• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaybetme korkusu "yokmuş"

Cnm sen ne yaptiriyorsan iki tane yaptir evine don hemen...
Onun her zaman senden gordugu tepkileri gösterme. ..
Otur sakince ye yemegini... bagirsin soylensin kiskirtsin seni hic cevap verme...
Senden farkli tavirda oldugunu gorsun...
Susacak mecburen gir yatagina yat...
Sabah kalkinca da tak yuzugunu...
Ve artik esinle simdiye kadar yaptigin tavirlari yapma ...
Agiz dalaslarina girme...
Bakacak tepki yok o da degisecek...
Azicik sir dolu ol ;)

Nolur yapmayin bunu eşinize.. benim eşimde sizin gibi ama o izin baglaminda sormami istiyor.. ve suan bu ve baska nedenlerden dolayi avukata verdim.. bosaniyoruz..tabii benimki hat safhada kuskan ve cekilmezdi maalesef.. kisisel hsk ve ozgurluklerini kisitlamayin.. o bir ayri birey..

Yıpratmışsınız ilişkinizi. Halledilemeyecek şeyler değil bunlar.
Çocuk gibi tavırlar bir de kusura bakmayın da. Yüzük çıkarmak falan nedir yani?
Eşinizin hoşlanmadığınız bir tavrını sürekli dile getirerek değil de akıllıca davranarak düzeltmeyi deneyebilirdiniz ya da bazı şeyleri kafaya takmamayı öğrenebilirdiniz.
İki taraf da düşüncesizce davranıyor sanırım. Yok yere mahvoluşa sürüklüyorsunuz.

Esine güvenmiyorsun..
Güvenini kiracak veya seni süpheye düsürecek bir olay mi gecti aranizdan?

Maalesef oldu. Babasıyla arkamdan iş çevirdiler ortaya çıktı pişman oldu ama güvenim geri gelmedi.

Kaynak burda. Bu sorunu cözmelisin..
Eger cözmesseniz böyle sacmaliklar yapmaniz normal..
Kontrol elinde olmasini istiyorsun..ki güvensizlik yasatmissa esin sana ozaman böyle davranman gayet normal.
Sebepsiz yere yapmiyorsun sonucta.

Esin güvenini yeniden kazanmak icin cabaladimi acaba?

eşinizin yazdıklarından, sürekli yüzüğü çıkarıp gidicem diyerek ayrılma fikrini başlatan siz gibisiniz.şimdi bu gecede aynı hadise olmuş.siz eşinizin sizi kaybetmekten çok korktuğunu yalvar yakar eve dön demesini falan istiyorsunuz her kavgada gidicem diyerek.ama eşiniz de hiç bu numaralara gelcek birine benzemiyor. yok egosu şişcek yok bir daha gidicem dediğimde inanmayacak diye diye evliliğinizi gerçekten bitirmeden önce arkadaşların dedikleri gibi bir şekilde eve dönün ve her kavgada ben gidiyorum demeyin.siz eşinizden kaybetme korkusu yok diye yakınıyorsunuz ama oda bu kadın benden ne kolay vazgeçiyor sürekli yüzüğünü çıkarıp gidiyorum diyebiliyor diye yakınıyor.şımarıklığın kimseye yararı yok .evlendiğinize göre büyüyün artık çocuk değilsiniz.

Okuďum onu tinlama sen...
O su an tehdit savuruyor sana seni tetikliyir cunku zayif oldugunu biliyor...
Ona onun yazdigi gibi karsilik verme sakinnn ...
Sakinlesmeye calisiyorum...
Birazdan eve donucem...
Lütfen bana biraz zaman tani...
Iliskimiz hakkinda saglikli dusunemiyoruz ikimizde...
Bu arada karnim acikti tost yaptiricam gelirken sende istermisin ?

Diye mesaj at bakalim...
Onun sorularina tehditlerine sakin cevap verme...

Vallahi bende anlamiyorum ve bundan sonrada anlamak icin ugrasmak istemiyorum..o suan sinirli o yuzden onca laf,vallahi bu devirde yuzsuz olucaksin anacim adama ciddi oldugumu gostericem diye k'cimi donduramam ev benim evim o gitsin Ben keyfime bakarim. !!

Küçük bir kavga da bitsin dedi diye yakınıyorsun ama küçük bir kavga madem sen niye yüzük çıkarıyorsun?
Etkiye tepki hesabı düşün. Sadece kendi duygularını hesaba katma.

Başlangıç için küçük bir meseleydi ama karşılıklı olarak büyüttünüz.
Önce kendi hatanın farkına var, evliliğine iyi bir dokunuşu kendinde yaptığın düzeltme ile yapabilirsin.
Önce kendin doğru olacaksın, sonra eşini doğruna getireceksin.

