• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kadın erkek karışık işe gitmeleri ve bana yalan söylemesi

Arabayı kim kullanıyor eşiniz ise saklamasının bir sebebi olabilir.Lakin diger is arkadaslari var cesaret ister... Belki sizin kiskanacaginizi dusundugu icin saklama geregi duydu.

Benim rahatsız olduğum konu yalan söylemesi bayan almıyoruz diyordu bu arada bunlar dini bir kurumda çalışıyor yani böyle şeylere dikkat eden insanlar

Benim rahatsız olduğum konu yalan söylemesi bayan almıyoruz diyordu bu arada bunlar dini bir kurumda çalışıyor yani böyle şeylere dikkat eden insanlar

Cevap çok basit bence, ya tepki vereceğinizden korkmuş ya da söyleyip tartışmakla uğraşmak istememiş. Ayrıca bu durumun ne sakıncası olabilir ki?

Araba eşinizin değilse millete kadını atın diyecek hali yok. En fazla kendi binmez. O da saçma olur. Ama araba eşinin ise ve kadın bindirip, binmiyor diyorsa iyi bir paylamak gerek. Ama çokta abartmayın.

Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.

Bu arada yazmamışım 4 erkek gidiyoruz diyordu.
Senın huyunu bılıyordur tatsızlık cıkmasın dıye saklamıstır.kadın da dort erkege hatta hepsını gectım hepsının yanında esıne sarkıyor da sana caktırmamak ıcın dememıstır tarzı yorumlar mı beklıyorsun atak yapmak ıcın.sanırım sen calısmıyorsun bu tur ortamları bılmedıgın bellı.bunda sorun edılecek bır sey yok.yalan soylemesının nedenı senın kıskanclıgındır.

Bayan almıyoruz muhabbetı yaptıysa evde senın tepkılı oldugunu tek meaajdan bız anlıyorsak esın senı tanıyor ve evde sorun cıkmasın dıye saklamıs.ne olacak kı aynı arabada gıtse? Bırı erkek bırı kadın olunca hemen ates ve baruta cevırmenın anlamı ne kı?

Bana izin verse inanın hiçbişey demiycem ama sen bizim araca binemezsin diyor o derece böyle şeyleri hoş karşılayan bir adam değil normalde belkide ondan saklıyor bilmiyorum

Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.

Himm.. bu durumda kendisi de arabadaki hanıma kötü gözle mi bakıyorahatsız olabilirmiş ?? İşte fikir neyse zikir de o...

hmmn diğer kurumdakiler dikkat etmez mi ?
bak etmemişler dikkat ...
bazen insan olduğunuzu unutup , hayatı cinsiyet boyutuna indirmeyelim

Himm.. bu durumda kendisi de arabadaki hanıma kötü gözle mi bakıyor olabilirmiş ?? İşte fikir neyse zikir de o...

Otobuste erkekten bol ne var? Eşinizin mantığını anlayamadım dogrusu

Back
X