sıkıntı yok olabilir.Evet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
Evet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
Bu olabilir mümkünEvet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
Seninki mümkün. Anne baba A0 Rr , Sen 00 rrEvet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
Evet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
Pozitiften negatif olur.A dan 0 çocuk olabilirde hepsi pozitif seninki negatif olamaz
Negatif olabiliyormu ya ebeveynlerden birnin negatif olması gerekıyor dıye bılıyorumAynı değil burda durum. Anne baba A olup çocuk sıfır olabilir.
Anne baba pozitif olsa dahi çocuk negatif olabilir.
Aynı değil burda durum. Anne baba A olup çocuk sıfır olabilir.
Anne baba pozitif olsa dahi çocuk negatif olabilir.
Oh rahatladım.Hiç takılmamıştım şimdiye kadar.Konuyu görunce kafam karıştı.Teşekkürler.sıkıntı yok olabilir.
Rh sisteminde de Mendel genetiği kuralları geçerlidir. Dolayısıyla Anne ve baba Rh pozitif olsalar bile çocukları Rh negatif olabilir.Negatif olabiliyormu ya ebeveynlerden birnin negatif olması gerekıyor dıye bılıyorum
Annenden almışsın sende seninkininde olmaz diye biseyi yok ki ab dende a dan da b dende 0 olur ama 00dan a veya b olmazAnne babanın ve senin kan grubun neki
Aynı olacak diye birşey yok elbette ama çaprazlamaya uyması lazım
Yoksa benımkıde farklı anne babamınkide
Annemin ab babamın 0 benimki b grubu
Yok ben senin mesajına istinaden söylemiştimAnnenden almışsın sende seninkininde olmaz diye biseyi yok ki ab dende a dan da b dende 0 olur ama 00dan a veya b olmaz
Onu diyen ben değilim :)Yok ben senin mesajına istinaden söylemiştim
Aynı olması gerekmıyor benımde farklı demiştin ya
Bugün fazla makale okudum beynim sulandı sanırımOnu diyen ben değilim :)
Anne babası na yenilerde kan verildi hastalar di ve Kesin eşimde emin olmak için tekrar baktirdi ve iki kardeşi daha var üstelik onlarda 0 sadece eşim a olmuş bu işte bi terslik muhakkak var.Anne veya babanın kan grubu yada eşinizin kan grubu yanlış tayin edilmiş olabilir.
3üde gidip güvenilir biyerde kan geubu tayini istesin aksi haldr 0+0dan başka kan grubu çocuk doğmaz
Anne babası na yenilerde kan verildi hastalar di ve Kesin eşimde emin olmak için tekrar baktirdi ve iki kardeşi daha var üstelik onlarda 0 sadece eşim a olmuş bu işte bi terslik muhakkak var.
Önemli değil olur öyle şeyler :)Bugün fazla makale okudum beynim sulandı sanırım
Pardon
Eşiniz ya evlatlık yada çok zor söylemesi ama babası başka netAnne babası na yenilerde kan verildi hastalar di ve Kesin eşimde emin olmak için tekrar baktirdi ve iki kardeşi daha var üstelik onlarda 0 sadece eşim a olmuş bu işte bi terslik muhakkak var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?