- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
O senin elinde, peri sihirli değnekle gelmeyecek, sen adım atacaksın. Başka pek çokmsıkıntı varmış. Bir an önce tavrını koy olmadığı yerde de bırak. Evlilikten sonra edinilmiş mallar ortaktır, tapu kimin üzerine olursa olsun çatır çatır alırsın yarısını o da mal mal bakar. Çile çekene madalya takmıyorlar, en fazla bir yıl daha mücadele et, baktın insanlaşmıyor bas tekmeyi gitsin. Beğenmiyorsan git diyormuş gitsene ne derdin var kendinle.eskiden sineye cekerdim ama artık cok sıkıldım bu durumdan hepsinin bir rüya olmasını dilerdim keşke uyansam ve bekar hayatıma geri dönüş yapsam o kadar isterim ki
Müşterek tapu yaptırmadan mı aldınız evi, tanığın var mı ailen dışında, emlakçı bile olabilir bu, ya da bu konuda bir vatsap yazışması oluşturmaya çalış,itiraf niteliğinde altınları aldığını kabul ettiği, delil olarak elinde bulunsun, bu çok önemlive biliyor musun daha bu okuduklarının bi okadar da fazlası yaşandı buraya yazılmayan. yaptığım en büyük hata evlenmeden altınlarla ev almak oldu zaten ah kafam ah.
annem bu olayları bu kadar bilmese de arada çıtlattığım şeyler oldu az bir kısmını biliyor yani. uzaktayım bir de aileme. annem hala der bazen kızım tamam evlendin işte hadi artık bırak şunu gel deryani o da bahsetmesemde hissediyor mutsuzluğumu ve beni yokluyor sanırım. bende bitsin istiyorum bana sürekli sende akıl yok sende şu yok bu yok diyen sürekli beni yerin dibine sokup özgüvenimi bitiren bir insanla bir ömür boyu sinir hastası olmaya niyetim yok.
benden önce bir ilişkisi olmuş kıza evlenme teklifi etmiş kız sonra ne olduysa bırakmış bunu. valla bazen diyorum kızın verilmiş sadakası varmış piyango bana cıktı diye. kader kısmet işte bilsem böyle olacağını evlenir miyim
kredi onun üstüne çıkacağı için direk onun üstüne oldu tapu emlakçıya söylemiştik düğünümüz olacak falan diye of bilmiyorum şu konu olmasa zaten çeker giderim açarım davamı ama evi ona bırakmak istemiyorumMüşterek tapu yaptırmadan mı aldınız evi, tanığın var mı ailen dışında, emlakçı bile olabilir bu, ya da bu konuda bir vatsap yazışması oluşturmaya çalış,itiraf niteliğinde altınları aldığını kabul ettiği, delil olarak elinde bulunsun, bu çok önemli
Dediğim gibi bir itiraf alın ya da başka şahit gösterebileceğiniz insanların olduğu bir ortamda bu konuyu uzun uzun konuşup onun da onaylamasını sağlayın. Dediğim gibi bu durumun gerçekliğini kabullendiği bir yazışma oluşmasını sağlayın ve bu yazışmayı saklayın, inkar edemesin.kredi onun üstüne çıkacağı için direk onun üstüne oldu tapu emlakçıya söylemiştik düğünümüz olacak falan diye of bilmiyorum şu konu olmasa zaten çeker giderim açarım davamı ama evi ona bırakmak istemiyorum
Bir arkadaş ses kayıtlarının da boşanmada delil olabildiğini söylemişti, ama onun kesinliğini ben bilmiyorum. Üç şekilde de delil oluşturabilirsiniz.kredi onun üstüne çıkacağı için direk onun üstüne oldu tapu emlakçıya söylemiştik düğünümüz olacak falan diye of bilmiyorum şu konu olmasa zaten çeker giderim açarım davamı ama evi ona bırakmak istemiyorum
bu haftasonu gidecektim zaten annemin yanına söyliycem artık kesin ve net bir şekilde bitirmek istiyorum diye. annem zaten hiç bir zaman beni eşime layık görmedi ama benim de kalbimi kırmadı evlenmek istediğim için. yani ailem her türlü yanımda.umarım en kısa zamanda da boşanırız.Bilemezsin tabiki ayni hatalari bir cogumuz yaptik. Benim annem beni cekip aldi. Senin annenin soyledigine de bayildim valla. Anneler hisseder.
