benim asıl yapmak istedigim bu bıksınlar ve kaçsınlar yazlıklarına hic gelmesinler, ama nasıl yapacagım bunu
ohoooo :)))) çok akıllıca. Nasıl yapacaksınız o işi, dağdan gelip bağdakini kovmak bu olsa gerek. aynı evde oturmayı kabul ederken de niyetiniz bu muydu? ama 3 şirrete karşı 2 siniz hatta 1 siniz(eşinizi saymayalım) HATIRLATAYIM.
peki eşinin hiç gururu yokmuda bunların hepsini yutuyor..çeksin kapıyı gitsin gerekirse hergün sadece 1 ekmekle karnınızı doyurursunuz ama en azından huzurunuz olur...
tatlım bence sen herseyı bı kenara bırak esınle ne konusacagını nasıl konusacagını dusunelım olurmu ,
sızı boylesıne dusunecek olsalardı o verdıgınız paraları almazlardı
bıde sıze ev mı alacaklar
merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle oturuyorum kayımvalidem ve kayınpederim yazlığa gittiler ve 30 yaşındaki bekar oğullarını burda bıraktılar, yakışık almayacağını onu da götürmelerini söylediğimde benim oğlum sapıkmı diye üstüme yürüdüler, şimdi benim problemim kayınımın sürekli eve erkek arkadaşlarını getirmesi gece yarısına kadar oturup film izliyorlar yatakodamdan çıkamıyorum dün eşimle kavga ettiler kaynımın ankaradan arkadası gelip 2 gün bizde kalacakmış eşimin babasına durumu anlattığımız halde mudahele etmiyor, eşimin arası ailesiyle iyi olmadığından bizi kovacaklar korkusuyla sesini çıkaramıyor.ve kaynım kapı dinliyor daha bu sabah eşim işe gidince yakaladım, eşimle telefonla konuşuyodum ve merdiven sesi duydum kapıyı açtığım anda geri gitti 1 kere de eşim yakalamış, ne yapmalıyım sizce?
benim asıl yapmak istedigim bu bıksınlar ve kaçsınlar yazlıklarına hic gelmesinler, ama nasıl yapacagım bunu
bi fikriniz varmı ne soyesem ikna edebilirim, aslında bunu benim dusunmem gerek ama kafam cok dolu hıc bısey dusunemiyorum
o evde sizin yaşadığınız kadar kayınbiraderinizin yaşama hakkı var.kimse kimseyi kısıtlayamaz..ev üstüne evde asla yapılamıyor..başka eve çıkmanız en mantıklı olanı..
Ben çalışmayım, yorulmayım ama evde karışanım görüşenim olmasın, k.valide, k.peder kendi evlerini bize bırakıp gitsinler. Oh ne güzel dünya.
evlendiğimizde babamın çocukluk arkadası, babam yasında cok sevdigim bir insan hayırlı olsuna eve gelmek istedi, ve kayınpederim adam bekar diye kabul etmedi benim karım var burda bu eve bekar adam giremez dedi.. eşimin en yakın dostu bize yemege geldi ve cocugu kovmaktan beter etti bir daha bu eve girmeyecek senin karın var dedi ama eşimin abısıne gelince işler değişiyo onun evi oluyo, kural kuraldır
eşim izin vermiyor çalışmama, o kısmı okumadınız sanırım
eşim izin vermiyor çalışmama, o kısmı okumadınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?