Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Esin sucluluk psikolojisinde bana masum gelmedi hic

Benim iş arkadaşlarım ile olan fotolarda aramızda 1 mt mesafe oluyor, kadraja zor sığıyoruz.
Aynen
Ama cidden bazı insanlar bunu koruyamıyor Hatta sonra kadın kıskanç vesveseli oluyor ben de ciddi ciddi kendimi sorguluyorum ben mi takıntılıyım acaba diye.

Yani babanın oğlu sevgilin kocan değil kokusunu hissedecek kadar yakın durmak dokunmak bana da çok itici geliyor anlamlandıramıyorum

Belki aralarında bir ilişki yok ama aralarındaki arkadaşlık da değil. Üzücü ama gerçek.

bu ne perhız bu ne lahana tursusu dedıklerı bu olsa gerek
belkıde ıyı kankalar ben anormal karsılamam arkadaslarımın omuzlarına otururum dedıkten hemen sonra ama esım yapamaz kan alırım dıyorsunuz
esınızın genelde arkadaslarının erkek olmasıyla alakası yok sıze yapılmasına tahammulunuz olmadıgından o kanı alıyorsunuz ama sız aynı seyı yapıyorsunuz

Evet aynı kız yoksa belki bu kadar sinirlenmezdim
hah ıste bu sorun
sımdı bazı ınsanlar vardır genel olarak herkese karsı fazla yakın ve samımı davranırlar sık temas ederler
esınız boyle bırı olsaydı derdım kı e zaten adam boyleymıs tek bu kıza degılmıs derım
sadece bu kızla boyle yakın temas halınde olan bırı ıcın kımse benım ıcımı rahatlatamazdı
o kız kac gunluk bırlıkte buyumus degıller yakın akraba degıller hıc bır acıklaması yok
dıger kadınlar nıye oyle yakın durmuyor da ısrarla bu kızla dipdibeler
ayıp dıyormus bırde gelde kulahıma anlat
sızde ayıp karsı gelemem deyıp her sarılana karsılık mı vermelısınız yanı onun bakıs acısına gore
sız yapsanız kıyamet kopar cunku yanlıs oldugunu bılıyor
hanı resım cekılırken geldı gırdı dıbıme ne bıleyım benım durusumdan zaten bellı dıyemıyor bıle cunku kendısıde bay ahtapot
bence sız suan soktasınız durumu anlayamamıssınız bır kac gun sonra asıl tepkıyı verecegınızı dusunuyorum

Eli belinde kısmı biraz fazla ama çok da şey değil yani olabilir. Is yerindeki ortama bağlı. Bazı ortamlar samimi olabiliyor.
Bunların ortamında çıkışta gidip kahvelerde içilir yemek de yenir haftasonu pikniğe de gidilir yani evet rahatlar
Ben öğretmenim resmî kurumlarda mesafe çoğunlukla vardır ama eşim bir mücevher mağazasında yani düşündüğünüzde profesyonel bir mağaza orda da mesafe şart ama çalışanlar her kesimden olduğu için çok da seviyeli bir ortamları yok..

Konu sahibi nasıl böyle sakinsiniz
Ben ki kıskanç olan yerlerimi aldırmış bir insan olarak bile kıyameti koparırdım ki bu artık kıskançlık mevzusu da değil.
Benim 11 senelik çok yakın erkek arkadaşlarım var onlar bile bu pozu vermezler el kalça üstünde belde falan. Hadi omuzu, sırtı normal karşılarım ama bu nedir.
O hizadaki beldeki eli sevgililer yapar be anca. Yok ayıp olurmuş da bilmem ne. Başka yer yokmuymuş elini koyacak.
Kemalim yapmaz kafasından çıkın ve gözünüzü dört açın. Bunlar bildiğin işyeri flörtü

Laçka ya iş ortamları hiç sevmem
Evli adam ne münasebet belimi tutacak falan
Mesafeli olucan herkese
Millet valla çok rahat
Bende mi gariplik var anlamıyorum
Çok çirkin ya

