Valla ben istemem. Liseye giden çocuk ev bütün gün boş. Ergenlik vs kim nasıl hakim olacak. Sınav döneminde gelir bir hafta iki hafta kalır. Onun dışında servis tutsunlar servisle gidip gelsin.14 yaşında çocuk kalsın ne olacak
Ne zararı olabilir
Evet çocuğun da düzeni olması lazım ders çalışacak üniversiteye hazırlanacak. Ayrıca lise çağı en tehlikeli yaş. Abisinin yanında anne baba kontrolünden uzakta. Lise çocuklarının yarısı sigara uyuşturucu peşinde.bence aılesının evı de yakın oldugu ıcın arada kalır gıbı yoksa uzun surelı cocuk da rahat edemez bence esınızde o yuzden esınıze arada gelsın kalsın dıye onerıde bulunabılırsınız kı sıkıntı olmasın cunku uzun sure kalması zor olur
Kazık kadar dediğin ÇOCUK 14 YAŞINDA? SİZİN KARDESİNİZ BOYLE DURUMDA OLSA YOK İSTEMİYORUM MU DİYCEKSİNİZ?Okula yakin yurt bulsunlar o zaman ne isi var kazık kadar herifin 4 5 sene sizde..
Daha yeni evli sayilirsiniz siz hem insan evinde rahat rahat dolaşmak rahat rahat eşiyle vakit geçirmek ister bi kere...
Kazık kadar dediğin ÇOCUK 14 YAŞINDA? SİZİN KARDESİNİZ BOYLE DURUMDA OLSA YOK İSTEMİYORUM MU DİYCEKSİNİZ?
Kazık kadar dediğin ÇOCUK 14 YAŞINDA? SİZİN KARDESİNİZ BOYLE DURUMDA OLSA YOK İSTEMİYORUM MU DİYCEKSİNİZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?