Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

eskiden sineye cekerdim ama artık cok sıkıldım bu durumdan hepsinin bir rüya olmasını dilerdim keşke uyansam ve bekar hayatıma geri dönüş yapsam o kadar isterim ki
O senin elinde, peri sihirli değnekle gelmeyecek, sen adım atacaksın. Başka pek çokmsıkıntı varmış. Bir an önce tavrını koy olmadığı yerde de bırak. Evlilikten sonra edinilmiş mallar ortaktır, tapu kimin üzerine olursa olsun çatır çatır alırsın yarısını o da mal mal bakar. Çile çekene madalya takmıyorlar, en fazla bir yıl daha mücadele et, baktın insanlaşmıyor bas tekmeyi gitsin. Beğenmiyorsan git diyormuş gitsene ne derdin var kendinle.

Müşterek tapu yaptırmadan mı aldınız evi, tanığın var mı ailen dışında, emlakçı bile olabilir bu, ya da bu konuda bir vatsap yazışması oluşturmaya çalış,itiraf niteliğinde altınları aldığını kabul ettiği, delil olarak elinde bulunsun, bu çok önemli

kredi onun üstüne çıkacağı için direk onun üstüne oldu tapu emlakçıya söylemiştik düğünümüz olacak falan diye of bilmiyorum şu konu olmasa zaten çeker giderim açarım davamı ama evi ona bırakmak istemiyorum

Bilemezsin tabiki ayni hatalari bir cogumuz yaptik. Benim annem beni cekip aldi. Senin annenin soyledigine de bayildim valla. Anneler hisseder.
Yere batsin onun evi de sulaleside takilari da sonra ilerde yine evlenirsin yine takilarin olur canin isterse 5 sefer evlenirsin. Ne bu yaaa hayat boyle bir sey degilki. Hemen cabuk toparla kendini bir an once anneni ziyaret et ve annene herseyi anlat muhtemelen annene yakin yastayimdir ben. Boyle olmaz kuzum.

Dediğim gibi bir itiraf alın ya da başka şahit gösterebileceğiniz insanların olduğu bir ortamda bu konuyu uzun uzun konuşup onun da onaylamasını sağlayın. Dediğim gibi bu durumun gerçekliğini kabullendiği bir yazışma oluşmasını sağlayın ve bu yazışmayı saklayın, inkar edemesin.

Bir arkadaş ses kayıtlarının da boşanmada delil olabildiğini söylemişti, ama onun kesinliğini ben bilmiyorum. Üç şekilde de delil oluşturabilirsiniz.

bu haftasonu gidecektim zaten annemin yanına söyliycem artık kesin ve net bir şekilde bitirmek istiyorum diye. annem zaten hiç bir zaman beni eşime layık görmedi ama benim de kalbimi kırmadı evlenmek istediğim için. yani ailem her türlü yanımda.umarım en kısa zamanda da boşanırız.

teyzem ve annemin ev alınmadan whatsapp konuşmaları oldu teyzem öyle bir hata yapıp evi şimdiden almayın yazmıştı anneme o mesajlar duruyor

Benim eşim de çocuk bi eşyasını kaybedince bana küstü. Neymiş herşeyi o mu düşünecekmiş. Ne düşünüyorsa paşa bey!

Böyleleri küsmek ister küser barışmak ister barışır. Çünkü bir onların kafası dolu bir onların sorunları var yoruldum açıkçası. İyiyken herkes iyi önemli olan sıkıntılı durumlarda da iyi olabilmek

Bundan sonraki politikam at gibi giden it gibi gelir!

Ah be kuzum annecin en bastan gormus iste. Neyse ki anlayisli bir annen var buna cok sevindim. Bak takip edicem seni annene mutlaka git bu haftasonu. Evi tapuyu filan simdilik takma kafana. Senin evden cok daha buyuk bir sorunun var onceligin bu olmali.

Mal canın yongası maalesef insan emeği heba olsun istemiyor

“Seni akıllı diye aldım” ne demek? Marketten bir şey mi alıyor beyfendi. Sizinle bu şekilde konuşmasına izin vermeyin. Böyle bir insanla ömür geçirilmez diye düşünüyorum. Sizi oyuncak gibi yönetmek istiyor sanırım. Kendi evinizde ne yapıp ne yapmayacağınıza da o mu karar verecekmiş?

doğru diyorsunuz öncelik kendi hayatım olmalı zaten haram mal yemeye niyeti varsa bir yerlerinden çıkar onun o ev. o yüzden kendi hayatımı kurtarmam gerekiyor ilk önce

Eşimle sevgiliyiz, aynı evde yaşıyoruz, sabah uyandık kahvaltı hazırlayacağım, patates doğramaya başladım kızartmak için. Birden "ben yemem kızartma yapma" diye söylenmeye başladı, ben yemek istiyorum dedim adam dellendi evi terk etti =))) Hiç unutmam bu kavgamızı, daha saçmasını yaşamadık henüz. Sizinki de çok saçma ve anlamsız. Alttan almayın böyle durumlarda.

Elbette oyledir. Olabilir tabii. Ama bu konuda benim dusuncem farkli.
Eger yillarca ortak calisilip alinmis bir mal olsaydi oyle dusunebilirdim. Burda durum biraz farkli.
1 yıldır beraberler ev de nişanlıyken takılan altınlar peşinat yapılarak alınmış, konu sahibi bir yıldır zaten ödemeye ortak ayrıca o altınlar da dinen de kanunen de kadının, dolayısıyla adamdan fazla hakkı oluyor.
Tabi ki insan canına tak deyince allah belasını versin deyip çekip gidebilir ama bu karşı tarafa zevkten başka bir şey vermez. O yüzden ben karşı tarafta kadının bir kuruşu kalsın istemiyorum. Ancak o zaman üzülüyorlar.

yaaa bu erkekler ne kadar bencil. inanır mısınız bu yazdıklarınızdan sonra farkettim ki ben de eşim yemiyor diye 1 yıldır çok sevdiğim ıspanak, semizotu ve yeşil mercimek yemeğini yiyemiyorum. halbuki yap ye di mi beni nasıl etki altına aldıysa sevdiğim yemekleri bile yapmaz oldum evdeki öküz yüzünden

Siz yetkili bir hanıma benziyorsunuz boğa erkeği nasıl olur konudan bağımsız ama kusura bakmayın
Efsane olur, tadından yenmez.
Olgun, anlayışlı, sabırlı ve zevk sahibi olurlar.
Sadece çok iştahlı olabilirler.
Boğa erkeğini yüz metre öteden tanırım..

Cok dogru haklisiniz.
Ben kendi yasadiklarimdan yola cikarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…