Şimdi adam hayvandan betersin diyen sen, yüzüğü çıkaran sen, evden giden sen, bitsin dedim diye kötü olan benim
diye düşünüyor..

Söylüyorum bak git eve, hiç konuşmadan kapan bir odaya.
Sakinleşin elbet konuşmak için gelecek yarın ya da öbür gün, sabırla bekle.
Suçlamadan rahatsızlıklarını, mutsuzluklarını anlat.

Her şeyi de ailelere duyurmayın..

Siz barışırsınız bu yaşananları aileler unutmaz, eşine bakışları değişir.
Onun ailesinin sana bakışı değişir. Ne gerek var?

Kızlar son durumu yazıyorum;

Ben de o mesajına karşılık şunları yazdım..
Çok ciddiyim bitsin. Uzatmayacağım.. Anlaşmalı başlatalım davayı.
Her kavgada ayrılık kelimesini kullanmandan sıkıldım. Olayın büyük veya küçük olması önemli değil en kolay çıkar yolu seçip sıyrılıyorsun. Benden kolay vazgeçebilen insandan ben neden vazgeçmiyim? Her defasinda sustum ayrilalim dedin gecistirdim. Ama ayrilalim.
Yüzügü "annenlere git" derken bu kadar önemsemiyordun? Evi terk eden sensin. Gel diyorum gelmiyorsun ama ARTIST olan benim demi? Peki.

Oda şunları yazdı:
Bir dk ben mi sana ayrilim dedim.?
Yugumu bn bi cikardim.?
Ben sadece sana sinir oldum sinirim yatisin diye disarida iki uc turladim arabayla geri eve geldim.

Konuşma devam etti ve tamam yat sen ben sakinleşince gelirim yazdım. Haber ediyim dedim sizlere şimdi bi kaç tur atıp dönmeyi düşünüyorum. Döniyim demi?

Kaynak burda. Bu sorunu cözmelisin..
Eger cözmesseniz böyle sacmaliklar yapmaniz normal..
Kontrol elinde olmasini istiyorsun..ki güvensizlik yasatmissa esin sana ozaman böyle davranman gayet normal.
Sebepsiz yere yapmiyorsun sonucta.

Esin güvenini yeniden kazanmak icin cabaladimi acaba?

Maalesef. Yaptım pişmanım diyip geçiştirdi..

Küçük bir kavga da bitsin dedi diye yakınıyorsun ama küçük bir kavga madem sen niye yüzük çıkarıyorsun?
Etkiye tepki hesabı düşün. Sadece kendi duygularını hesaba katma.

Başlangıç için küçük bir meseleydi ama karşılıklı olarak büyüttünüz.
Önce kendi hatanın farkına var, evliliğine iyi bir dokunuşu kendinde yaptığın düzeltme ile yapabilirsin.
Önce kendin doğru olacaksın, sonra eşini doğruna getireceksin.

Şimdi adam hayvandan betersin diyen sen, yüzüğü çıkaran sen, evden giden sen, bitsin dedim diye kötü olan benim
diye düşünüyor..

Söylüyorum bak git eve, hiç konuşmadan kapan bir odaya.
Sakinleşin elbet konuşmak için gelecek yarın ya da öbür gün, sabırla bekle.
Suçlamadan rahatsızlıklarını, mutsuzluklarını anlat.

Her şeyi de ailelere duyurmayın..

Siz barışırsınız bu yaşananları aileler unutmaz, eşine bakışları değişir.
Onun ailesinin sana bakışı değişir. Ne gerek var?

Çok haklısın. Ben ak kaşığım demiyorum zaten :( düzeltmeye çalışıcam.. Keşke oda düzeltse

Her kavgada ayrılık kelimesini kullanmandan sıkıldım. Olayın büyük veya küçük olması önemli değil en kolay çıkar yolu seçip sıyrılıyorsun. Benden kolay vazgeçebilen insandan ben neden vazgeçmiyim? Her defasinda sustum ayrilalim dedin gecistirdim. Ama ayrilalim.
Yüzügü "annenlere git" derken bu kadar önemsemiyordun? Evi terk eden sensin. Gel diyorum gelmiyorsun ama ARTIST olan benim demi? Peki.

Oda şunları yazdı:
Yugumu bn bi cikardim.?
Ben sadece sana sinir oldum sinirim yatisin diye disarida iki uc turladim arabayla geri eve geldim.

Konuşma devam etti ve tamam yat sen ben sakinleşince gelirim yazdım. Haber ediyim dedim sizlere şimdi bi kaç tur atıp dönmeyi düşünüyorum. Döniyim demi?