Omzuna nasıl oturuyorsun hayal edemedim de

ortamın rahatlıgı as ust ılıskısı olmaması ekıp calısması demektır bu calısma rahatlıgı bırbırının belıne sarılmayı koluna gırmeyı saglamaz resıme bakınca bır cıft ıs arkadası sevgılı veya es gıbı duruyorsa orda baska bırsey vardır

Sevgili kk kadınları aldatıp, suçlu olup da ayağa kapanmayan, ağlamayan erkek gördünüz mü hiç konularda?
Ben görmedim.
Ağlamadıysa yakındır ağlaması da. Kanmayı böyle şeylere.

Kemalim yapmaz demiyorum aksine alasını yapar da iş ortamları fazla vıcık ondan sizlerin tepkisini merak ettim

yani beraber her türlü etkinliği yapıyorlar
Üst kat komşum da aynı iş yerinde o da evli adam hergün iş yerindeki kızlarla bin tane samimi fotoğraf paylaşıyor (belki eşi görmüyor bilemiyorum) altına da canım kardeşim falan filan diyor..
Yani Kızlar da erkekler de aşırı rahatlar bu beni rahatsız ediyordu daima ama eşim dikkat ediyordur deyip yine de oldum olası gözlemliyordum

normal şartlar altında çok problem edilecek bir şey değil fakat eşinizin ben yapabilirim normal, ama sana kıyameti koparırım mantığındaki olduğunu göz önüne alınca bence aralarında bir şeyler var, yani en azından flört.

benim sevgilim de sizin eşiniz gibi ben yaparım sen yaparsan kıyameti koparırım kafasında ama asla izin vermiyorum. mesela rahatsız olduğum bir şey mi yaptı diyorum ki ben senin için dikkat ediyordum artık asla etmicem bunu da hiçbi sözün değiştiremez ya dikkat edeceğine söz verdirtiyorum ya da ben daha beterini yapıyorum yoksa içim soğumuyor ve ona kötü davranıyorum bi süre. sizin ilişkide işe yarar mı daha beter mi yapar bilmiyorum benimkinde hep yaradı. normalde de tartışmalar büyürse özür dileyen bir taraf benimki. onun için dikkat ettiğimi de özellikle belirtiyorum, sonrasında sadece onu kısıtlıyormusum gibi durmasın ben de hep dikkat ediyorum diye.

Eee o zaman diyecek şey belli sen başka kadınlara hayır demeyi öğrenene kadar bende hayır demeyi unutuyorum amaç iş arkadaşlarıma ayıp olmasın deseydiniz.
Bakın sizin durumunuzdaki asıl sıkıntı hayır diyememek değil aslında tavır. Sonuçta kadın bu kadar samimi davranacak yüzü nereden buldu, zira 12 sene profesyonel çalıştım, en flörtöz kadınlar bile mesafesini bile adamlara birşey yapamaz, hele hele eli bele atma koluna girme iş yerlerinde ayıp olmasın diye yapılacak şeyler değil. Kaldı ki sizinde iş ortamınız var ne kadar ayarsız olursa olsun hangi erkek arkadaşınız sizden yüz bulmasa böyle bir tavır sergileyebilir ya da şöyle sorayım sizin anlattığınıza göre neden diğer iş arkadaşları aynı yılışık tavırla poz vermemişler de eşinizin mesafe koyuşunu ayıplasınlar.
Ne yaparsınız bilemem ama kendinizi salak yerine koydurmayın zira anlattığınız olay ses çıkaramama olayı değil. Hiçbir iş yerinde de evli bir iş arkadaşı karşı cinsten birine sarılmadı diye hiçkimse tepki koymaz, aksine o resme bakan herkes diğer iş arkadaşlarında olmayan o aşırı samimiyeti konuşur arkalarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…