- 24 Nisan 2015
- 6.976
- 7.174
- 398
karışmazdımPek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Dert de olmadı başta belirttiğim üzere :d Benim yerimde olanlar ne yapar diye merak ettim sadece.
Dert de edinmemiş ama bdv konu açıyorcanınız sıkılmış dedikodu ve aile içi skandal arıyosunuz yani kısaca.
Tamam bir daha konu açarken sana sorarım.Dert de edinmemiş ama bdv konu açıyor
Gerek görseydi söylerdi.. Siz neden söylemek istiyorsunuzBen basit araştırma yaparak ogrenmedim de yine de dediğinizden şüphelendim ben de zamanında ama kesinlikle haberleri yok kadın kızına kısmet vs arıyor ayrıca karşı bu tarz durumlara zihin yapısı olarak. Eşimin de ağzını yoklamistim onun da haberi yok.
Ben söylemek istemiyorum. Boyle bir durumda olsa ne yapardınız diye merak ettim.Gerek görseydi söylerdi.. Siz neden söylemek istiyorsunuz
Kaç yaşındasınız ? Eşiniz kaç yaşında ?Kaç yıllık evlisiniz ? Çocuğunuz var mı ?
Görümceniz kaç yaşında ? Çocuğun kaç yaşında olduğunu düşünüyorsunuz ?
Soruları pek alakali bulamadığım için cevaplamak istemedim. Gözümden kacma durumu olmamıştı. Teşekkürler yorumların için.Konu sahibesi ; bu mesaj gözünüzden kaçtı sanırım.
Soruları pek alakali bulamadığım için cevaplamak istemedim. Gözümden kacma durumu olmamıştı. Teşekkürler yorumların için.
İlgisiz olmasa bile konunun hassasiyetinden mütevellit çok detay sorular.Görümcenizin ve çocuğun yaşı ilgisiz mi ? Veya görümcenizin eşinizin büyük kardeşi mi küçük kardeşi mi olduğu ?
İlgisiz olmasa bile konunun hassasiyetinden mütevellit çok detay sorular.
Kadını özellikle sağa sola sorarak araştırmadım. Evleneceğim kişinin aile bilgilerini vs araştırırken öğrendim bu bilgiyi.kim kimin çocuğuysa görmemezlikten gel yarın öbür gün sana patlar, bilmiyormuş gibi yapmak zor değil ne diye araştırıyorsun kadını ayrıca milletin hayatından sizene ya
Ya nasıl bir bilgi ki bu aile bile bilmezken millet biliyor. Çok tuhafKadını özellikle sağa sola sorarak araştırmadım. Evleneceğim kişinin aile bilgilerini vs araştırırken öğrendim bu bilgiyi.
İsim geregi ulaşabildiğim bilgiler dolayisiyla öğrendim. Dediğim gibi özellikle o kişi üzerinde bir araştırma yapmadım. Zaten görümcem olacak kişiyi özellikle neden araştırma ihtiyacı hissedeyim ki.Ya nasıl bir bilgi ki bu aile bile bilmezken millet biliyor. Çok tuhaf
Bilmem istediğini ol.Meydana çıksın diye fırsat kollamiyorsaniz ne olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?