Eşimin kardeşi

benim asıl yapmak istedigim bu bıksınlar ve kaçsınlar yazlıklarına hic gelmesinler, ama nasıl yapacagım bunu

oldu canım,kendiniz gideceğinize insanları evlerinden uzaklaştırın.ama farkederlerse sonu pekte iyi olmaz

onların bana davrandığı gibi davranabilirim mesela, saat 6da kalkıp kaşıkla tencereye vurup kalkın ev halkı diye bagırabilirim kumandayı alıp istedigimi izleyıp onlara vermeyebilirim :) tabi bu işin şakası.. :) aynı evde oturmayı kabul ederken hic bi problem olmayacagını dusunuyodum

bak canım herşey senin elinde benim durumum seninkinden farksız ama kaynanamlar köyden hele gelsinler konusacam onlarla ayrılacam benimde başımda manyak bir kaynım var kaynana kayınpeder 3 kayın 1 görümce basımda bırakıp gittiler eşinle konuş ikna et onu en azından kafan rahat olacak ayrıl gerisi gelir merak etme allah yardımcın olsun

canım size bunları yapan sizin maaşı sömüren bir aile size ev alırmı sanıyorsunuz ...eşin ya çok iyimser yada çok saf...canım bırak almasınlar bunlar ilerde biz size ev aldık diye demediklerini bırakmazlar söyliyim hatta bir zaman gelir size bile taşınırlar...bence geç olsun ama kendiniz alın evi...yoksa ev umuduyla ilerde psikolojiniz bozulup ailenizde bazı çıtırtılar olur yuvanız dağılır...

tatlım bence sen herseyı bı kenara bırak esınle ne konusacagını nasıl konusacagını dusunelım olurmu ,
sızı boylesıne dusunecek olsalardı o verdıgınız paraları almazlardı
bıde sıze ev mı alacaklar

bi fikriniz varmı ne soyesem ikna edebilirim, aslında bunu benim dusunmem gerek ama kafam cok dolu hıc bısey dusunemiyorum

evde rahat edemediğinizi sahat hareket edemediğinizi söyle ....kendi evinize geçince neler yapabileceğinizi anlat güzel bi şekilde sırala hepsini ...bir erkek kendi evinde en çok istediği pijamayla dolaşmak ayaklarını uzatıp istediğini izlemek ister... eve gelince işten sevdiği yemeklerin olmasını ister bunları söyle ona onun hoşuna gidecek şeyleri söyle...

1000 lirayla insanlar kirada, ev gecındırıyorlar,birde cocuk okutuyorlar.
bırak Allahını seversen.
evden kovcaklar dıye nıye korkuyor?
gidicen kıralıcaksın bı ev kaynanaya verıcegıne ev sahıbıne verırsın
sende ıse gırersın,asgariücret bıle alsan 1750 tl evınıze para gırmış olucak
oparayla 2 kişi gecınemıyorsanız sizinde fazla lüks giderleriniz var demektir.
her gun pastırma sucuk et mı yıceksınki gecınemıyesın.
ikinizde calışırsanız, 8 saat uyusanız, 8-10 saat de işte olsanız gerıyekalan 3-5 saatte elektrık su harcıcaksın.
kısın doğalgaz desen gıderken dusurursun ısıyı, eve gelınce bıraz acarsın olur bıter
gunun yarısı yakmıs gıbı olucaksın

kira:500
doğalgaz:250
elektrık+su:100
gıda: 600
aidat:50

bu fıyatlar abartı bırde yani....
1750 tl maasla 2 kişi paşalar gıbı yasar..kıra ve fatura dusunen o kocana aynen cıkar bu hesapları...
ben işe giricem butun gun burda hapsolmak ıstemıyorum, aleme hızmet edıcem ama herkes gıbı karsılıgını alıcam dersın. hangı iş kolay gelıokı ınsana??? her işin bır zorlugu var.
burda bı dunya ınsan sana calış dıyor, evı ayır dıyor... sen hala o evde daha huzurlu nasıl kalabılırım derdındesın bence.... huzurlu olamazsın oyle bı ortamda....
çalışmak sana da ıyı gelır. ınsanlık hali bu, beşer şaşar demışler, erkeklerın nefsıne hakım olmaları cokda kolay olmuyor, hz. yusuf degıl bu zamandakıler.
kaynın bıle olsa Allah muhafaza... Rabbım şeytana uydurtmasın..
oyle bı durum olmasa bıle, sana bagırıp odana gıt dıyebılıyor, yarın öbür gun vurmayacagı ne malum???
cok zor degıl o kadar parayla gecınmek. sende ıse gır calış. kaynanana calışıcagınıza kendınıze çalışın.

