Eşimin kardeşlerine davranışı

Mona Rozaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
337
259
33
İyi geceler arkadaşlar benim bi sorum olacak yani ben tek miyim bu konuda yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.. Eşim kızkardeşleriyle çok iyi yani burda bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada ki misal toplu bi ortamdayken ben de varken kızkardeşlerine sarılıyor öpüyor canım bitanem gülüm falan sürekli.. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum hatta bazen kıskanıyorum.. Normal mi bu yaptığı sizce? Veyahut siz olsanız ne yapardınız

Kız kardeşleri evli mi veyatta kız kardeşlerinin size karşı bir kastı veya iyimserlerse normal karşılayın ama bazilari abilerim kiskanip karısına karşı nispet yapar buda ızer tabi egerki iyi niyetli bi bag varsa sizlede iyilerle sıkıntı yok

Nispet seziyorum malesef bana karşı öyle değiller

Hiç hoşlanmam ben de. Görüşünce ve vedalaşırken öpüş geç işte fazlasına gerek yok. Ben olsam söylerdim hoşlanmıyorum sürekli böyle yapmandan diye de adın kıskanca çıkacak kesin.

Bilmiyorum aslında anormal değil ama biraz fazlaca yapıyor bunu o yğzfen sanırım kıskanmaya başladım

O halde anormal bir durum yok yaptığı normal bir şey. Ama sanırım aynı ilgiyi size göstermemesini sorun ediyorsunuz. Yoksa böyle bir kıyaslamaya girmezdiniz, kıskanmazdınız. Ben olsam böyle bir kıyaslamayı konu edip eşime bahsetmezdim doğrusu. Kardeşlerinden bağımsız bi şekilde ondan umduğum ilgi konusunda konuşurdum.

Sana karşı da öyleyse yani sevgisini böyle belli ediyorsa bence sorun yok demek ki kanı hep kaynayan biri
Ama sana degil sirf onlara oyleyse bunda bi nispet var ama neden var yani tuhaf bende olsam çok kıskanirim ve konuşurum ve kavga cikaririm falan

Artık belli bi süreden sonra bu mesela olacak illaki babamdan olsa sürekli civitmayi olmaz herkes tuba sahibi olup kendi eşlerine dertlerine düşer

Ben de aynı şeyi yaptım malesef, normalde kıskanç bir insan değilim eşime karşı ama aynı hareket sürekli yapılınca gözüme bttı

Tavsiyeniz içşn çok teşekkür ederim

Aynen öyle benim de abilerim var ama ne bileyim ikisi de evli hiö böyle yapmayız tuhaf geliyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…