Esimin kardesi bizde kalcakmis...

evet yok gitmek mesakkatli ama sizin cekeceginiz mesajkat daha cok . evinizin huzuru için kabul etmeyin . bir dahada densiz laflara des cıkarmanazlık etmeyin bukadar rahat olmasınlar. insan kendi kardesinde bile zorlanır

Kesinlikle ve kesinlikle kabul etme derim. En başta evinde olanları yetiştirir. Benim bi akrabanin gelini orta okula giden kayninı kabul etti daha bi kaç ay oldu ama neler oldu neler kız kabul ettiğine bin pişman oldu. Meğer herşeyi bir bir gidip anlatiyormus yediginden içtiğine kadar. Baştan taviz verirsen sonunu getiremezsin ayrıca aynı evde kalmanız dinimizcede uygun birşey değil bırak kendi annesi babası düşünsun

25 km için çekilecek şey mi bu? Hem senin için hem eşin için hem kaynın için kötü bir durum. O çocuğun sorumluluğunu almak zorunda kalmak bir yana sizde özel hayat kalmaz. Yok mu servis? Servise yazdırsınlar çocuğu , yada yaşadığı yerden başka çocuklar varsa gidip gelen onlarla ortak olup bir taksiyle anlaşsınlar , ortak ve daimi olunca uyguna gelir.

Eşiniz size sormadan böyle bir karar alamaz, size açıklamadan bunu ailesine açıklayamaz. İyi niyetli olsun trilyon kere , o evde tek başına yaşamıyor. Siz de ana babanızı çağırın o zaman anne babam da 5 sene bizle yaşayacak diye eşinize bildirin. Olur mu öyle saçma şey? Oturup konuşulur artısı eksisi değerlendirilir, birlikte karar verilir. Böyle saçma sapan emrivakiler yapılamaz.

Evet çocuğun da düzeni olması lazım ders çalışacak üniversiteye hazırlanacak. Ayrıca lise çağı en tehlikeli yaş. Abisinin yanında anne baba kontrolünden uzakta. Lise çocuklarının yarısı sigara uyuşturucu peşinde.

Kesinlikle kabul etmeyin. Çocuğu düşünmesi gereken siz ve eşiniz değilsiniz, annesi ve babası. Umarım kavgasız gürültüsüz çözebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, çok sinir bir durum. Eşinizin size sormadan hem de yeni evliyken böyle bir laf etmesi çok düşüncesizce. Kendi kardeşiyle bile yeni evliyken rahat etmez insan, kimse kusura bakmasın.

İşiniz zor bu 1 ay değil 2 ay değil 5 yol kusura bakamyin bu size danisilmadan pat diye ortada söylenecek bi konu değil ev musaitte olsa calismiyorda olsaniz zor bir durum kendi kardesimde olsa boyle Düşünürüm esiminde olsa akrabaminda olsa

cok uzun süre yaa resmen yurda para vermemek ıcın kakalamıslar gibi oluyor yeni evlisiniz ve evinizde musaıt değilmiş bi saatmıymıs gidip gelecegı yer eee bız ıse gıdıoruz o kadar ordan oraya bahane yani magdem okutuyolar herseyını karsılasınlar bi zahmet.

Okula yakin yurt bulsunlar o zaman ne isi var kazık kadar herifin 4 5 sene sizde..
Daha yeni evli sayilirsiniz siz hem insan evinde rahat rahat dolaşmak rahat rahat eşiyle vakit geçirmek ister bi kere...
Kazık kadar dediğin ÇOCUK 14 YAŞINDA? SİZİN KARDESİNİZ BOYLE DURUMDA OLSA YOK İSTEMİYORUM MU DİYCEKSİNİZ?

Valla kendi kardesin olsa bile zor gülüm Herseyi sana bakacak. Pesinde kostur dur cocugun gibi..

Kazık kadar dediğin ÇOCUK 14 YAŞINDA? SİZİN KARDESİNİZ BOYLE DURUMDA OLSA YOK İSTEMİYORUM MU DİYCEKSİNİZ?

Zorunlu bir durum olmadikca ben oyle derim evet. Burada zorunluluk yok. Esimin kardesi oldugundan degil yani. Ayrintilara dikkat etse keske yorum yapanlar.

Boyle durumda derken? Ortada kötü bir durum mu var ki? Ya evlerine yakin bir okula göndersinler, ya okula yakin bir yere tasinsinlar ya da servisle göndersinler. Ayni il icinde olup yeni evli bir insanın evinde 4 5 yil kalmak da ne? Zaten abisinde kalinca aradaki fark 10-15 dk. Ee o zaman niye konu sahibi yillarca çocuğu yokken cocuk baksin? Niye sorumluluk alsin? Sanki eşi bakacak. Ayrica insan kendi evinde yillarca niye rahat edemesin durduk yere?

Bi kaç ay neyse diyecem de 5 sene çok uzun süre.. madem öyle kaynananlar okula yakın bi yere taşınsın..
büyük sorumluluk bence.. çocuk yarın yanlış bişey yapsa yanlış ortama gırse bişey olsa siz suçlu olursunuz

Valla çocuk dediginizi evlendirseniz çocuğu olur bıyığı sakalı çıkıyor o yaştakilerin yahu.. Yeni evli çiftin yaninda ne isi var.. Şahsen kendi kardeşim de olsa rahatsız olurdum hatta kiz kardesimde olsa kendi adıma değilse bile eşim adına rahatsız olurum.. İnsan evinde rahat edicek.. Rahat rahat gulemessin oynasamassin bi kikirdasan hop rezil oldun çocuk dediginiz herife... Sora gitsin evine anasına anlatsın evde oynasiyo bunlar diye... Ay kabus gibi...

Esinde guzel bi sekilde konus ben dogru bulmuyorum bizde kalmasini de onun da özel hayati var tam ergenlik caginda sen abisi olabilirsin ama ben ona gore yabanciyim de benden cekinir utanir aayni sekilde bende ondan de.

İnsan kendi kardeşinin huyunu suyunu iyi kötü bilir ama eşininkini o derece bilemez..
Büyük sorumluluk konu sahibinin üzerinde olacak..

Ay yok çok saçma...
Evi ailesi olan çocuk ne diye düzen değiştirsin...
Hele sen bir yerde ergen çocuk sahibi olacaksın sayılır...
Evdeki düzeni hal ve hareketleri ona göre ayarlayacaksın
Tek bir olur yanı yok...

Konu sahibi bencede hiç sorumluluğu almayin ilerde birsey olur yok ilgilenmedin su oldu bu oldu hem niye düzeninizi bozasiniz.Çok da uzak değil servis yada yurdu tercih edebilirler oda olmadi kv gil okula yakin otursunlar .Bir hafta bile uzun gelirken koca 4yil hiç kolay olmaz.

Eşini karşına alıp önce tatlı dille söylemen eğer tatlı dilden de anlamiyorsa net bir şekilde istemiyorum demen lazım.Böyle bir şeyi senden nasıl ister yahu.Anasi babası varken sırf 15 dakika kazansın kardeşi diye.Yaptiği ayip.Hakkini savun.Kolay mi bir ergenin sorumluluğu üstelik en güzel zamanlarindasin evliliğinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…