Hadi sizinkinin ihtiyacı var daha genç üni. okuyor.. ya benim görümcem evli ve çocuklu ama telefonu bozulsa nişanlımdan ister.. monta ihtiyacım varr kardeşim.. pazara çıkcam kardeşim, alışverişe gideceğim kardeşim, kardeşi değil kocası mübarek.. (Saysam daha Neler neler var)
Bizimkinin birikmişi yok bulduğunu harcayan ona buna borç veren dağıtan herkese inanan güvenen kıyımsız bir tip.. Ve biz daha evleneceğizz nasıl olacak bilmiyorumm halledermişşş... :26:
Benimde abim var. Senelerce her türlü zorluğu birlikte çektik. Elbetteki para kazanmaya başlayıncada yine birbirimize destek olacağız. Onun evli olması, benim onun ailesi olduğum gerçeğini değiştirmez.
Evlenince kendinizi bu adamların sahibimi sanıyorsunuz. Size ve ailenize harcasa ayy ne iyi birini buldum deyip hiç sesinizi çıkarmadan oturursunuz.
Kardeşine her zaman para gönderebilir. Unutmayın sizin bağlarınız kopar belki ama onlar her zaman kardeş kalır. Siz onun eşide olsanız aşamayacağınız sınırlar vardır. Ayrıca para gönderdiği kişi okuyan bir kız çocuğu... Size inanamıyorum o kadar gözünüz kalmıştı bu parada yok keyfine düşkün falan diyerek, tezinizin doğruluğuna inandırıyorsunuz kendinizi.
Abisinin gönderdiği parayı istediği yerde harcar. Sizeneee!!! Birde yengesi olarak sizin ona para gönderdiğinizi düşünemiyorum !! Açıkca söyleyeyim Lanet olsun sizin vereceğiniz paraya.
Sizde o kızın ailesi değil misiniz artık!!
Ben mühendislik okuyan zaten kendi paramı kazanacak biri olarak, abimin sizin gibi biriyle karşılaşması ihtimalden ürktüm açıkcası.
Benimde abim var. Senelerce her türlü zorluğu birlikte çektik. Elbetteki para kazanmaya başlayıncada yine birbirimize destek olacağız. Onun evli olması, benim onun ailesi olduğum gerçeğini değiştirmez.
Evlenince kendinizi bu adamların sahibimi sanıyorsunuz. Size ve ailenize harcasa ayy ne iyi birini buldum deyip hiç sesinizi çıkarmadan oturursunuz.
Kardeşine her zaman para gönderebilir. Unutmayın sizin bağlarınız kopar belki ama onlar her zaman kardeş kalır. Siz onun eşide olsanız aşamayacağınız sınırlar vardır. Ayrıca para gönderdiği kişi okuyan bir kız çocuğu... Size inanamıyorum o kadar gözünüz kalmıştı bu parada yok keyfine düşkün falan diyerek, tezinizin doğruluğuna inandırıyorsunuz kendinizi.
Abisinin gönderdiği parayı istediği yerde harcar. Sizeneee!!! Birde yengesi olarak sizin ona para gönderdiğinizi düşünemiyorum !! Açıkca söyleyeyim Lanet olsun sizin vereceğiniz paraya.
Sizde o kızın ailesi değil misiniz artık!!
Ben mühendislik okuyan zaten kendi paramı kazanacak biri olarak, abimin sizin gibi biriyle karşılaşması ihtimalden ürktüm açıkcası.
Ben de evleneceğim insanın bir kız kardeşi olmadığı için kendimi oldukça şanslı hissediyorum açıkçası...
Evlendikten sonra eşim ne kendi ailesine ne de benim ailemden birilerine bakmak zorunda değil.
Kimse kimseye bakmak zorunda değil. Ben de öğrencilik yaptım 5 sene, annemden babamdan para istemekten artık utandığım için hem çalışıp hem okudum. Ama asalakça yaşamayı, onun bunun sırtından geçinmeyi tercih edenler kendileri bilir, hayatta bi asalak olmaktan bir adım öteye gidemezler zaten.
