Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Yakın arkadaş ve iş arkadaşı.. bence evli bir erkeğin bu tür yakınlaşmalara müsade etmemesi lazım ne demek eşiniz elini elalemin kadınının beline atacak yada elalemin kadını eşinizin koluna girecek çok saçma ve hiçte normal değil. Aralarında ne var bilemem ama eşinizle konuşun rahatsız oluyorsanız söyleyin mesafe koysun tabi siz bunu nasıl takip edersiniz içiniz içinizi nasıl yemez o da meçhul..

hıc normal degıl
kıskanc bırı degılımdır ama usturuplu davranılmasını dogru bulurum
bu tarz durumlarda hep sunu sorarım
sız erkek ıs arkadaslarınızla eller cepte belde kol kola resım cekılsenız esınız o erkegın profılınde gorse bu resmı ne dusunurdu
hah ıste bu yuzden dogru degıl
cok yanlıs hareketler fazla samımıyet bızde ınsan gorduk bızde arkadas olduk nıye kol kola gırmıyoruz

Siz bu kafayla giderseniz boynuzunuz arşa değer ama yinede Kemalim yapmaz der durursunuz. Hala diyorsunuz aldatacağını düşünmüyordum diye.Bakın çok basit bir açık bir cevabı var bunun bir erkek eşini kısıtladığı şeyi kendi yapıyorsa yanlış olduğunu bilerek, isteyerek ve sana saygısı olmadığı için yapıyordur. Zira o tür bir yakınlığın iyi niyetli olmadığının farkında ama hoşuna gitmiş. Eşin seni sallamadığını o kadında o kadar hissettitmiş ki; kadın sosya medyasında ilan edecek haddi de bulmuş, zira eşinden bu konuda zerre çekincesi yok anladığım kadaro ile , eşinden bu konuda yüzüde bir güzel bulmuş.
Kadınla erkeğin ilişkide birbirlerine tanıdıkları rahatlık ya da kadın erkek ilişkilerinde karşı cinse koydukları mesafe kişlerin hayat görüşüne göre değişebilir ama burada iyi niyet için aranan altın kural karşısındakine de aynı özgürlüğü tanıyor olmasıdır tanımıyorsa zaten aldatma niyeti ile hareket ettiğinin açık kanıtıdır. Zira o hareket ona göre yanlış ama yapıyor ve izin veriyorsa o kadına karşı niyet başkadır bana göre. Benim hayattaki felsefem kimseye bana vermediği hakkı vermem, bana tanımadığı özgürlüğü tanımamdır her zaman, bu zamana kadarda hiç böyle konularda başım ağrımaz, sana tavsiyem seninde öyle olsun, ayıca eşine ama sende okul arkadaşınla fotoğraf çektirmesini yüzüne vurduğunda pısıp oturup altta kalmak yerine, aaa iyi hatırlattın iş arkadaşı ile fotoğraf çektirmenin raconun bilmiyordum o zaman, senden öğrendim artık bir dahakine beline sarılır ya da koluna girerim diye o lafı ona yedirmeliydin.
Bak eşinin yaptığı küçük birşey değil adam seni ve kişiliğini yok sayıyor, sana tavsiyem adamın burnu sürtülene kadar evlilikteki bütün maddi ve manevi emeklerini geri çekip, keyfine bakman, seni ikna edip yola gelene kadarda kararlı durman, yoksa böyle ezik ezik davranmaya devam edersen aldatılmadıysan bile aldatılman çok yakın bir ihtimal zira eşinin sana zerre saygısı ve kaybetme korkusu yok.

Arkadaş olmak samimi poz vermeyi gerektirmez bana göre ters siz iş yerinizde aynı samimiyette fotoğraf çekilseniz eşiniz müsade eder mi?

Sizinle kiyasladigi seylerin kendi yaptigiyla zerre alakasi yok sizin mecburiyetten ve hic bir temas olmadan icinde bulundugunuz durumlar var onun ise karsilikli olarak belki fotograf disinda da elini omzuna atmak koluna girmek dokunmak gibi cok fazla yakinliklari var. Once onun bi ayarini bilsin hatta bunlara tepki vererek kendi ayagina sikiyor madem senin icin normal seyler degil beni anlaman lazim demen lazim.

Ben kiskanc biriyimdir ha ama kurcalamak kisitlamak yapimda yok. Sevgilim ise cok cok nadir kiskanir hemen gecistirir ustunde durmaz. Onda kiskandigim seyi ben yaparsam onun sorun etmeyecegi cok fazla sey var bu sebepten bu bana guven veriyor kisa kesmeme sebep oluyor ama bu tam tersi olsaydi iste orda bi sorun olurdu yani sizin durumunuz gibi. Bence ustune gitmelisiniz ama bagira cagira degil sizi anlamasini ve empati kurmasini saglayin.

Kıskanç biri olmasam da herseyin bir adab-ı vardir..yanlis seyler düşündürecek davranislardan kaçınılması gerekiyor..
Evli bay yada bayan her muhabbetin bir cizgisi olmali..
Bile birseyde çıldırırım net

Burda genelde normal karşılansa içiniz rahat edecek mi etmeyecekse hiç beklemeden eşinizle konuşun bu absürt derece samimiyeti istemediğinizi.

omzuna atsaymış elini ayıpmış

Yok bu dedikleriniz olmadı hiç yani yalanını yakalamadım ya da başka bişey..
Ama fazla ayıpçı biri.

Bel derken kalçanın tam üstü mü yoksa sırta doğru mu ona göre şeyedicem
Atabilsem buraya atardım.
Gayet kalça üstü.o eşimin eşim de onun belini tutmuş,yani parmak uçlarıyla dokunma tarzında da değil,epeyce yakın bi duruş var.

diğer resimde de eşimin iki eli cebinde kız bileğine girmiş ama benim girmem gibi rahat ve yakın bi tarzda.

3,5 yildir guvensizligin kitabini yazan ben bu durumun altin da buza arardim. Calisiyorsaniz siz de misilleme yapin gorsun bakalim esiniz

Bence siz şoktasınız ve normalleştirmeye çalışıyorsunuz.

Eşinizin normali bu değilse siz gidip erkeklerin belinize sokulmasına izin veremiyorsanız kendisi bunu başka kadınlara neden yapıyor ? Cevap çok açık kendinizi kandırmayın.

Kadın bence rahat rahat paylaşıyor çünkü eşiniz sizi sallamıyor demek ki.

Geçmiş olsun.

Bunu okuyana kadar belki desem de esiniz de suclu psikolojisi var .takip et bacim burnuma iyi kokular gelmedi

Yahu yapmaz demiyorum beklemiyordum ama fotoğraflarla şüpheye düştüm diyorum
Hatta bugüne kadar zerre hatasını görmedim ama hep de tetikte bekledim erkeklere güvenim yok çünkü (babam defalarca annemi aldatan biriydi o sebeple asla “kemalim yapmaz” diyen biri olmadım olmam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…