Yere batsin onun evi de sulaleside takilari da sonra ilerde yine evlenirsin yine takilarin olur canin isterse 5 sefer evlenirsin. Ne bu yaaa hayat boyle bir sey degilki. Hemen cabuk toparla kendini bir an once anneni ziyaret et ve annene herseyi anlat muhtemelen annene yakin yastayimdir ben. Boyle olmaz kuzum.
teyzem ve annemin ev alınmadan whatsapp konuşmaları oldu teyzem öyle bir hata yapıp evi şimdiden almayın yazmıştı anneme o mesajlar duruyorDediğim gibi bir itiraf alın ya da başka şahit gösterebileceğiniz insanların olduğu bir ortamda bu konuyu uzun uzun konuşup onun da onaylamasını sağlayın. Dediğim gibi bu durumun gerçekliğini kabullendiği bir yazışma oluşmasını sağlayın ve bu yazışmayı saklayın, inkar edemesin.
Bu harika, ama sen başka deliller de oluşturmaya bakteyzem ve annemin ev alınmadan whatsapp konuşmaları oldu teyzem öyle bir hata yapıp evi şimdiden almayın yazmıştı anneme o mesajlar duruyor
Mal canın yongası maalesef insan emeği heba olsun istemiyorAh be kuzum annecin en bastan gormus iste. Neyse ki anlayisli bir annen var buna cok sevindim. Bak takip edicem seni annene mutlaka git bu haftasonu. Evi tapuyu filan simdilik takma kafana. Senin evden cok daha buyuk bir sorunun var onceligin bu olmali.
“Seni akıllı diye aldım” ne demek? Marketten bir şey mi alıyor beyfendi. Sizinle bu şekilde konuşmasına izin vermeyin. Böyle bir insanla ömür geçirilmez diye düşünüyorum. Sizi oyuncak gibi yönetmek istiyor sanırım. Kendi evinizde ne yapıp ne yapmayacağınıza da o mu karar verecekmiş?merhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorumbi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.
ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde
doğru diyorsunuz öncelik kendi hayatım olmalı zaten haram mal yemeye niyeti varsa bir yerlerinden çıkar onun o ev. o yüzden kendi hayatımı kurtarmam gerekiyor ilk önceAh be kuzum annecin en bastan gormus iste. Neyse ki anlayisli bir annen var buna cok sevindim. Bak takip edicem seni annene mutlaka git bu haftasonu. Evi tapuyu filan simdilik takma kafana. Senin evden cok daha buyuk bir sorunun var onceligin bu olmali.
Elbette oyledir. Olabilir tabii. Ama bu konuda benim dusuncem farkli.Mal canın yongası maalesef insan emeği heba olsun istemiyor
1 yıldır beraberler ev de nişanlıyken takılan altınlar peşinat yapılarak alınmış, konu sahibi bir yıldır zaten ödemeye ortak ayrıca o altınlar da dinen de kanunen de kadının, dolayısıyla adamdan fazla hakkı oluyor.Elbette oyledir. Olabilir tabii. Ama bu konuda benim dusuncem farkli.
Eger yillarca ortak calisilip alinmis bir mal olsaydi oyle dusunebilirdim. Burda durum biraz farkli.
yaaa bu erkekler ne kadar bencil. inanır mısınız bu yazdıklarınızdan sonra farkettim ki ben de eşim yemiyor diye 1 yıldır çok sevdiğim ıspanak, semizotu ve yeşil mercimek yemeğini yiyemiyorum. halbuki yap ye di mi beni nasıl etki altına aldıysa sevdiğim yemekleri bile yapmaz oldum evdeki öküz yüzündenEşimle sevgiliyiz, aynı evde yaşıyoruz, sabah uyandık kahvaltı hazırlayacağım, patates doğramaya başladım kızartmak için. Birden "ben yemem kızartma yapma" diye söylenmeye başladı, ben yemek istiyorum dedim adam dellendi evi terk etti =))) Hiç unutmam bu kavgamızı, daha saçmasını yaşamadık henüz. Sizinki de çok saçma ve anlamsız. Alttan almayın böyle durumlarda.
Efsane olur, tadından yenmez.Siz yetkili bir hanıma benziyorsunuzboğa erkeği nasıl olur konudan bağımsız ama kusura bakmayın
Cok dogru haklisiniz.1 yıldır beraberler ev de nişanlıyken takılan altınlar peşinat yapılarak alınmış, konu sahibi bir yıldır zaten ödemeye ortak ayrıca o altınlar da dinen de kanunen de kadının, dolayısıyla adamdan fazla hakkı oluyor.
Tabi ki insan canına tak deyince allah belasını versin deyip çekip gidebilir ama bu karşı tarafa zevkten başka bir şey vermez. O yüzden ben karşı tarafta kadının bir kuruşu kalsın istemiyorum. Ancak o zaman üzülüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?