- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Mona Rozaa
-
Nispet seziyorum malesef bana karşı öyle değillerKız kardeşleri evli mi veyatta kız kardeşlerinin size karşı bir kastı veya iyimserlerse normal karşılayın ama bazilari abilerim kiskanip karısına karşı nispet yapar buda ızer tabi egerki iyi niyetli bi bag varsa sizlede iyilerle sıkıntı yok
Bilmiyorum aslında anormal değil ama biraz fazlaca yapıyor bunu o yğzfen sanırım kıskanmaya başladımSizce kız kardeşlerine sarılmasında vs anormal olan durum ne? Anlayamadım gerçekten rahatsız olmanızı gerektirecek ne var?
Anlıyorum siz onlar oleyken kendinizi yalnız hissediyorsanızNispet seziyorum malesef bana karşı öyle değiller
Bilmiyorum aslında anormal değil ama biraz fazlaca yapıyor bunu o yğzfen sanırım kıskanmaya başladım
İç sesim oldunuz vallaHiç hoşlanmam ben de. Görüşünce ve vedalaşırken öpüş geç işte fazlasına gerek yok. Ben olsam söylerdim hoşlanmıyorum sürekli böyle yapmandan diye de adın kıskanca çıkacak kesin.
Hepsi evliArtık belli bi süreden sonra bu mesela olacak illaki babamdan olsa sürekli civitmayi olmaz herkes tuba sahibi olup kendi eşlerine dertlerine düşer
Ben de aynı şeyi yaptım malesef, normalde kıskanç bir insan değilim eşime karşı ama aynı hareket sürekli yapılınca gözüme bttıSana karşı da öyleyse yani sevgisini böyle belli ediyorsa bence sorun yok demek ki kanı hep kaynayan biri
Ama sana degil sirf onlara oyleyse bunda bi nispet var ama neden var yani tuhaf bende olsam çok kıskanirim ve konuşurum ve kavga cikaririm falan
Tavsiyeniz içşn çok teşekkür ederimO halde anormal bir durum yok yaptığı normal bir şey. Ama sanırım aynı ilgiyi size göstermemesini sorun ediyorsunuz. Yoksa böyle bir kıyaslamaya girmezdiniz, kıskanmazdınız. Ben olsam böyle bir kıyaslamayı konu edip eşime bahsetmezdim doğrusu. Kardeşlerinden bağımsız bi şekilde ondan umduğum ilgi konusunda konuşurdum.
Hepsi evli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?