Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

ahh evet ikimizde yengeciz
Allah yardımcınız olsun
Yengec erkeğinden kosarak uzaklasın
Benimki de yengeç. Ben çözümü yokmuş gibi davranmakta buldum. Eskiden ne kadar çok takıyormuşum valla.
Şuan en büyük tribini bile yok sayıyorum
O da kendine geliyor.

Bir de başka şeye sinirlenip, olmayacak şeyden sorun çıkarıp kızarlar
Siz ise cipse kızdığını sanarsınız
Altından başka şey çıkar

Tam bir ömür törpüsü!

zor cidden yengeç erkeği. ve bence yengeç kadınıyla çok ama çok farklılar.
aşırı üşengeçler bence eşimi yattığı koltuktan kazıyarak kaldırıyorum sanki işine nasıl gelirse öyle davranıyor trip kapris ne ararsan var cidden ömür törpüsü.

Direkt ayrıl diyemem eğer seviyorsan o da seviyorsa birbirinizi zımpara yapacaksınız acıtacak belki ama düzelmez diye birşey yok. İlk 1 yıl kavgalar oluyormuş zaten. Bende ilk aylarda yaşadım bu durumları zaten. Hatta ben bitti yeter dediğimde eşim boşancam zaten devam edemem diyebiliyordu düşün. Hatta evden gittim sonra geri dönünce baktım ev pislik içinde. Bulaşıklar desen tezgahta. Yerler çerez kırıntıları. Temizlik diye söyleniyordun hani evi b.k götürüyor insan bi makine çeker hiç olmadı anneni çağırsaydın temizlik yapsaydı dedim. Geçinmeye gönlü olan değiştiriyor kendini inan. Mesela işe giderken yerde kırıntı görsün hayatım yerlere bi bakıver olur mu sonra da otur dinlen diyor tiz bi sesle. Bende merak etme çekicem makineye zaten diyorum yok öylesine söyledim diyor. Önceden "yerler çöp içinde" diyordu yerde bi kırıntı görse. Yaptığın işe laf ediyorsa yapmayacaksın bende kural bu. Yemek yaptım annem şöyle yapıyordu bu yemeği dedi. Ertesi gün yemek yapmadım. Ondan sonra yorum yapamadı :)

Kızım 3 yaşlarındayken markette durup dururken bağırip ağlamasi geldi aklıma,sonra sakinleşince de neden ağladın diye sorduğumda,canım istedi demiştisizinki de o hesap biraz.
Adam bağırmaya ,kavga çıkarmaya bahane arıyor. Mevzunun ne olduğu yada sebebinin bir önemi kalmıyor bu durumda. Gözünün üstünde kaş var durumu

Burda bazıları var aman nasıl evli kalıyorsun hemen boşan diyorlar onların hayatına bakarsan da ne çile çekip ayrılmamış. Yani kendi yapamadığını sana kolaymış gibi yap diyor. Bekara karı boşamak kolay derler o yüzden sen evliliğin için yapabileceğin kadarını yap zaten baktın hala bişey değişmiyor bu kararı alırsın ama burdaki yorumlara çok bakma

Sanki böyle her an her şeye tripliı gibi hissediyorsunuz degil mi? cunku bir bakışından bile anlıyorsunuz yıne bir şeylere gazı oldugunu
Siz yetkili bir hanıma benziyorsunuz boğa erkeği nasıl olur konudan bağımsız ama kusura bakmayın

Konu sahibi arkadaşım Esra Ezmeci kitaplarına bakar mısın alıp okumanı şiddetle tavsiye ederim bide instagram hesabını takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…