Esimin kan grubu

Anne veya babanın kan grubu yada eşinizin kan grubu yanlış tayin edilmiş olabilir.
3üde gidip güvenilir biyerde kan geubu tayini istesin aksi haldr 0+0dan başka kan grubu çocuk doğmaz

Aynı değil burda durum. Anne baba A olup çocuk sıfır olabilir.
Anne baba pozitif olsa dahi çocuk negatif olabilir.
Negatif olabiliyormu ya ebeveynlerden birnin negatif olması gerekıyor dıye bılıyorum

Yanlış bakılmıştır kan grubuna. Eğer ailede böylesi bir çatlaklık yoksa tabi. Diğer türlü üçüncü şahıslar araya giriyor çünkü.

Anne babanın ve senin kan grubun neki
Aynı olacak diye birşey yok elbette ama çaprazlamaya uyması lazım
Yoksa benımkıde farklı anne babamınkide
Annemin ab babamın 0 benimki b grubu
Annenden almışsın sende seninkininde olmaz diye biseyi yok ki ab dende a dan da b dende 0 olur ama 00dan a veya b olmaz

Annenden almışsın sende seninkininde olmaz diye biseyi yok ki ab dende a dan da b dende 0 olur ama 00dan a veya b olmaz
Yok ben senin mesajına istinaden söylemiştim
Aynı olması gerekmıyor benımde farklı demiştin ya

Anne veya babanın kan grubu yada eşinizin kan grubu yanlış tayin edilmiş olabilir.
3üde gidip güvenilir biyerde kan geubu tayini istesin aksi haldr 0+0dan başka kan grubu çocuk doğmaz
Anne babası na yenilerde kan verildi hastalar di ve Kesin eşimde emin olmak için tekrar baktirdi ve iki kardeşi daha var üstelik onlarda 0 sadece eşim a olmuş bu işte bi terslik muhakkak var.

Anne babası na yenilerde kan verildi hastalar di ve Kesin eşimde emin olmak için tekrar baktirdi ve iki kardeşi daha var üstelik onlarda 0 sadece eşim a olmuş bu işte bi terslik muhakkak var.
Eşiniz ya evlatlık yada çok zor söylemesi ama babası başka net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…