- 27 Nisan 2012
- 15.712
- 18.866
- 498
bir daha yazmayın sakınSana bidaha asla yanasmicam sen yanassanda yanasmicam ben sana saygi duyuyorum sende bana duyucaksin umrumda degil boyle hayat nereye kadar giderse gider dedim gordu yazmadi
Normalde oda bebim gibi bana soyler yapsammi etsemmi diye bende spora gitme bosver biraz daha zaman harcariz birbirimkze bisaat nolcam filan dedi bosver dedm ama gtti sonra tmm bak sen neguzel kendine zaman ayriiyosun bende gidim sosyallesim biraz diyince yok sen benimle yuruyus yapiyosun bilmem ne amac ne cozemedimYapacağınızı önceden söylemek, izin koparmaya çalışmak, defalarca tartışmaya girmek büyük hata. Zaten bunu istiyor. İyi eğitmiş sizi, en önemsiz şeyi bile ona rapor etmeden rahat etmiyorsunuz. O da önlemini rahatça alıyor.Bunu kırın.
Tamam yazmicam konusmucam da eve geldigindebir daha yazmayın sakın
ve gidin yazılın
Laf olsun diye soruyor, izin mi alıyor sizin gibi sanki? Siz de laf olsun diye sorun, izin almayın.Normalde oda bebim gibi bana soyler yapsammi etsemmi diye bende spora gitme bosver biraz daha zaman harcariz birbirimkze bisaat nolcam filan dedi bosver dedm ama gtti sonra tmm bak sen neguzel kendine zaman ayriiyosun bende gidim sosyallesim biraz diyince yok sen benimle yuruyus yapiyosun bilmem ne amac ne cozemedim
Evet haklisiniz sanirim kafama tukurim bazi seylere cok pismanim cokk birde ikinci cocugu diyordu iki gun once yapalim diyordu birdaha bisey derse asla yapmiyacagimi solicem kendisineLaf olsun diye soruyor, izin mi alıyor sizin gibi sanki? Siz de laf olsun diye sorun, izin almayın.
Bebeğim sen haklarını adama ipotek vermiş gibi davranıyorsun. Bize hakkım değil mi desen ne değişecek ki. Kadınların gittiği bir spor salonunda sence nasıl bir problem olabilir? Senin için rahatsa ki olmalı istediğin yere de gidebilirsin. Git ücretsiz kurslara yazıl kendini geliştir. İzin verme sana engel olmasına. Kavga ediyorsa da etsin.Evet ama bu duruma asiri kiriliyorum benim hakkim degilmi bi hobi edinmek.anca anneme annesine filan giduyorum ikitanede arada sirada gittigim arkadasim var ama ben kendime ait birseyler yapmak istiyorum sizce kizsada bana isteme durumumj devam ettireyim dimi
Paşamada bak senn kendi gidiyor ama,gitmese bile karışamaz sana.Nefret ediyorum böyle erkeklerden.Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
Uff evetBebeğim sen haklarını adama ipotek vermiş gibi davranıyorsun. Bize hakkım değil mi desen ne değişecek ki. Kadınların gittiği bir spor salonunda sence nasıl bir problem olabilir? Senin için rahatsa ki olmalı istediğin yere de gidebilirsin. Git ücretsiz kurslara yazıl kendini geliştir. İzin verme sana engel olmasına. Kavga ediyorsa da etsin.
Maalesef kendi gidiyo bana gelince bosver bilmem ne bende istiyorum diyorum niye benim sosyallesip insan icine karismami istemiyosun diyorum cevp yok ama gidicemPaşamada bak senn kendi gidiyor ama,gitmese bile karışamaz sana.Nefret ediyorum böyle erkeklerden.
Bencede gidinMaalesef kendi gidiyo bana gelince bosver bilmem ne bende istiyorum diyorum niye benim sosyallesip insan icine karismami istemiyosun diyorum cevp yok ama gidicem
Söylemeyin. Gidin 3 aylık iğnelerden olun doktora başvurup. Sonra söyleyin. Derdi gücü sizi eve tıkıp dışarda rahat hareket etmek.Evet haklisiniz sanirim kafama tukurim bazi seylere cok pismanim cokk birde ikinci cocugu diyordu iki gun once yapalim diyordu birdaha bisey derse asla yapmiyacagimi solicem kendisine
Evet haklisiniz sanirim kafama tukurim bazi seylere cok pismanim cokk birde ikinci cocugu diyordu iki gun once yapalim diyordu birdaha bisey derse asla yapmiyacagimi solicem kendisine
Hayir inat degil gercekten sosyallesip zumbaya gitmek istedigm icin kayit olucam ve gidicem bunu sabah onanet dille soledim bilmem nolcak ona soyledim bana bisey yaparsan kaldirmam yaptigini habern olsun dedmSiz gidip yazılacağım diyorsunuz ama bugün kolunuzu sıkan eşiniz yazıldığını duyunca ne yapacak?
İşin sonu şiddete varacak büyük ihtimalle.
O durumda yine bitsey yapmayacaksınız, konuyu inada bildirmeniz bir anlamı yok bence.
Gorucez kayit olayimda herkes git tabi iyi gekir diyor ama o ole dusunmuyoyalnız dikkat edin bu adam sizi darp edebilir. Size zerre saygısı olmayan eve köle hizmetçi almış gibi davranan adamdan hiç anlayışlı olacağını düşünmüyorum
Bensiz disari cikmaz hep brlkte cikariz ama bu olayda bole dusunuyo nebilim sinirlerim altust oldu ama cocuk fialn istemiyorum daha guvenemiyorum cnkiSöylemeyin. Gidin 3 aylık iğnelerden olun doktora başvurup. Sonra söyleyin. Derdi gücü sizi eve tıkıp dışarda rahat hareket etmek.
Öyle düşünüyor çünkü fikri zihniyeti pis. Yalnız bir yere çıkarsanız sizi sahipsiz sanarlar diye korkuyor. Çünkü ona göre kadın kocasız dışarı çıkıyorsa sahipsizdir.Bensiz disari cikmaz hep brlkte cikariz ama bu olayda bole dusunuyo nebilim sinirlerim altust oldu ama cocuk fialn istemiyorum daha guvenemiyorum cnki
Hanimefendi tekrar siddet görmussunuz hala spor diyorsunuz?Bugun arkadasim gelicek ama yarin ilk firsatta gidicem kayit olucam ben ona soyledim gogusune elimi vurara parmagimj kaldrim sakin bana el kaldrmayi deneme gebertrim seni asla kaldrmam dedim.yok cocugu benden habersiz kime birakcan bilmem ne anneme bisaat tamam annemle kendi baglari kuvvetli olmayabilir gorusuyoruz yine babaa cok iyi vakit gecirir oynar mesela kizim.babam oldugunda bana gelir isteyken anneme birakirim bende keyif icin birakmiyodum buzamana kadar ama yanlis dusunuyorum benimde hakkim kizimo ihmal etmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?