- Emoji Skoru
- 104
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi karamelize bulut
Tmm
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim rahatsız olduğum konu yalan söylemesi bayan almıyoruz diyordu bu arada bunlar dini bir kurumda çalışıyor yani böyle şeylere dikkat eden insanlar
tepki göstermenden korkuyor olabilir miEvet sizce eşimin 4 erkek bir kadın işe arabayla gitmeleri, ve bunu benden saklaması aylar sonra tesadüfen öğrendim sizce ne yapmalıyım sizce niye saklamış olabilir.
Senın huyunu bılıyordur tatsızlık cıkmasın dıye saklamıstır.kadın da dort erkege hatta hepsını gectım hepsının yanında esıne sarkıyor da sana caktırmamak ıcın dememıstır tarzı yorumlar mı beklıyorsun atak yapmak ıcın.sanırım sen calısmıyorsun bu tur ortamları bılmedıgın bellı.bunda sorun edılecek bır sey yok.yalan soylemesının nedenı senın kıskanclıgındır.Bu arada yazmamışım 4 erkek gidiyoruz diyordu.
Bayan almıyoruz muhabbetı yaptıysa evde senın tepkılı oldugunu tek meaajdan bız anlıyorsak esın senı tanıyor ve evde sorun cıkmasın dıye saklamıs.ne olacak kı aynı arabada gıtse? Bırı erkek bırı kadın olunca hemen ates ve baruta cevırmenın anlamı ne kı?Benim rahatsız olduğum konu yalan söylemesi bayan almıyoruz diyordu bu arada bunlar dini bir kurumda çalışıyor yani böyle şeylere dikkat eden insanlar
Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.
hmmn diğer kurumdakiler dikkat etmez mi ?Benim rahatsız olduğum konu yalan söylemesi bayan almıyoruz diyordu bu arada bunlar dini bir kurumda çalışıyor yani böyle şeylere dikkat eden insanlar
Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.