bu mümkün ama siz sıfırken kızınız a olamaz sıfır grubu çekinik çünkü.Eşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
Doğduğunuz an hemen resim çekmişler mi bu da önemli ama.Ya kan grubuyla bilebileceğiniz bir şey değil ki. Ne annemin ne babamın ne kardeşlerimin kan grubu benimkiyle aynı. Hatta anneme şaka yollu takılmıştım anne ben evlatlıkmıyım diye
Oda senin evlatlık olma ihtimalin sıfır çünkü seni evde doğurdum ve hemen kucağıma aldım dedi :)
Yok değil. A geni 0'a baskındır ve eğer AA da olsanız A0 da olsanız A kan gruplu olursunuz ve çocuğunuza A veya 0 geni verebilirsiniz. Demek ki eşiniz de siz de A0 sınız ve ikiniz de çocuğunuza 0 genini vermişsiniz çocuğunuz 00 olmuşEşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
eşime ben söyledim olmaz diye onun hiç aklına bile gelmemiş bilmiyormusNasil anlasilir? Cok basit.
Dna testi ile. Ama anlamadigim eşin daha yenimi kan grubunu ogreniyor?
Daha omce nasil veya neden aklina takilmamis?
Ben anlamam kan grubu islerinden. Yorumlarda mumkun degil yazdigi icin diyorum.
Dna yaptirsinlar.
A baskın gen, 0 çekinik . Sizinki mümkün, konu sahibininki mümkün değil anne baba 0 ise çocuk muhakkak 0 olmak zorundaEşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
Sende mi aynısın Tam olarak canımArkadaslar mümkün diyen biri çıksın.Lütfen.Yoksa benı caminin bahcesınde mi buldular?
Sizlerinki A0 A0 şeklindedir a baskın olduğu içşn sizlerinki aEşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
kızınız ya sıfır ya a olabilirdi başka olamazdı genetik kodlamaya gore cunku sizi. Kan grubunuz genetik kodlamaya yapılırken Ao esinizinki de aynı hangisi baskın gelirse o oluyorEşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
Annen babanin ve senin kan grubun ne ?Arkadaslar mümkün diyen biri çıksın.Lütfen.Yoksa benı caminin bahcesınde mi buldular?
Sende mi aynısın Tam olarak canım
Arkadaslar mümkün diyen biri çıksın.Lütfen.Yoksa benı caminin bahcesınde mi buldular?
Anne babanın ve senin kan grubun nekiYa kan grubuyla bilebileceğiniz bir şey değil ki. Ne annemin ne babamın ne kardeşlerimin kan grubu benimkiyle aynı. Hatta anneme şaka yollu takılmıştım anne ben evlatlıkmıyım diye
Oda senin evlatlık olma ihtimalin sıfır çünkü seni evde doğurdum ve hemen kucağıma aldım dedi :)
Annem babam kardesım A ben OAnneniz babanız 0 mı sizin de?
A dan 0 çocuk olabilirde hepsi pozitif seninki negatif olamazEvet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
A dan sıfır olma ihtimali var fakat sıfırdan A olma ihtimali sıfır .Evet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?