Siz nasıl bi ailede, nasıl sevgisiz büyüdünüz bilmiyorum. Ben annemden babamdan para istemekten neden utanayım :S Zaten gönderecek durumları da yoksa açıkça konuşuruz. Abimlede her konuyu rahatça konuşurum. Ben yazımı abisinden para alan biri olarak yazmadım zaten benim abimde okuyor.
Ailemin sahip olduğu imkanlara abim sayesinde evlendiği kişide sahip olacak sıkıntısını ben çektiğim halde!! Bu hiçbiriniz için asalaklık olmuyor. (Hiç sıkıntı çekilmeyen bi malın üstüne oturmak)
Ben o parayı birlikte kazandık senin eşin orda oturup keyip yapamaz yada o arabayı ihtiyaçları haricinde kullanamaz demiyorum. Ama siz o paradan en fazla 100 tl gönderebilirsin diyorsunuz ( hangi devirde yaşıyorsanız 100 tl ne işe yarıyor acaba)
Siz hayatınızı bi eşle birleştirmek için yaşamışsınız. Bu sıradada kardeşlerin hayatınızın başlangıcından beri yanınızda olduğunun farkına varamamışsınız galiba.
Ben mi çok abartıyorum diye düşünmeye başladığım için size danışmaya karar verdim. Eşim kız kardeşine çok düşkündür. Evlenmeden önce her istediğini alır yaparmış. Geçenlerde hesap hareketlerine baktığımda yüklü miktarlarda kardeşine para yolladığını gördüm. Ve biz de borçluyuz yeni evliyiz. Uzlaştık, her ay 100 tl göndermesine karar verdik. Ben de çalışıyorum bu arada.Kardeşi üniversitede okuyor, rahatına, gezmeye,alışverişe düşkün. Abisinden çekinmeden para isteyebiliyor. Ben de kardeşime yolluyorum ama öyle düzenli değil arada sırada. Ama eşim 100 tl nin üzerine kardeşine yine para yollamaya başladı.Mesela dışardayken kardeşi arıyor, abi acil 20-30 lira yolla diyor. Cebindeki son parasını bile kardeşi isteyince yolluyor. Bu durum beni çok üzüyor. Belli etmemeye de çalışıyorum ama bu yüzden tartıştığımız çok oluyor
Siz kendi kardeşinize yollayınca sorun yok ama o yollayınca sinirleriniz bozuluyor. Kardeş bu yaa. 20-30 liranın hesabını yapacağınıza helal edin.
Anneler haklıymış işin içine el girince kardeşlik de bir yere kadarmış.
Ben mi çok abartıyorum diye düşünmeye başladığım için size danışmaya karar verdim. Eşim kız kardeşine çok düşkündür. Evlenmeden önce her istediğini alır yaparmış. Geçenlerde hesap hareketlerine baktığımda yüklü miktarlarda kardeşine para yolladığını gördüm. Ve biz de borçluyuz yeni evliyiz. Uzlaştık, her ay 100 tl göndermesine karar verdik. Ben de çalışıyorum bu arada.Kardeşi üniversitede okuyor, rahatına, gezmeye,alışverişe düşkün. Abisinden çekinmeden para isteyebiliyor. Ben de kardeşime yolluyorum ama öyle düzenli değil arada sırada. Ama eşim 100 tl nin üzerine kardeşine yine para yollamaya başladı.Mesela dışardayken kardeşi arıyor, abi acil 20-30 lira yolla diyor. Cebindeki son parasını bile kardeşi isteyince yolluyor. Bu durum beni çok üzüyor. Belli etmemeye de çalışıyorum ama bu yüzden tartıştığımız çok oluyor
konunun özeti son cümle.
ben üniversitedeyken çok para sıkıntısı çektim keşke bana destek olacak bir abim olaydı
şimdi o sıkıntıları kardeşim çekmesin diye elimden geleni yapıyorum.
eşim de biliyo bunu ve destekliyo. zaten o da annesine yardım ediyo hatta bazen ben hatırlatıyorum gittiğimizde. anneyin ihtiyacı olur biraz para ver kadına diye.
sıkıntıyı çeken bilir. gerisi boş.
fakat katılmadığım tek yer var eşinize.
epilasyon için para göndermesi, çok açılmış kız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?