Babası başkaSelam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Selam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
0 kan grubu olan iki kişinin 0 kan grublu çocukları olur başka ihtimali yok canım .Daha neler artık tabi ki mümkün. Lisede biyoloji dersi almadı mı etrafınızda hiç kimse?
Edit: anne babanın a rh eşinizin 0rh gibi okudum. Bu mümkün değil sanırım.
0 kan grubu olan iki kişinin 0 kan grublu çocukları olur başka ihtimali yok canım .
İlle anne babaninkiyle aynı olacak diye bir sey yok ama genetik kodlamada tablo oluyor simdi buraya yazamıyorum biraz uzun ona gore belirleniyorYa kan grubuyla bilebileceğiniz bir şey değil ki. Ne annemin ne babamın ne kardeşlerimin kan grubu benimkiyle aynı. Hatta anneme şaka yollu takılmıştım anne ben evlatlıkmıyım diye
Oda senin evlatlık olma ihtimalin sıfır çünkü seni evde doğurdum ve hemen kucağıma aldım dedi :)
Aynen bende buyuzden nasıl anlayacagimizi bilemiyorum
İki uc defa tekrarladik kan testini ailesininki de Kesin çünkü hastanede yatıp kal aldılar falan testte yanlışlık yok.Ayrıca kan grubu belirlemek için yapılan testlere güvenmeyin. Ehliyetinde yazdığı için yanlış kan verilerek öldürülenleri de gördü bu ülke.
Eşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?