Eşimin kalleşliğini nasıl atlatıcam nolur destek olun?

Eşiniz eş değil, kaynanız insan vasfı bile taşımayan bir varlık. Eziyet çekmeyemi geldiniz dünyaya? Bırakın ne halleri varsa görsünler. Hemen durumu ailenizle görüşün ve gereğini bu sefer yapın.
Adli tatil bitti. Zaten bir avukatım vardı en yakın zaman da gidip dava açıcam. Beni korkutan kızımın velayeti ve karnmdakini napıcam hiç bilmiyorum

Siz pek doğru okumadınız sanırım, eşim bşraz önce gitti. Geldiğinde çantasını bile bozdurmamıştı zaten annesine ayrılıp gelicem diye gelmiş buraya. Arkamdan da sevmiyorum vs diye atıp tuttu.
Vebal alamıyorum ama bu çocuğu doğurmayı bir kez daha düşün derim
Doğuracaksanda babasını mezara koymuş olarak düşün
Psikopat lanet bir kaynana sorumsuz işsiz babaya iki çocuk iyi cesaret diyorum kısaca

daha anasina laf geciremeyip ben karimi seviyorum cocuklarim var illa bi tercih yapmam gerekiyorsa once cocuklarimi tercih ediyorum diyebilirdi bu adamdan ne baba olur nede koca
=) dürüstçe bizden vazgeçseydide anlardım yüzüme gülüp afedersiniz benle ytp kalkıp annesine arkamdan onu tamamen bırakıcam die mesaj atan bir adam aklıma geldikçe ne kadar salağım diyorum

=) dürüstçe bizden vazgeçseydide anlardım yüzüme gülüp afedersiniz benle ytp kalkıp annesine arkamdan onu tamamen bırakıcam die mesaj atan bir adam aklıma geldikçe ne kadar salağım diyorum
senin hatan bu işte arkadaşım adamla aran bozuk ne olacagin belli degil hala yatip kalkmak niye?

kv yine bana eziyet etmeye başladı hamile halimle tekme tokat saldırdı o.. Vs küfürler etti sonra evden kovdu bizi

Kadının kadına yaptığı... Pes diyorum! Bu sefer affetme. Doğumdan sonra çalışma imkanın var mı? İki çocukla kendi ayakların üzerinde durma planları yap. Yapmak zorundasın. Bu adamdan sana fayda gelmez. Bir kere affetmişsin, tamam. İkincisi artık senin aptallığın olur. Boşanmak kolay değil, biliyorum ancak bu kayınvalide ve oğluyla başka çaren yok.

senin hatan bu işte arkadaşım adamla aran bozuk ne olacagin belli degil hala yatip kalkmak niye?
Anlamadığınız şu aramız bozuk değil Di gayet iyiydik.. Aramız iyiyken ve sorunumuz yokken arkamdan annesine böyle mesajla atmış

Kadının kadına yaptığı... Pes diyorum! Bu sefer affetme. Doğumdan sonra çalışma imkanın var mı? İki çocukla kendi ayakların üzerinde durma planları yap. Yapmak zorundasın. Bu adamdan sana fayda gelmez. Bir kere affetmişsin, tamam. İkincisi artık senin aptallığın olur. Boşanmak kolay değil, biliyorum ancak bu kayınvalide ve oğluyla başka çaren yok.
2 kere değil 100 kere afeettim aslında hak ettim yaşadıklarımı

2 kere değil 100 kere afeettim aslında hak ettim yaşadıklarımı
Yüz kere affederek yüz birinci kez affetmen gerektiğini öğrenmişsin. Bundan sonrası için hayatını planla. Çocuklar küçük, velayet sende kalır. Endişe etme. Mahkemede anası bana şiddet uyguladı dersen hayatta alamazlar çocukları.

Anlamadığınız şu aramız bozuk değil Di gayet iyiydik.. Aramız iyiyken ve sorunumuz yokken arkamdan annesine böyle mesajla atmış
bak arkadaşım anasindan dayak yiyosun adam seni alip annenin evine birakiyor bi sure sonra ailesinim yanina gidiyor sadece geceleri mesaj atiyor kiymetli anasi kavga etmesin diyeymis ve sen aramiz iyiydi diyosun
sizin araniz iyi falan degilmiş sen belki cocuklarin icin belki sevdigin icin bilmiyorum kendini aranizin iyi olduguna ikna etmissin
benim kaynanam beni dovsun kilibik esim karima dokunamazsin hemde hamile haliyle demesin beni alsin anamin evine getirsin (çünkü ailesine bile bakamiyor evini ayiracak kapasite yok adamda) ben aramiz iyi demem o kayinvalideyi tutar kiymetli oglunu ciktigi yere iade ederim sen daha hala diyosunki aramiz iyiydi

Hayatlara bak ya.yuzyillarin oldugu hayatta denk geldigim su ayni hayati paylastigim kadinlara bak.sizin konularinizi okuyunca ben kendimi ccok fena hissediyorum.kaynanama verdigim cevaplar esimi yerin dibine sokusum bana tek bir laf ettiklerinde binlerce kez pisman edisim.ne demek kaynanam bana tekme tokat saldiriyor. Bu ne seviyesizlik esine hic deginmeyecegim muhatabim sizsiniz ama sizinde hicbir agirliginiz yok

