KaydettimFotoğrafları kaydet lazım olacak bence
Şunu yapmayın arkadaşım erkekleri korunmaları gereken masum, iyi niyetli insanlar , diğer kadınlarıda evli ve masum erkekleri ayartmaya çalışan kötü niyetli insanlar olarak görme modunda görmekten vazgeçin artık. Herkes kendi ahlakından ve namusundan sorumludur, hiç bir kadın yüz bulmadığı iş arkadaşının koluna girmez, erkekte çekingenlikten yanlış bulduğu halde başka bir kadının beline sarılmaz, aynı şeyi karısı yapınca ama karım ses çıkaramıyor, naif karakterli demez. Direk bir sürü ahlaksız sıfat sıralar karısına. Biz kadınlar böyle kafa yapısıyla gezdikçe erkekler aldatıp aldatıp, ama kadın ayarttı, bana kancayı taktı diye işin içinden çıkıyorlar.Eşiniz yapı gereği sakin kırmayan bir kişilikse karşıda ki bayanda rahat bir insanda eşiniz doğru söylüyor olabilir
Aralarında bişey olsa şüphelenirdiniz tel gizleme eve geç gelme v.s eşiniz doğru söylüyor olabilir emin olmadan suçlamayın bence
Bu devirde ahlaksız kadında çok fazla evli bekar demeden askıntı oluyorlar malesef
EtmezArkadaş olmak samimi poz vermeyi gerektirmez bana göre ters siz iş yerinizde aynı samimiyette fotoğraf çekilseniz eşiniz müsade eder mi?
Ben de hep diyorum ayıp diyorsun da kız benim evliliğime sahip çıkmak zorunda değil ya da bana saygı duymak...Şunu yapmayın arkadaşım erkekleri korunmaları gereken masum, iyi niyetli insanlar , diğer kadınlarıda evli ve masum erkekleri ayartmaya çalışan kötü niyetli insanlar olarak görme modunda görmekten vazgeçin artık. Herkes kendi ahlakından ve namusundan sorumludur, hiç bir kadın yüz bulmadığı iş arkadaşının koluna girmez, erkekte çekingenlikten yanlış bulduğu halde başka bir kadının beline sarılmaz, aynı şeyi karısı yapınca ama karım ses çıkaramıyor, naif karakterli demez. Direk nir sürü ahlaksız sıfat sıralar karısına. Biz kadınlar böyle kafa yapısıyla gezdikçe erkekler aldatıp aldatıp, ama kadın ayarttı, bana kancayı taktı diye işin içinden çıkıyorlar.
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz o zaman. Böyle saygısızca sizi yok saymaya ve birde hala üsten üsten ben yaparım ama sen yapamazsın kafasına karşı tavrınız ne oldu.Yahu yapmaz demiyorum beklemiyordum ama fotoğraflarla şüpheye düştüm diyorum
Hatta bugüne kadar zerre hatasını görmedim ama hep de tetikte bekledim erkeklere güvenim yok çünkü (babam defalarca annemi aldatan biriydi o sebeple asla “kemalim yapmaz” diyen biri olmadım olmam)
Ooo işleri büyütmüşler.Atabilsem buraya atardım.
Gayet kalça üstü.o eşimin eşim de onun belini tutmuş,yani parmak uçlarıyla dokunma tarzında da değil,epeyce yakın bi duruş var.
diğer resimde de eşimin iki eli cebinde kız bileğine girmiş ama benim girmem gibi rahat ve yakın bi tarzda.
Aynen kıskanç değilimdir bende ama temastan hoşlanmıyorum.Kıskanc degılım ama dokunmalı olan arkadaşlıkları sevmiyorum. Mesela foto cekınırken erkek is arkadasım belime sarılsın istemezdim.
Ayaklarıma kapandı tek bir yanlışımı gör beni koy kapıya yemin ederim hayır diyememekten oluyor o anda girme koluma desem yüzüme demeseler de arkamdan söylenirler diye çekiniyorum dedi.Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz o zaman. Böyle saygısızca sizi yok saymaya ve birde hala üsten üsten ben yaparım ama sen yapamazsın kafasına karşı tavrınız ne oldu.
Yanı cevap net aslindaHayır olamaz diyor
pekı aynı kızmı yıneAtabilsem buraya atardım.
Gayet kalça üstü.o eşimin eşim de onun belini tutmuş,yani parmak uçlarıyla dokunma tarzında da değil,epeyce yakın bi duruş var.
diğer resimde de eşimin iki eli cebinde kız bileğine girmiş ama benim girmem gibi rahat ve yakın bi tarzda.
Gozumde canlandirdimAtabilsem buraya atardım.
Tamam koluna öyle girmiş de beline de zorla mı sarılmış kadının?Ayaklarıma kapandı tek bir yanlışımı gör beni koy kapıya yemin ederim hayır diyememekten oluyor o anda girme koluma desem yüzüme demeseler de arkamdan söylenirler diye çekiniyorum dedi.
Bilmiyorum beklicem gözlemlicem yakından
Evet aynı kız yoksa belki bu kadar sinirlenmezdimpekı aynı kızmı yıne
o elının belınde oldugu kız bu kez de esınızın bılegıne mı sarılmıs
bunlar ahtapotculuk oynuyorlardı sanırım
AynenTamam koluna öyle girmiş de beline de zorla mı sarılmış kadının?
Koluma girme diyememiş hadi. Kendi niye kadının beline elini atmış sordunuz mu bunuAyaklarıma kapandı tek bir yanlışımı gör beni koy kapıya yemin ederim hayır diyememekten oluyor o anda girme koluma desem yüzüme demeseler de arkamdan söylenirler diye çekiniyorum dedi.
Bilmiyorum beklicem gözlemlicem yakından
Sordum tabiiKoluma girme diyememiş hadi. Kendi niye kadının beline elini atmış sordunuz mu bunu
Çalışıyorum ama ben bütün ilişkilermde de mesafeden yanayım yani dünya yansa bir erkekle gel sarmallı fotoğraf çekelim diyemem hakeza kadına da.3,5 yildir guvensizligin kitabini yazan ben bu durumun altin da buza arardim. Calisiyorsaniz siz de misilleme yapin gorsun bakalim esiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?