğüm ve konuştuğum kişiyi başkaları da gördü mü halüsinasyon muydu çok merak ederim hala. Hey gidi.
Halüsinasyon böyle mi yazılıyordu emin olamadım bak.

Beyiniz sizi keklemis. Gelmeyin bu oyunlara. Ya da siz de böyle bir teyze ayarlayın, desin ki ayrı eve çıkmazsanız dirliginiz olmayacak evlaaat.

Biz de çocukken bir oyun yapmıştık, o oyunumuzun kurbanı olan abiler yaşıyorsa eminim ki bugün bile anlatıyorlardır şöyle şöyle bir şey gördük diye.

kırmızı oda'nın can'ı gibi mi

Biz de çocukken bir oyun yapmıştık, o oyunumuzun kurbanı olan abiler yaşıyorsa eminim ki bugün bile anlatıyorlardır şöyle şöyle bir şey gördük diye.

ay bir arkadaşımıza ruh çağırma şakası yapmıştık ve bayılmıştı kız

Kafelerde de masada dinleme cihazı oluyormuş iki arkadası önce dinleyip bilgi alıp falcı öyke geciyor muş masaya

Ay Hz. Hızır değildir. O kadar uzun konuşmaz o olsa herhalde

Belki Hızır değildir ama kalbi temiz biridir. . Falcıdır diyeceğim ama falcı olsa bunu kullanır. Ben bu tür şeylerin tamamen kalp temizliğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Eşiniz sadakayı vermeye çıkmasaydı konuşamazdı kadınla.

Sıkıntı kısmı da herkes maddi sıkıntı yaşıyor bu devirde. Önemli olan huzur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…