eşimin kardeşi

ya artık öyle bir duruma geldik ki ben ne desem doğruda desem tatlıda kesem eşim bozuluyır yada tepki gösteriyor. ben ona tek birşey söyledim zaten, bundan sonra asla ama asla beni kardeşin yüzünden üzme ağlatma yoksa üzüek bi karın olmuyacak dedim,

iyi demişsin canım gerçekten can sıkıcı yaa..eşinin durumu görmemesi de ayrı bir sorun zaten..hayır anlamıyorum tmm kardesin iyi hoşta hep hepte gelinmez ki arkadaşş..yada bu ne rahatlık böylee azcık haddi bilmesi gerekk..aslında solencek söz çok böylelerine ya neyse:47:

Sonuna kadar haklısın..
Evlenmeden önce eşinle yaşıyor olabilir ama artık o evde evli bir çift var..

Birisinin kaynını nazikçe uyarması lazım..ya eşinin ya senin ya eşin kayınvalidene söylesin falan..

Evde 3 kişi mi yaşıyorsunuz belli değil..

Ne o kafasına göre çamasır makinesini kullanmalar vs vs vs..

Ara sayfaları okumadım ilk mesajına göre yorum yaptım ama o kaynın o evin yaşayan bir ortağı değil artık..
Kendi sinirlerini bozacağına bu işi halletmeye bak..
Kesinlikle yanlış.

Olan hep kadınlara oluyor yahu.sinirleri bozulan hep kadınlar.

teşekkür ederim canım bana hak verdiğin için, ama inan bende arada kalıyorum, yani şuanda kardeşi bizde kalmıyor ama içimde ona karşı öfke oluştu ve ben bunu atamıyorum. kin tutan biri değilim normalde ama ne olduysa ne yapsalar bana batıyor.

görüşülürde bu kadar sıkta tuhaf ,bu adam özürlü mü?

kaynın artık sizde kalmıyormuş bırak ne kadar istiyorlarsa görüşsünler sınır koymak bir işe yaramaz eşin daha çok inatlaşabilir.bence sen bu takıntıyı kafandan atmaya çalış daha mutlu olursun:31:

kaynın artık sizde kalmıyormuş bırak ne kadar istiyorlarsa görüşsünler sınır koymak bir işe yaramaz eşin daha çok inatlaşabilir.bence sen bu takıntıyı kafandan atmaya çalış daha mutlu olursun:31:

teşekkrüler bende öyle yapmaya çalışıyorum, umarım başarırırm

artık sizde kalmıyorsa bu konunun çok üzerine gitmeyin lakin sizi suçlu çıkarırlar,olurunu bırakın

bence o evden taşının yada tepkinizi sert bi şekilde ortaya koyun.yoksa insanların düzelmesi mümkün olmuyor.bende kv lerin uuzun yıllar oturduğu eski evlerine gelin geldim aynı senin gibiydim ama zamanla tavırlarımdan anladılar..bide işe başladım kafama takmamayı öğrendim.ama zor oldu.taşınabiliyosan taşın.

haftasonu aynı kriz yaşandı, ağlamaktan içim dışıma çıktı. evimize arkadaşlarımızı çağırdık h.sonu için. eşim kardeşimide çağıralım o da görsün dedi( bu arada eşimden dolayı o da arkadaş) bende başka zaman gelsin, çift oluruz dedim. hemen suratı düştü, yok illede çağıralım dedi, iyi dedim, ama benide suratım düştü.
ne oldu dedi yokk birşey dedim, sonra misafir gruplarına bırak ben karar veriyim dedim, o da yok böyle şeyleri erkekler belirler dedi. hayatımda da ilk defa duyuyorum bunu. neyse tartışma alevlendi. bu gitti işe, bikaç saat geçti aradım bunu bu hala tripli dedim çağırdın mı kardeşini vazgeçtiğimi söylemiştim dedi.
bende kızdım ben gidiyorum dedim. bu çıktı geldi eve, nereye gidiyorsun akşam gelmicen mi yoksa. hayır dedim gelicem. sadece söylediğin bikaç şey çok ağırıma gitti onları sindirmeye gidiyorum dedim. böyle böyle konuşma tartışma devam etti. sonucunda istemiyorsan gitmiyorum biryere dedim. o da benim yanlış anladığım bikaçşeyi açıklığa kavuşturdu. benim zaten başım tuttu, misafirleri arayıp iptal etti. bende hasta oldum, mide bulantısı vs. olay öyle geçti. ama kızlar gerçekten ben artık kafayı yicem, çok sık görüşmekten de sıkıldım. en ufacık başka zaman görüşelim desem bile tepki alıyorum. eşim diyordku bu seferki konu kardeşimle ilgili değildi diyor ama bana göre hep sebep o. sıkıldım sıkıldımmm

Kardeşidir görüşsün tamam da evinize gelip yayılmaya hakkı yok bence. çocuk da değil 30 yaşında koskoca erkek. siz evdeyken nasıl teklifsizce girip çıkabiliyor ki

haftasonu aynı kriz yaşandı, ağlamaktan içim dışıma çıktı. evimize arkadaşlarımızı çağırdık h.sonu için. eşim kardeşimide çağıralım o da görsün dedi( bu arada eşimden dolayı o da arkadaş) bende başka zaman gelsin, çift oluruz dedim. hemen suratı düştü, yok illede çağıralım dedi, iyi dedim, ama benide suratım düştü.
ne oldu dedi yokk birşey dedim, sonra misafir gruplarına bırak ben karar veriyim dedim, o da yok böyle şeyleri erkekler belirler dedi. hayatımda da ilk defa duyuyorum bunu. neyse tartışma alevlendi. bu gitti işe, bikaç saat geçti aradım bunu bu hala tripli dedim çağırdın mı kardeşini vazgeçtiğimi söylemiştim dedi.
bende kızdım ben gidiyorum dedim. bu çıktı geldi eve, nereye gidiyorsun akşam gelmicen mi yoksa. hayır dedim gelicem. sadece söylediğin bikaç şey çok ağırıma gitti onları sindirmeye gidiyorum dedim. böyle böyle konuşma tartışma devam etti. sonucunda istemiyorsan gitmiyorum biryere dedim. o da benim yanlış anladığım bikaçşeyi açıklığa kavuşturdu. benim zaten başım tuttu, misafirleri arayıp iptal etti. bende hasta oldum, mide bulantısı vs. olay öyle geçti. ama kızlar gerçekten ben artık kafayı yicem, çok sık görüşmekten de sıkıldım. en ufacık başka zaman görüşelim desem bile tepki alıyorum. eşim diyordku bu seferki konu kardeşimle ilgili değildi diyor ama bana göre hep sebep o. sıkıldım sıkıldımmm

takmamaya çalış diyecemde .gerçekten insan bikere kırıldımı bir daha toparlanması zor oluyo..
eşin neden ısrar ediyo anlamadım hala evinde ki huzurundan daha önemli değil ya tamam kardeşi tabiki önemlidir ama herşeyin zamanı sınırı çizgisi var.sizi yüz göz ederek durumu düzeltemezki bu daha çok sinirlerinizi gerer sadece..

Back
X