- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
hamile değilim ama hamile kalmayı istiyordum artık onun içinde uğraşmayacağım çünkü herseferinde hayal kırıklığına uğruyorum bu adam baba olmayı haketmiyorSiz değersiz değilsiniz ama. Öyle hissetmenizin sebebi eşiniz olacak insanın davranışları. Bunu siz de biliyorsunuz... Nereye kadar çekeceksiniz bu adamı ? Bir de hamile misiniz ?
Çok büyük bir hata olur bu evliliğe bu adama çocuk... Kendi ayağınıza sıkmış olursunuz. Hiç işin içinden çıkamazsınız çünkü nasıl olsa gidemez diye iyice arsızlaşır.hamile değilim ama hamile kalmayı istiyordum artık onun içinde uğraşmayacağım çünkü herseferinde hayal kırıklığına uğruyorum bu adam baba olmayı haketmiyor
evet çok doğru söyledinizÇok büyük bir hata olur bu evliliğe bu adama çocuk... Kendi ayağınıza sıkmış olursunuz. Hiç işin içinden çıkamazsınız çünkü nasıl olsa gidemez diye iyice arsızlaşır.
kendi annesi de babasından cekmiş önceden şimdi annesi adama evde mal muamelesi yapıyor adamı konuşturmuyor hiç bir söz hakkı tanımıyor koskoca adama hep hakaret ediyor cidden çocukluğa inmek lazım heralde bana da aynılarını yapmaya calısıyor sanırımAmaci bu iste. Sana kendini degersiz hissettirip, seni manupule ediyor, ki seni istedigi kivama getirebilsin.
Cunku boyle gormus boyle ogrenmis. Baska turlusunu hayatta beceremez.
Koyun tabağa nolmuş kimerhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorumbi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.
ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde
Mesleğiniz varmış neyse ki. Ona göre yolunuzu çizersiniz hak ettiğiniz hayatı yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.evet çok doğru söylediniz
evet işte bende ona aynen bunu dedim koysam ne olacakKoyun tabağa nolmuş ki
Ya da koyma dediğinde koymayın
Yani sorun ney ki burda yersiz yere gerginlik
umarım cok teşekkür ederimMesleğiniz varmış neyse ki. Ona göre yolunuzu çizersiniz hak ettiğiniz hayatı yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah Allah süreklimi boylesiniz? Eşin birşey yapma dediğinde inadami bindiriyor illa yapma diye.evet işte bende ona aynen bunu dedim koysam ne olacak
sonra konu benim cips koyuşumdan cıkıp neden koyma dediği halde koyduğuma geldi
ben ona bir koyucam o olucak artık bıktııım
1sene önceki fotoğraflarımla şimdiki halime bakıyorum çökmüşüm ciddi anlamda göz altlarım morarmış yüzüm sararmış ne kadar canlı ne kadar pozitiftim aslında ama beni delirtti bir yıldaİnsanın hayat enerjisini sömürür ya o neymiş öyle... Bence hiç öyle ikramlarda bulunmayın, alın kendi tabağınıza cipsinizi meyvenizi artık her neyse, akşamınızı güzel geçirin. Size eşlik edip keyifli bir akşam geçirmek istiyorsa kendi servisini kendi yapsın, belli ki kıymet bilmiyor.
defalarca yaşadık farklı sorunlar hep üstü örtüldü hiç o cinnet anını yaşatmadım ona ve artık kaşarlaştık resmen eskiden azda olsa üzülürdüm niye böyle oluyor diye şimdi tık yokEmin ol lafa gelince babasini tasvip etmiyordur. Fakat bilincalti bu sekilde evrilmis. Elma agacindan armut cikmaz.
Degisebilirmiydi evet degisirdi. Ama o degismemeyi tercih etmis. Boylesi kolayina geliyor cunku.
