Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Şunu yapmayın arkadaşım erkekleri korunmaları gereken masum, iyi niyetli insanlar , diğer kadınlarıda evli ve masum erkekleri ayartmaya çalışan kötü niyetli insanlar olarak görme modunda görmekten vazgeçin artık. Herkes kendi ahlakından ve namusundan sorumludur, hiç bir kadın yüz bulmadığı iş arkadaşının koluna girmez, erkekte çekingenlikten yanlış bulduğu halde başka bir kadının beline sarılmaz, aynı şeyi karısı yapınca ama karım ses çıkaramıyor, naif karakterli demez. Direk bir sürü ahlaksız sıfat sıralar karısına. Biz kadınlar böyle kafa yapısıyla gezdikçe erkekler aldatıp aldatıp, ama kadın ayarttı, bana kancayı taktı diye işin içinden çıkıyorlar.

Ben de hep diyorum ayıp diyorsun da kız benim evliliğime sahip çıkmak zorunda değil ya da bana saygı duymak...
Sen evlisin sen evli gibi davranacaksın diyorum

Aldatio olsa fotografta yakalanmamak için uzak dururlardi. Aldatmio o yuzden. Ama bi çekim hissedio belli ki kıpır kıpır yürüyorlar birbirlerine ama engel de oluolar ayni zamanda. Belki de cok iyi kankalar. Ben anormal karsilamam arkadaslarimla boyle fotograflarim vardir. Hatta omzuna falan otururum mesela. Ama eşim asla yapamaz kan alırım çünkü o öyle kadinlarla kanka moduna girebilen bi insan degil tum yakin arkadaslari erkek o yuzden killanirim :) belki eşin böyle dusunuor küçük bi ihtimal ama.

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz o zaman. Böyle saygısızca sizi yok saymaya ve birde hala üsten üsten ben yaparım ama sen yapamazsın kafasına karşı tavrınız ne oldu.

Ooo işleri büyütmüşler.
Sırtın ortası ya da omuza yakın kısmı arkadaşça sayılır. Ama kalçaya yakın kısım cinsel istek ve haz içerir.
Kola girme değil o, elini kavrama davranışı.

Kocanızla kız arasında bence kesinlikle çekim var.

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz o zaman. Böyle saygısızca sizi yok saymaya ve birde hala üsten üsten ben yaparım ama sen yapamazsın kafasına karşı tavrınız ne oldu.
Ayaklarıma kapandı tek bir yanlışımı gör beni koy kapıya yemin ederim hayır diyememekten oluyor o anda girme koluma desem yüzüme demeseler de arkamdan söylenirler diye çekiniyorum dedi.
Bilmiyorum beklicem gözlemlicem yakından

pekı aynı kızmı yıne
o elının belınde oldugu kız bu kez de esınızın bılegıne mı sarılmıs

bunlar ahtapotculuk oynuyorlardı sanırım

Gozumde canlandirdim birbirlerini bellerinden tutuyorlar ve digerinde de kiz kolundan da degil bilegine yakin yerden tutuyormus. Neredeyse elini tutacak. Bakin bu cok yakin bir tutus ve sahiplenme seklidir. Bu kadina bu curreti veren esinizden baskasi degil. Bu konuyu cok ciddiye alin ve esinize gereken dersi verin. Benzeri benim basima gelmisti is arkadasi degil ama eski arkadasi fakat onun altindan gecmise dair baska detaylar cikti esim kabul etmese de ama ben buyuk tartisma cikardim ve bir daha hicbir sekilde o kisiyle gorusmesini istemedigimi soyledim. Simdi gorusmuyor. Kadinlari aptal yerine koymasin kimse cunku ufacik bir titresimi bile hissediyoruz. Bu olayi ciddiye alin ve pesini birakmayin.

Tamam koluna öyle girmiş de beline de zorla mı sarılmış kadının?

Koluma girme diyememiş hadi. Kendi niye kadının beline elini atmış sordunuz mu bunu

3,5 yildir guvensizligin kitabini yazan ben bu durumun altin da buza arardim. Calisiyorsaniz siz de misilleme yapin gorsun bakalim esiniz
Çalışıyorum ama ben bütün ilişkilermde de mesafeden yanayım yani dünya yansa bir erkekle gel sarmallı fotoğraf çekelim diyemem hakeza kadına da.

Günahlıktan tutuculuktan ziyade fazla samimiyete gerek yok diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…