Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Konu sahibi kocasının umursamazlığını, el iyisi olmasını, iki yüzlü tepkilerini o kadar kanıksamış ki; kocası "isteyerek belini tuttum" dese, yok hayatım elin yanlışlıkla dolanmıştır, hayır diyememişsindir sen diye aklar.

Peki siz kaç yıl önce paylaşılan fotograflara kadar neden kadının profilinde derinlere indiniz ?
Kadın evli mi ?

Acaba ufacık bi şüphe mi duydunuz eşiniz ile ilgili de böyle fotograflara baktınız ?

Benim kabul edebileceğim bir durum değil. İsterse 20 yıllık arkadaş olsun ben istemem öyle hareketler

Ayaktalar.
Hislerim aldatmaz diyor ama kırıyor bu tavırları.
İnsanlara hayır diyemeyen bir tip.Ayıp nasıl koluma girme derim diyor.
Koluma girme demeyecek zaten, en baştan koluna girecek samimiyeti vermeyecek. Bakın benim yakın erkek arkadaşım vardır birkaç tane. Esimin yakın kız arkadaşı yoktur. Benim iş ortamım daha kalabalıktır zaten. Ama o kadar yakın erkek arkadaşlarım olmasına rağmen aramızda bir sınır her zaman vardır. Hiç bir erkek arkadaşım bana belimden sarilamaz zaten öyle laubali erkek yakın arkadaşım olamaz. İnsanlar saygı ve mesafeli tavırlarından sonra yakın erkek veya yakın kız arkadaşım olma vasfını kazanırlar zaten. Sınırını bilemeyecek insanlığa o yakınlığı vermem. Benim belime bir erkek sarilamadigi gibi kocam da başka bir kadının beline sarilamaz. Ben başka adamın koluna girmem başka kadın da benim kocamin koluna giremez. Ama olur da böyle birşey görürsem sessizce takipte kalırım emin olduğumda da son noktayı koyarim.

Kiz Kız o rahatlık hakkını başkalarında kullanacak o zaman. Eşinizi pas geçecek. Bunu da kocanız sağlayacak.

Ege Eğer karşınızda düzgün ve ahlaklı insanlar varsa iyi bir erkek dost yeri gelir kadından çok daha dost olabilir bir insana. Benim kaç yıllık arkadaşım , dostum dediğim insanlar var . Ben insanların cinsiyetine göre dost seçmiyorum, karakterlerini ve hayatıma kattıklarını baz alıyorum. Ayrıca cinsiyetten bağımsız her dostlukta dozunda bir mesafe olmalı saygı anlamında.

Aman iki kavga eder. Sonra herkes bildiğini okur.kadın siner, adam her haltı yer. Böyle adamlar kimseye hayır diyemezmiş ya hani. Eşleri söz konusu olunca çıkıyor o hayır sadece. Ne hikmetse

Kimseyi kıramayan adam önce kendi karısını kiramayacak.

Eşin zihniyeti pis
Eğer sarılmayı el ele tutuşmayı normal görüyorsa niye yan yana fotoğraftan mana çıkartıyor?
Demekki bu durumu normal görmüyor.
İş yerinde o kadar erkek arkadaşım oldu ki çoğu bekar hiç öyle el belde poz yok.
Aldatma potansiyeli yüksek bu adamın

sevgili konu sahibi;bu durum çok sakıncalı bilginiz olsun ne yazık ki birçok aldatma vakası işyeri muhabbetinden çıkıyor. görüyoruz,duyuyoruz.bu durumda sizin eşinizde karşı taraf kadar suçlu bu işte bir bit yeniği var gibi.DİKKAT

Eşimi de o kadını da yolarim

eski bir işyerinde müdurden cok abimiz gibi davranan bir mudurumuz vardi.
haftalik toplanti sonrasi merkezimiz fotograf isterdi tum subelere mail olarak atilirdi bu fotolar.
o mudurumuz de bazi resimlerde elini omuzumuza atardi bazen.
benden onceki mudur yardimcisiyla koluna girmis bir resmi de var bizim hic birimiz onun icin kotu birsey dusunmedik eminim ki oda bizler icin dusunmedi.
esi hepimizi tanirdi bu fotolar icin hic birimize surat asmadi ama siz esinizide is arkadasinida bilirsiniz icinizde şüpheniz acabaniz varsa üzerine gidin
ama supheniz yoksa bazen olabiliyo boyle ortamlar ama elini beline atmak asiri asiri samimi bir fotograf bunu soylemeden edemeyecegim.

Peki siz kaç yıl önce paylaşılan fotograflara kadar neden kadının profilinde derinlere indiniz ?
Kadın evli mi ?

Acaba ufacık bi şüphe mi duydunuz eşiniz ile ilgili de böyle fotograflara baktınız ?
Kaç yıl değil ya,mayısta çekilmiş yani en üstlerde,benim instegram hesabım yok,sevmem yani daha önce açtım saatlerimi alıyordu,o sayfaya bu sayfaya bak,kapattım.
Eşiminkinden okul öncesi etkinlikleri paylaşan bi sayfa var ona bakıyorum arada,kız da bi durum yapmış ona baktım eşimle ve diğer arkadaşlarıyla gündüz çekilmiş bir fotoğraftı o anda bi merak işte bastım profiline baktım fotoğrafta üstlerdeydi onu görünce aşağı indim 2 tane daha çıktı...

Eşim bu yıl biraz değişti yani nasıl desem ilgisi alakası bana karşı eskisi gibi değil (bazen de pandemi sebepli hep evdeydim düşünüp kurdum,ben vesvese ettim diyorum) ama onun dışında bişey hissetmedim.

Siz, neden kızın Instagram ina bakmıstin ız?
Kendim instegram kullanmıyorum eşiminkinden bi okul öncesi sayfasını takip ediyordum plan etkinlik paylaşılıyor,ordan kızın son paylaştığı fotoğraf anasayfada olunca gördüm..
İster istemez biraz kurcaladım aşağı indim eskilerde de varmış dedim..geçen yıl kasım ve nisan.

Kanıksamak değil dediğiniz gibi kanıksamış olsam dert edip buraya yazmazdım,dün gördüm dünden beri ağzıma lokma girmedi,gece 3 e kadar onla kavgamı da ettim,eve de gelme git istediğin yerde takıl kal ama bana gelme dedim..

Daha ne yapabilirim?
Elimde keşke açıkça aldattığına dair bişey olsa çocuklarımı alır başımı giderim o kadar netim.

Heleki defalarca aldatılmış bi annenin kızıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…