- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
ahh evet ikimizde yengecizYengeç mi burcu acaba?
Allah yardımcınız olsunahh evet ikimizde yengeciz
zor cidden yengeç erkeği. ve bence yengeç kadınıyla çok ama çok farklılar.Allah yardımcınız olsun
Yengec erkeğinden kosarak uzaklasın
Benimki de yengeç. Ben çözümü yokmuş gibi davranmakta buldum. Eskiden ne kadar çok takıyormuşum valla.
Şuan en büyük tribini bile yok sayıyorum
O da kendine geliyor.
Bir de başka şeye sinirlenip, olmayacak şeyden sorun çıkarıp kızarlar
Siz ise cipse kızdığını sanarsınız
Altından başka şey çıkar
Tam bir ömür törpüsü!
Direkt ayrıl diyemem eğer seviyorsan o da seviyorsa birbirinizi zımpara yapacaksınız acıtacak belki ama düzelmez diye birşey yok. İlk 1 yıl kavgalar oluyormuş zaten. Bende ilk aylarda yaşadım bu durumları zaten. Hatta ben bitti yeter dediğimde eşim boşancam zaten devam edemem diyebiliyordu düşün. Hatta evden gittim sonra geri dönünce baktım ev pislik içinde. Bulaşıklar desen tezgahta. Yerler çerez kırıntıları. Temizlik diye söyleniyordun hani evi b.k götürüyor insan bi makine çeker hiç olmadı anneni çağırsaydın temizlik yapsaydı dedim. Geçinmeye gönlü olan değiştiriyor kendini inan. Mesela işe giderken yerde kırıntı görsün hayatım yerlere bi bakıver olur mu sonra da otur dinlen diyor tiz bi sesle. Bende merak etme çekicem makineye zaten diyorum yok öylesine söyledim diyor. Önceden "yerler çöp içinde" diyordu yerde bi kırıntı görse. Yaptığın işe laf ediyorsa yapmayacaksın bende kural bu. Yemek yaptım annem şöyle yapıyordu bu yemeği dedi. Ertesi gün yemek yapmadım. Ondan sonra yorum yapamadı :)helal olsun madalya verilecek kadınsınız ne güzel yapmışsınız valla oh okurken mutlu oldum ama benim savaşacak gücüm kalmadı bu adamla sanırım istemiyorum artık çünkü beni yıldırdı hiç evlenmemiş olmayı dilerdim
kesinlikle öyleeKavga edesi var bence eşinin.
Sana öfkelendiği bir şey var, onu söyleyemediği için havadan nem kapıyor. Benimki de böyle ordan biliyorum
Burda bazıları var aman nasıl evli kalıyorsun hemen boşan diyorlar onların hayatına bakarsan da ne çile çekip ayrılmamış. Yani kendi yapamadığını sana kolaymış gibi yap diyor. Bekara karı boşamak kolay derler o yüzden sen evliliğin için yapabileceğin kadarını yap zaten baktın hala bişey değişmiyor bu kararı alırsın ama burdaki yorumlara çok bakmamerhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorumbi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.
ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde
Siz yetkili bir hanıma benziyorsunuzSanki böyle her an her şeye tripliı gibi hissediyorsunuz degil mi?cunku bir bakışından bile anlıyorsunuz yıne bir şeylere gazı oldugunu
Canım sadece yengeci biliyorumSiz yetkili bir hanıma benziyorsunuzboğa erkeği nasıl olur konudan bağımsız ama kusura bakmayın
evet ya aynen öyleSanki böyle her an her şeye tripliı gibi hissediyorsunuz degil mi?cunku bir bakışından bile anlıyorsunuz yıne bir şeylere gazı oldugunu
Tüh be burçlardan anlıyorsunuz sandım daCanım sadece yengeci biliyorum
Yengeçle yasadigim icin
bende kendimi değersiz hissediyorum artıkBen sizin önceki konunuzu da hatırlıyorum. Sizin eşinizden olmaz üzgünüm. Size değer vermiyor. Ona göre yaşayın hayatı...
Siz değersiz değilsiniz ama. Öyle hissetmenizin sebebi eşiniz olacak insanın davranışları. Bunu siz de biliyorsunuz... Nereye kadar çekeceksiniz bu adamı ? Bir de hamile misiniz ?bende kendimi değersiz hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?