o evde sizin yaşadığınız kadar kayınbiraderinizin yaşama hakkı var.kimse kimseyi kısıtlayamaz..ev üstüne evde asla yapılamıyor..başka eve çıkmanız en mantıklı olanı..

benim asıl yapmak istedigim bu bıksınlar ve kaçsınlar yazlıklarına hic gelmesinler, ama nasıl yapacagım bunu

Ben çalışmayım, yorulmayım ama evde karışanım görüşenim olmasın, k.valide, k.peder kendi evlerini bize bırakıp gitsinler. Oh ne güzel dünya.

bi fikriniz varmı ne soyesem ikna edebilirim, aslında bunu benim dusunmem gerek ama kafam cok dolu hıc bısey dusunemiyorum

oncelıkle sakın bı sekılde konusman gerekıyo tabı ,
sonrasındada ona guvendıgını beraber herseye var oldgunu bu halınden memnun olmadıgını anlat

kızlar ustune gıtmeyın ya dusundgu sey yanlıs olablır ama yardım etmemız fıkır vermemız dogru olan

o evde sizin yaşadığınız kadar kayınbiraderinizin yaşama hakkı var.kimse kimseyi kısıtlayamaz..ev üstüne evde asla yapılamıyor..başka eve çıkmanız en mantıklı olanı..

evlendiğimizde babamın çocukluk arkadası, babam yasında cok sevdigim bir insan hayırlı olsuna eve gelmek istedi, ve kayınpederim adam bekar diye kabul etmedi benim karım var burda bu eve bekar adam giremez dedi.. eşimin en yakın dostu bize yemege geldi ve cocugu kovmaktan beter etti bir daha bu eve girmeyecek senin karın var dedi ama eşimin abısıne gelince işler değişiyo onun evi oluyo, kural kuraldır

öncelikle insan kendi ailesiyle yaşarken bile sürtüşmeler yaşıyor, yeri gelince küsmeler kavga etmeler oluyor
sen eşinin ailesinin yanında yabancı konumundasın ve onlarla uyuşman da beklenemez zaten adamlar sana insan gibi davransa nezaket çerçevesinde bir derece katlanılabilir ama o da çok zor bir durum...
benim her zaman söylediğim şey şudur dinsizin hakkından imansız gelir tatlım...hoş bir durum mu hayır değil ama gerçek de şudur: siz ailenin eşiyle yaşamak zorunda değilsiniz ve zaten rahat edemiyorsunuz bu durum yüzünden...size de yazık neden bu kadar sıkıntı çekesiniz?
eşini de ikna etmeye çalış ne bileyim ailesine karşı ezildiğini görsün ama onun aldırış edeceğini sanmıyorum tipik erkek davranışı içindedir..
mesela mahallenin bütün kadınlarını topla her gün misafir filan rahatsız olsunlar
madem onların oğlu her gün arkadaş getiriyor sen de çağır hem stres atmış olursun iyi olur..
benim aklıma gelen bu tür şeyler
bunun dışında kendinize yeni ev tutun demek kolay tabi ama eşin hiç o taraflı değil gibi..
canım hayırlısı neyse olsun üzme çok kendini kendi keyfine bak

ben 700 tl ile ev geçindirdiğimizi biliyorum
sizin ki 1000 tl
-500 kira olsa
-150 tl mutfak gideri sadece 2 kişi olacaksınız
-150 elektirik su(biz ufo ile ısınıyorduk toplam tutar bu geliyordu geçen kış)ve fırın gibide yapıyordu evi
kalan 200 alacağınız eşyaların taksidi olsa bak evi kurdunuz bile bu sadece eşin çalışırken ki gelir hesabı bunun birde sen çalışıncaalacağın maaş eklenirse sadece askari maaş bile alsan rahatlıkla geçinirsiniz...eşin sadece büyütüyor...ayrıca böyle gidersen ailesi ev alsa bile siz onlara ödeme yapmaya devam edecek gibi görünüyorsunuz benden söylemesi...

Onların açısından düşününce haklılar ama, daha bir evi bile geçindiremeyecek çocukları evleneceğim diye tutturdular diye kendi evlatlarına sapık muamelesi mi yapmalarını bekliyordun? Burada tek hatalı olan eşin. Evlenmeye gelince koşarak git, ayrı ev açmaya gelince annenin eteklerine yapış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…