4 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim.
4ay önce boşanma davam vardı eşimin olduğu şehirde ailemle gittik eşim bana yalvardı bana güven şöyle böyle diye inandım ve affettim ailemle geri dönmedim ilk 3 ay gayet iyiydi herşey kv yaşıyoruz oda bana eziyet etmyordu artık o sürede hamile kaldım eşim çalışmıyordu kursa girmişti gemi işi araştırıyor du daha sonra kv yine bana eziyet etmeye başladı hamile halimle tekme tokat saldırdı o.. Vs küfürler etti sonra evden kovdu bizi eşimde birşey demedi sadece tuttu annesini sonra ailemin yanına geldik 2 hafta kaldık eşim normal nbir işe girmedi gemi işi araştırdı sonra bir sınava girmem gerek dedi ailesinin yanınagitti 2 hafta orta kaldı ve bana sadece geceleri mesajaatıyoesu annesi kavga etmesin sinirlenmeain diye. Daha sonra ay başında işten haber gelecek 3 gün var dedi yanıma geldi dün. Pazartesi de haber gelecekmiş. Sürekli annesiyle mesajlaşıyor şüphelendim wp no telefonuma kopyaladım. Annesine anne ben t yi bırakıp sana gelicem seçim yapmam gerekiyorsa seni seçiyorum geldiğimde de söyledim sana bir seçim yapmam gerekiyor sen benim annemin seni aramam zaten yavaş yavaş soğuyorum bana kattığı hiçbirşey yok pazartesiye kadar sabret gelicem inan bana givi mesajla attı beynimden aşşağ kaynar sular döküldü bunları yazarken bana sarılıyor konuşuyor sabret evimiz olacak diyor inanabiliyomusunjz. Dayanamadım gittim bunları yaşayacağıma ölseydim keşke herşeyini al çık git dedim yüzsüz yüzsüz knşma ya çalıştı izin vermedim ve gitti. Biraz önce. Kendimi çok kötü kullanılmış hissediyorum. Nolur bama bir akıl verin
Anneden maddi yardım alıyo muhtemelen.
Ay bu adama neden 2.cocuk hemde bosanmadan dönmüsken🤦🏻‍♀️

Zaten yapılacak belli bosanin hayatıniza bakın bir şekilde yoluna girer her şey lakin o kaynana sifatli kişiye de dava açmayı unutmayın psikolik baskı ve dayak olarak.
Darp raporu alsaydiniz keşke. Surundurun hiç acımayın ailenezede soyleyin. İşte hukuksal süreç olmasa valla tam sopalik insan o kaynana

4 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim.
4ay önce boşanma davam vardı eşimin olduğu şehirde ailemle gittik eşim bana yalvardı bana güven şöyle böyle diye inandım ve affettim ailemle geri dönmedim ilk 3 ay gayet iyiydi herşey kv yaşıyoruz oda bana eziyet etmyordu artık o sürede hamile kaldım eşim çalışmıyordu kursa girmişti gemi işi araştırıyor du daha sonra kv yine bana eziyet etmeye başladı hamile halimle tekme tokat saldırdı o.. Vs küfürler etti sonra evden kovdu bizi eşimde birşey demedi sadece tuttu annesini sonra ailemin yanına geldik 2 hafta kaldık eşim normal nbir işe girmedi gemi işi araştırdı sonra bir sınava girmem gerek dedi ailesinin yanınagitti 2 hafta orta kaldı ve bana sadece geceleri mesajaatıyoesu annesi kavga etmesin sinirlenmeain diye. Daha sonra ay başında işten haber gelecek 3 gün var dedi yanıma geldi dün. Pazartesi de haber gelecekmiş. Sürekli annesiyle mesajlaşıyor şüphelendim wp no telefonuma kopyaladım. Annesine anne ben t yi bırakıp sana gelicem seçim yapmam gerekiyorsa seni seçiyorum geldiğimde de söyledim sana bir seçim yapmam gerekiyor sen benim annemin seni aramam zaten yavaş yavaş soğuyorum bana kattığı hiçbirşey yok pazartesiye kadar sabret gelicem inan bana givi mesajla attı beynimden aşşağ kaynar sular döküldü bunları yazarken bana sarılıyor konuşuyor sabret evimiz olacak diyor inanabiliyomusunjz. Dayanamadım gittim bunları yaşayacağıma ölseydim keşke herşeyini al çık git dedim yüzsüz yüzsüz knşma ya çalıştı izin vermedim ve gitti. Biraz önce. Kendimi çok kötü kullanılmış hissediyorum. Nolur bama bir akıl verin
Agzim acik okudum hemen 1 ayda affedip cocuk yapmissinz 1 sene bi gecseýdi ???? Bi gorseydnz ileriyi zaten balik bastan kokmusta 😐 Allah yardimciniz olsun

Siz bu hayatı haketmişsiniz zerre üzülmedim ama o günahsız cocuklara cok acıdım Allah yardımcıları olsun
Neden hak ediyormuş merak ettim karşısına adam gibi insan evladı çıkmadığı için mi bide boyle demeleriniz yok mu sanki hersey yaşadığını hak ettigi için yaşıyor

Back
X