- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Benim ki de böyle seninki yine cipsi bahane etmiş benimki genelde gece uyku tutmaz herşey normalken güzelken vir sabah uyanır sen 2 yıl önce şunu yaptın ailen bunu yaptı diye sabah sabah yada herhangi bir saatte sırf aklına geldi diye söylenmeye başlar insanı hayattan soğutuyor zaten evlilik de bitme noktasındasordum bu sabah. neden böyle tepki veriyorsun bana dedim o da yine başladı benim derdim cips değil senin söz dinlememen diyor benim her lafa bir cevabım varmış öyle diyor
O kafasına vurup ekmeğini alacağı aman beyim tamam beyim sen ne dersen doğrudur beyim diyeceği birini arıyormuş demek. Söz dinlememek ne demek siz çocuk musunuz. Cevap verilecek laf söylemeseymiş o zaman o sussaymış. Paşazade herhalde kendisi.sordum bu sabah. neden böyle tepki veriyorsun bana dedim o da yine başladı benim derdim cips değil senin söz dinlememen diyor benim her lafa bir cevabım varmış öyle diyor
aynen öyle bazen pijamalarını bile eline istiyor ikimizde çalıştığımız halde kendi 30 dk wcde gecirir benim hemen hazırlanıp ona kahvaltı hazırlamamı bekler sürekli bekler de bekler yıldım artık yaCocuk da degil. Yasi da baya var. Bu anlik sinirleri yasi ilerledikce daha da cok katlanicak. Bir de ailesi yakina gelince onlari da arkasina alacak. Bence otur biraz dusun cips yuzunden koca bosanmaz ama bu beyzade karsisinda emireri istiyor. Evet efendim sepet efendim.
Meslegin de var.
Ay bu neBenim ki de böyle seninki yine cipsi bahane etmiş benimki genelde gece uyku tutmaz herşey normalken güzelken vir sabah uyanır sen 2 yıl önce şunu yaptın ailen bunu yaptı diye sabah sabah yada herhangi bir saatte sırf aklına geldi diye söylenmeye başlar insanı hayattan soğutuyor zaten evlilik de bitme noktasında
'' sen anlamıyorsun söz dinlemiyorsun diksin asisin burnunun dikine gidiyorsun ''sordum bu sabah. neden böyle tepki veriyorsun bana dedim o da yine başladı benim derdim cips değil senin söz dinlememen diyor benim her lafa bir cevabım varmış öyle diyor
manyak bunlar ya allah bildiği gibi yapsın hepsiniBenim ki de böyle seninki yine cipsi bahane etmiş benimki genelde gece uyku tutmaz herşey normalken güzelken vir sabah uyanır sen 2 yıl önce şunu yaptın ailen bunu yaptı diye sabah sabah yada herhangi bir saatte sırf aklına geldi diye söylenmeye başlar insanı hayattan soğutuyor zaten evlilik de bitme noktasında
ilk zamanlar hergün olurdu sonra azalmaya başladı ben yoklarsam oluyor iştecinsel hayatınızın da parlak olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
evet aynen öyle oldu 1 yılda çöktüm sayesinde yüzümün rengi gitti onunla uğraşmaktan mutsuz sürekli birinin arkasını toplamaya çalışan bir insan oldumŞimdi o cips yiyordu sizde tabağın yanına diğer cipsten koydunu kendiniz yemek için o da koyma diye bağırdı doğru mu anladım
Hem de size s.tir git dedi
konu basit bir kapris değil saygısız terbiyesiz olması
Söz dinlemiyorsun ne demek al buradan da anlaşılıyor saygısız olduğu
onun sizin sözünüzü dinlemesi gerekiyor kendisi reşit gibi durmuyor da
koskoca adamların eften püften sebepten böyle küsmesi cidden sinirime dokunuyor benimkide öyle yesin içsin yatsın eline bide telefonu ver 20 gün konuşmaz'' sen anlamıyorsun söz dinlemiyorsun diksin asisin burnunun dikine gidiyorsun ''
benimkiside aynı. sonra birde günlerce küser. artık bir yerden sonra insanın ömrü çürüyor. aynı şeyi o yapsa sorun yok, ama sen yapınca olay oluyor.
Allah yardımcın ve yardımcım olsun.
Niye boyun eğiyorsun?aynen öyle bazen pijamalarını bile eline istiyor ikimizde çalıştığımız halde kendi 30 dk wcde gecirir benim hemen hazırlanıp ona kahvaltı hazırlamamı bekler sürekli bekler de bekler yıldım artık ya
aynen öyle bana bu sabah diyor ki seni akıllı sandım ondan evlendim bende allah razı olsun dedim kendisini ne sanıyor acabaSenin söz dinlememen ne demekmiş. 5 yaşında çocuk muymuşsunuz siz. Söz dinlemek ne biçim ifade yaaaa.
evet öyle istiyor ama ben öyle olamıyorum istesemde olamamEvde kendi sözü geçsin. Her dediğini de yapmanızı istiyor. Baskın olmak istiyor kısacası. Sizden de muhtemelen o davranışı görmediğinden böyle saçmalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?