Esimin izin vermeme olayi sizce ??

Normalde oda bebim gibi bana soyler yapsammi etsemmi diye bende spora gitme bosver biraz daha zaman harcariz birbirimkze bisaat nolcam filan dedi bosver dedm ama gtti sonra tmm bak sen neguzel kendine zaman ayriiyosun bende gidim sosyallesim biraz diyince yok sen benimle yuruyus yapiyosun bilmem ne amac ne cozemedim

Laf olsun diye soruyor, izin mi alıyor sizin gibi sanki? Siz de laf olsun diye sorun, izin almayın.

Laf olsun diye soruyor, izin mi alıyor sizin gibi sanki? Siz de laf olsun diye sorun, izin almayın.
Evet haklisiniz sanirim kafama tukurim bazi seylere cok pismanim cokk birde ikinci cocugu diyordu iki gun once yapalim diyordu birdaha bisey derse asla yapmiyacagimi solicem kendisine

Bebeğim sen haklarını adama ipotek vermiş gibi davranıyorsun. Bize hakkım değil mi desen ne değişecek ki. Kadınların gittiği bir spor salonunda sence nasıl bir problem olabilir? Senin için rahatsa ki olmalı istediğin yere de gidebilirsin. Git ücretsiz kurslara yazıl kendini geliştir. İzin verme sana engel olmasına. Kavga ediyorsa da etsin.

Paşamada bak senn kendi gidiyor ama,gitmese bile karışamaz sana.Nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Uff evet daha karistirmicam istedigi kadar kavga etsin ozaman bana yok diyisan sende gitmicen diyorum guluyo kaale almiyo bile cok zoruma gidiyo cokk ahh bebegim olmasa yapicagimi cok iyi biliyorumda suan konusmucam kendi istedgmi yapicam sonra doner der kendi kendine buna neoldu diye

Siz gidip yazılacağım diyorsunuz ama bugün kolunuzu sıkan eşiniz yazıldığınızı duyunca ne yapacak?
İşin sonu şiddete varacak büyük ihtimalle.
O durumda yine bir sey yapmayacaksınız, konuyu inada bildirmeniz bir anlamı yok bence.

Son düzenleme:
Evet haklisiniz sanirim kafama tukurim bazi seylere cok pismanim cokk birde ikinci cocugu diyordu iki gun once yapalim diyordu birdaha bisey derse asla yapmiyacagimi solicem kendisine
Söylemeyin. Gidin 3 aylık iğnelerden olun doktora başvurup. Sonra söyleyin. Derdi gücü sizi eve tıkıp dışarda rahat hareket etmek.

yalnız dikkat edin bu adam sizi darp edebilir. Size zerre saygısı olmayan eve köle hizmetçi almış gibi davranan adamdan hiç anlayışlı olacağını düşünmüyorum

Hayir inat degil gercekten sosyallesip zumbaya gitmek istedigm icin kayit olucam ve gidicem bunu sabah onanet dille soledim bilmem nolcak ona soyledim bana bisey yaparsan kaldirmam yaptigini habern olsun dedm

yalnız dikkat edin bu adam sizi darp edebilir. Size zerre saygısı olmayan eve köle hizmetçi almış gibi davranan adamdan hiç anlayışlı olacağını düşünmüyorum
Gorucez kayit olayimda herkes git tabi iyi gekir diyor ama o ole dusunmuyo

Söylemeyin. Gidin 3 aylık iğnelerden olun doktora başvurup. Sonra söyleyin. Derdi gücü sizi eve tıkıp dışarda rahat hareket etmek.
Bensiz disari cikmaz hep brlkte cikariz ama bu olayda bole dusunuyo nebilim sinirlerim altust oldu ama cocuk fialn istemiyorum daha guvenemiyorum cnki

Boşanmayı düşünmüyorsanız eğer bu adamla inatlaşıp tekrar dayak yemeyin.
Ne istiyorsa onu yapın.
Sakın başka bir çocuk daha düşünmeyin.

Bensiz disari cikmaz hep brlkte cikariz ama bu olayda bole dusunuyo nebilim sinirlerim altust oldu ama cocuk fialn istemiyorum daha guvenemiyorum cnki
Öyle düşünüyor çünkü fikri zihniyeti pis. Yalnız bir yere çıkarsanız sizi sahipsiz sanarlar diye korkuyor. Çünkü ona göre kadın kocasız dışarı çıkıyorsa sahipsizdir.

Hanimefendi tekrar siddet görmussunuz hala spor diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…