Eşimin Kapı kilidi hak.tavrı! Ben mi hatalıyım?

Çok çok haklısın eşime anlatmak istediğim de budur zaten. Geçmiş olsun sizede

Anladım sağol yorumun için. Eşimin rahatlığı genişliği beni benden ediyor zaten. Bu cümlesini de duyunca şok geçirdim. Seven adam ne yapmaz mi? Ne mutlu burda yazan arkadaşlara ki böyle kendilerine önem vermeyen bir kocaya sahip değiller.

Tamam da siz yorumumuzu sordunuz ben de söyledim; benim gibi düşünmediğiniz için konuyu açtınız da ben de farklı görüş de olabileceğini söyledim.

Yok canım sen düşünceni tabiki yaz saygım var ama ben eşime o kadar kızgınım ki. Kızgınlığım ona aslında sen yanlış anlama. Tşk ederim fikrin için

S Sende sorun yol eşinin mezhebi fazla genişmiş çüş dedim.

Diğer konuda da adamın eşine "zina çocuğu" denmiş. Adam tepkisiz.
Sizin kocanızla o adam bi şeylikte yarışıyor.

Dimi? Ben o konuyu okudum aynen bunu düşündüm hak verdim bayan arkadaşa. Keşke gelip okusa. Ben böyle rahat kocalara karısının arkasında durmayan erkeklere acıyorum! Valla bak erkek demeye bin şahit lazımm ..
Boyleleri erkekliği başka şeyle karıştırıyor. Benim eşim insan olsa aklına hemen tecavüz olayını getirir mi! Yemin ederim iyice soğudum iyice.

Kargocular paldır küldür içeri dalıyor bozuk kapı 1 senedir tamir edilmiyor, sitem edince de ne var canım tecavüz edecek halleri yok ya diyen bir koca valla pes...

İşte bende böyle kalakaldım. Bak o kadar kişi hemfikiriz canım ama adam hala kabul etmiyor. Ne varki ? Ne dedim ki? Ben geniş değilim ki ne alaka diyor?

Yemin ederim Allahıma yalvarıyorum aklımı korusun bu adamın yanında.

Eşin yurt dışında yaşaya yaşaya oranın kültürü gibi genişlik örneği sergilemiş ama bir yerinde de içinde sıkışmış maço Türk erkeğini erkek işi diyerek sadace lafta göstermiş.

O O da Türklüğün şanından olsuuun coneeeem :)))

Demek ki etkilenmiş burdan bu ülkeden..Yandaki adam için ne varki iyi insan napacak sana ? Diğeri napacak sana sen ne fenasın? Ne şeytansın? Diyor bana. Şok oldum. Ben adamlar kotu demedim ki. İnsanız dedim neden kapımı açıp paketini alıp gitsinler uygunsuz olurum neden muhatap olayım ki elin adamıyla? Hem ben insanların niyetini nerden bileyim. Hırlı mı hırsız mı?

Kişiliği zaten yerine oturmamış bu cümlesi ve tavrıyla tasdikledi ve onayladı...Bende onla aynıyım kaç yıldır bu ülkede ama hep aynıyım örf adet ananelerim asla değişmedi. Bir gram ayak uydurayım avrupalılara diye çabam olmadı.

Orneklendirmeye bak sen..
Siz haklisiniz sonuna kadar..

Esiniz cevresine cok guvenen bir tip

Çevresinde aileden kimse yok ki canım. Gelip de yapsın hani. Ondan da ya bu şaşkınlığım. Sen eğer umursamıyorsan bunca zamandır"ya karını sevmiyorsun umurunda değil yada sen sorumsuz ihmalkar geniş herifin tekisin veya nasılsa hanım idare ediyor eşşek nede olsa diye düşünüyorsundur.

Öyle olmuş demekki..herkese inanılmaz guvenir ama herkese. Yahu arkadaş herkese güvenilir mi? İnsandır çiğ sut emmiştir deyince de "sen ne fenasın ne şeytansın kotu niyetlisin" diyor bana.

Ben napacağım böyle insanla bilmiyorum

arkadaşım sen çağıracaktın bir tamirci yaptıracaktın kapıyı hemen bozulduğu gün. o orada konuşsun dursun. iyi işte erkek işiyse yine erkek halletti sonuçta derdin. kapı kilidi bu yahu başka şeye benzer mi. ufak tefek tesisat işi olur da savsaklanır. ama bir sene öyle oturulurmu,niye elin adamı kapını açıp evine girsin. kötü bişey olmasa bile ne gerek var yani. yurtdışı bile olsa niye yabancı insanlar dingonun ahırına girer gibi evine dalsın. eşinin kullandığı o kötü kelimeye ise hiç girmeyeyim en iyisi

Valla bunun fenalıkla kötü düşünceyle alakası yok. Dünyanın bin bir türlü hali var. Abi kardeşe, dayı yeğene neler neler yapıyor, kadınların, kızların başlarına her gün neler neler geliyor görüyor, duyuyoruz. İnsan ailesine aile ferdine güvenemezken asıl hiç bilmediğin memlekette bu kadar vurdumduymaz olmak anormal bana göre.

Keşke benim eşimde beni sahiplenici,kollayıcı,koruyucu olsaydı keşke. İçimde kocaman ukdedir bu. Her konuda böyle. Ailesine karşı bile hep kendimi ben korudum hakkımı sordum.o konularda bile elini eteğini çeker beni yalnız bırakır. Tam bir politikacı. Kendini kimseyle kotu etmez,susar...
Sahiplenmez beni arkamda dağ gibi durmaz.

Kocası ardından dağ gibi duran kadınlar ne şanslılar maşallah. Selam olsun öyle cesur yürek yiğit kocalara.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…