Ya adam akilli konusacaksin kesin ve net bir dille. Ya da biraz uzaklasip goz dagi vereceksin. Kararin ne olursa olsun tavrin net olmali. Aslinda anlik bir cinnet bunu cozer de bu karta kacmis salatalik icin deger mi bilemedim. Onu da sen bikeceksin :)
Hayat çok kısa gerçekten değmez ya, kendisini düzeltmesi için fırsat verin bu fırsatı da aranıza mesafe koyarak yapın.1sene önceki fotoğraflarımla şimdiki halime bakıyorum çökmüşüm ciddi anlamda göz altlarım morarmış yüzüm sararmış ne kadar canlı ne kadar pozitiftim aslında ama beni delirtti bir yılda
7 sayfa olmuş mutlaka yazan olmuştur ama ben de sorayım, adam seni kölesi sanıyor. Neden tavrını koymuyorsun. Cahil değilsin, aklı eksik değilsin, ekonomik gücün var. Neden ezdiriyorsun kendini, ver cevabını ya insan olsun ya inceldiği yerden kopsun. Köle muamelesi görmemek için para kazanmıyor muyuz hepimiz. Hem para kazanıp hem kölelik yapın diye mi doğurup okuttu ananız babanız.öyle lanet biriyle evliyim ki balayından dönünce evde bi kaç tane toz gördü diye bana senin temizliğini beğenmiyorum bu evi çekip çeviremiyorsun diyen bir adamla evliyim. o zaman bırakmam gerekirdi onu sürekli özgüvenimi zedeliyor hiç kendim olamadım onun yanında. ki kendisi bir kez olsun kalkıp yemek yapmaya yardım dahi etmemiştir
eskiden sineye cekerdim ama artık cok sıkıldım bu durumdan hepsinin bir rüya olmasını dilerdim keşke uyansam ve bekar hayatıma geri dönüş yapsam o kadar isterim ki7 sayfa olmuş mutlaka yazan olmuştur ama ben de sorayım, adam seni kölesi sanıyor. Neden tavrını koymuyorsun. Cahil değilsin, aklı eksik değilsin, ekonomik gücün var. Neden ezdiriyorsun kendini, ver cevabını ya insan olsun ya inceldiği yerden kopsun. Köle muamelesi görmemek için para kazanmıyor muyuz hepimiz. Hem para kazanıp hem kölelik yapın diye mi doğurup okuttu ananız babanız.
Yapabilirsin gec kalmis degilsin ki. Dokuz cocukla magarada kalmadin henuz.eskiden sineye cekerdim ama artık cok sıkıldım bu durumdan hepsinin bir rüya olmasını dilerdim keşke uyansam ve bekar hayatıma geri dönüş yapsam o kadar isterim ki
ve biliyor musun daha bu okuduklarının bi okadar da fazlası yaşandı buraya yazılmayan. yaptığım en büyük hata evlenmeden altınlarla ev almak oldu zaten ah kafam ah.Yapabilirsin gec kalmis degilsin ki. Dokuz cocukla magarada kalmadin henuz.
Ben usenmedim senin tum konularini okudum. Evet bugun cok issizim.Senin koca bozuntusuna da acayip kafayi taktim. Okudukca dehsete dustum. Ne bu yaa ne saniyor ki kendini. Bulunmaz hint kumasi mi. Derdi ne bunun. Ve sen niye herseyi sineye cekip hala cocuk yapicam diye ugrasiyorsun. Demek ki Allahin var bir bildigi.
Senin takilarinla alinan ev neden onun ustune yapildi. Sen niye gencecik yasinda bocekli evde oturuyosun. Bocegin caresi var niye halletmiyor. Onu opmek istedginde seni niye itiyor bu adam. Ayy ben delirdim okudukca yaaa
Daha neler neler. Ne gerek var tum bunlari yasamaya evlilik bu degil ki. Neden sana boyle davranmasina musaade ediyorsun bunu anlamadim ben. Bu sirf o evi alabilmek icin mi senle evlendi. Iki de birde begenmiyorsan kapi diyor sana hayret bisey yaa. Kuzum senin bu yasadiklarini annen biliyor mu. Annene anlattin mi. Ben dayananam gencecik kizimin bu zamanda kocasindan cekmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?