- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Esin sucluluk psikolojisinde bana masum gelmedi hicÇalışıyorum ama ben bütün ilişkilermde de mesafeden yanayım yani dünya yansa bir erkekle gel sarmallı fotoğraf çekelim diyemem hakeza kadına da.
Günahlıktan tutuculuktan ziyade fazla samimiyete gerek yok diye düşünüyorum..
Benim iş arkadaşlarım ile olan fotolarda aramızda 1 mt mesafe oluyor, kadraja zor sığıyoruz.Sordum tabii
Bi anlık refleks yani sap gibi duramazdım dedi
AynenBenim iş arkadaşlarım ile olan fotolarda aramızda 1 mt mesafe oluyor, kadraja zor sığıyoruz.
Belki aralarında bir ilişki yok ama aralarındaki arkadaşlık da değil. Üzücü ama gerçek.Aynen
Ama cidden bazı insanlar bunu koruyamıyor Hatta sonra kadın kıskanç vesveseli oluyor ben de ciddi ciddi kendimi sorguluyorum ben mi takıntılıyım acaba diye.
Yani babanın oğlu sevgilin kocan değil kokusunu hissedecek kadar yakın durmak dokunmak bana da çok itici geliyor anlamlandıramıyorum
bu ne perhız bu ne lahana tursusu dedıklerı bu olsa gerekAldatio olsa fotografta yakalanmamak için uzak dururlardi. Aldatmio o yuzden. Ama bi çekim hissedio belli ki kıpır kıpır yürüyorlar birbirlerine ama engel de oluolar ayni zamanda. Belki de cok iyi kankalar. Ben anormal karsilamam arkadaslarimla boyle fotograflarim vardir. Hatta omzuna falan otururum mesela. Ama eşim asla yapamaz kan alırım çünkü o öyle kadinlarla kanka moduna girebilen bi insan degil tum yakin arkadaslari erkek o yuzden killanirim :) belki eşin böyle dusunuor küçük bi ihtimal ama.
hah ıste bu sorunEvet aynı kız yoksa belki bu kadar sinirlenmezdim
Bunların ortamında çıkışta gidip kahvelerde içilir yemek de yenir haftasonu pikniğe de gidilir yani evet rahatlarEli belinde kısmı biraz fazla ama çok da şey değil yani olabilir. Is yerindeki ortama bağlı. Bazı ortamlar samimi olabiliyor.
Konu sahibi nasıl böyle sakinsinizAtabilsem buraya atardım.
Gayet kalça üstü.o eşimin eşim de onun belini tutmuş,yani parmak uçlarıyla dokunma tarzında da değil,epeyce yakın bi duruş var.
diğer resimde de eşimin iki eli cebinde kız bileğine girmiş ama benim girmem gibi rahat ve yakın bi tarzda.
Omzuna nasıl oturuyorsun hayal edemedim deAldatio olsa fotografta yakalanmamak için uzak dururlardi. Aldatmio o yuzden. Ama bi çekim hissedio belli ki kıpır kıpır yürüyorlar birbirlerine ama engel de oluolar ayni zamanda. Belki de cok iyi kankalar. Ben anormal karsilamam arkadaslarimla boyle fotograflarim vardir. Hatta omzuna falan otururum mesela. Ama eşim asla yapamaz kan alırım çünkü o öyle kadinlarla kanka moduna girebilen bi insan degil tum yakin arkadaslari erkek o yuzden killanirim :) belki eşin böyle dusunuor küçük bi ihtimal ama.
ortamın rahatlıgı as ust ılıskısı olmaması ekıp calısması demektır bu calısma rahatlıgı bırbırının belıne sarılmayı koluna gırmeyı saglamaz resıme bakınca bır cıft ıs arkadası sevgılı veya es gıbı duruyorsa orda baska bırsey vardırBunların ortamında çıkışta gidip kahvelerde içilir yemek de yenir haftasonu pikniğe de gidilir yani evet rahatlar
Ben öğretmenim resmî kurumlarda mesafe çoğunlukla vardır ama eşim bir mücevher mağazasında yani düşündüğünüzde profesyonel bir mağaza orda da mesafe şart ama çalışanlar her kesimden olduğu için çok da seviyeli bir ortamları yok..
Sevgili kk kadınları aldatıp, suçlu olup da ayağa kapanmayan, ağlamayan erkek gördünüz mü hiç konularda?Ayaklarıma kapandı tek bir yanlışımı gör beni koy kapıya yemin ederim hayır diyememekten oluyor o anda girme koluma desem yüzüme demeseler de arkamdan söylenirler diye çekiniyorum dedi.
Bilmiyorum beklicem gözlemlicem yakından
Kemalim yapmaz demiyorum aksine alasını yapar da iş ortamları fazla vıcık ondan sizlerin tepkisini merak ettimKonu sahibi nasıl böyle sakinsiniz
Ben ki kıskanç olan yerlerimi aldırmış bir insan olarak bile kıyameti koparırdım ki bu artık kıskançlık mevzusu da değil.
Benim 11 senelik çok yakın erkek arkadaşlarım var onlar bile bu pozu vermezler el kalça üstünde belde falan. Hadi omuzu, sırtı normal karşılarım ama bu nedir.
O hizadaki beldeki eli sevgililer yapar be anca. Yok ayıp olurmuş da bilmem ne. Başka yer yokmuymuş elini koyacak.
Kemalim yapmaz kafasından çıkın ve gözünüzü dört açın. Bunlar bildiğin işyeri flörtü
Sevgili kk kadınları aldatıp, suçlu olup da ayağa kapanmayan, ağlamayan erkek gördünüz mü hiç konularda?
Ben görmedim.
Ağlamadıysa yakındır ağlaması da. Kanmayı böyle şeylere.
Eee o zaman diyecek şey belli sen başka kadınlara hayır demeyi öğrenene kadar bende hayır demeyi unutuyorum amaç iş arkadaşlarıma ayıp olmasın deseydiniz.Ayaklarıma kapandı tek bir yanlışımı gör beni koy kapıya yemin ederim hayır diyememekten oluyor o anda girme koluma desem yüzüme demeseler de arkamdan söylenirler diye çekiniyorum dedi.
Bilmiyorum beklicem gözlemlicem yakından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?