Hiç öyle demeyin, etrafına yargı dağıttığı konunun gençliğinde en çirkin halini yaşayanını duydum ben.Kadın duysa evlatlıktan ret edecek kıvamda biri o yüzden biraz da bilmediğini düşünüyorum. Zaten ben asla aileye söylemeyi düşünmedim. Sadece eşime söyleyip söylememe konusunda tereddüt etmiştim o da kendim aynı durumda olsam bilmek isterdim diye. Çünkü ben kardeşime destek olurdum bu durumda. Ama baktım o da tepki gösterecek hiç bahsetmedim.
Bekar anne, evlilik yok hiç olmamış.
Bu zamana kadar susmuşsunuz zaten, şimdi neden acaba demeye başladınız?Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Öyle olsa öyle olduğunu yazardım zaten. Günahını almıyorum.Ya öyle değilse ? Kadının günahını tek almamak için bizimle de paylaşmaya mı karar verdiniz ?
Bilemiyorum, her turlusu kotu. Hicbir insan ailesinden boyle bir seyi saklamak zorunda birakilacak kadar korkmamaliAile fiziki anlamda zarar verecek yapıda değil ama miras vs olaylarından yoksun bırakıp, tamamen silebilirler. Belki de o yüzden söylememiştir o da bilemiyorum.
Zaten acaba demiyorum ki?Bu zamana kadar susmuşsunuz zaten, şimdi neden acaba demeye başladınız?
Acaba demiyorsanız neden dert oldu bu durum sizeZaten acaba demiyorum ki?
Direkt ölü taklidi yaparım ben valla
Banane
Kesinlikle katılıyorum. Bence herkes biliyordur, yok taklidi yapıyordur. Yarın bir gün damadın çocuğu diye getirirler belki,vardır planları.Siz basit bir araştırmayla bu kadar önemli bir konuyu öğrendiyseniz ; onlar da biliyordur. Ele güne duyurmamaya çalışıyorlardır.
Dert de olmadı başta belirttiğim üzere :d Benim yerimde olanlar ne yapar diye merak ettim sadece.Acaba demiyorsanız neden dert oldu bu durum size
Öyle olsa öyle olduğunu yazardım zaten. Günahını almıyorum.
Evlilik dışı çocuk olaylarına bakış açısı vs derken konuşuldu. Tabii ki öyle demedim :)En son soylucek ınsan sensin esının agzını nasıl aradınkı senın bır yerlerde yemenin olsa naparsın mı dedın
Ortaya çıkarsa zaten destek olurum. Ama kendim söyleyip bilmiyorlarsa ortaya çıkarmış olmak istemem. O yüzden de hiç karışmadım.Madem ki bu denli içinize dert oldu ; aslanlar gibi görümcenizin arkasında durun , dikilin ailenin karşısına.
Çocuk yoksa nereden uyduruyorsun sorusunu cevaplarsınız. Çocuk varsa ,aile de biliyorsa forumdan ; aile bilmiyorsa ana haber bülteninden son durumu öğreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?