Daha soruyor musun? :KK53:
Dön tabi yaa.
Ayyy bana zorsun diyen eşimi utanmaya davet ediyorum:KK14:

Oda şunları yazdı:
Yugumu bn bi cikardim.?

Konuşma devam etti ve tamam yat sen ben sakinleşince gelirim yazdım. Haber ediyim dedim sizlere şimdi bi kaç tur atıp dönmeyi düşünüyorum. Döniyim demi

Tabiki :KK31:

Oda şunları yazdı:
Yugumu bn bi cikardim.?

Allah askina soru mu buda tabikide donun,sevicegimiz insani o kadar kolay
bulmuyoruz hemen kaybedelim..evinize donun direk gidin ve uyuyun lutfen..sevgilimden yeni ayrildim sacma sapan sozler yuzunden olayi buyuttum simdi ise pismanim aman oldu..onu kaybettim. Esinizin degerini bilin ve biraz rahat birakin..Hersey duzelir insallah..

eşinizin yazdıklarından, sürekli yüzüğü çıkarıp gidicem diyerek ayrılma fikrini başlatan siz gibisiniz.şimdi bu gecede aynı hadise olmuş.siz eşinizin sizi kaybetmekten çok korktuğunu yalvar yakar eve dön demesini falan istiyorsunuz her kavgada gidicem diyerek.ama eşiniz de hiç bu numaralara gelcek birine benzemiyor. yok egosu şişcek yok bir daha gidicem dediğimde inanmayacak diye diye evliliğinizi gerçekten bitirmeden önce arkadaşların dedikleri gibi bir şekilde eve dönün ve her kavgada ben gidiyorum demeyin.siz eşinizden kaybetme korkusu yok diye yakınıyorsunuz ama oda bu kadın benden ne kolay vazgeçiyor sürekli yüzüğünü çıkarıp gidiyorum diyebiliyor diye yakınıyor.şımarıklığın kimseye yararı yok .evlendiğinize göre büyüyün artık çocuk değilsiniz.

Onun gıcık olduğu mevzu yüzük çıkartma ama benim gıcık olduğum konu benim yüzüğü çıkarmadan önceki ayrılalım kelimesi. Ayrılma fikrini anlattığıma göre kim başlatmış oluyor? Eşim.

Allah askina soru mu buda tabikide donun,sevicegimiz insani o kadar kolay
bulmuyoruz hemen kaybedelim..evinize donun direk gidin ve uyuyun lutfen..sevgilimden yeni ayrildim sacma sapan sozler yuzunden olayi buyuttum simdi ise pismanim aman oldu..onu kaybettim. Esinizin degerini bilin ve biraz rahat birakin..Hersey duzelir insallah..

Başından beri destek verdin Âllah razı olsun senden be diğer arkadaşlarımdan. Umarım en kısa zamanda sevgilin anlar yaptığı yanlışı kaçırdığı fırsatı. İnşâllah tek ümidim düzelmemiz :(

Başından beri destek verdin Âllah razı olsun senden be diğer arkadaşlarımdan. Umarım en kısa zamanda sevgilin anlar yaptığı yanlışı kaçırdığı fırsatı. İnşâllah tek ümidim düzelmemiz :KK43:

Insallah canim ne demek birbirimize destek vermek icin burdayiz..sadece esini kaybedersen mutlu olur musun onu dusun..dualarim seninle canim cok mutlu olun ☺

Cnm sen ne yaptiriyorsan iki tane yaptir evine don hemen...
Onun her zaman senden gordugu tepkileri gösterme. ..
Otur sakince ye yemegini... bagirsin soylensin kiskirtsin seni hic cevap verme...
Senden farkli tavirda oldugunu gorsun...
Susacak mecburen gir yatagina yat...
Sabah kalkinca da tak yuzugunu...
Ve artik esinle simdiye kadar yaptigin tavirlari yapma ...
Agiz dalaslarina girme...
Bakacak tepki yok o da degisecek...
Azicik sir dolu ol :KK66:

Hahay çok fenasııın :) tamam aynen olay bu. Haberde vermicem merak etsin dursun dimi ama? Kız sen uzaklara gitme ya, sorunum olduğunda danışasım vaar sana. o.O

Cnm Allah askina braz olgun olurmusun bnde esime byere gttigini hbr veriyorum ama nden p benim kocam nerde oldgmu blmeye hakki var bnce ama ben ondan ayni seyi beklemiyorim bi erkege yakismaz her dk naptgni hbr vermek.. bukadar kucuk seylerden yuva yikmayin Allah askina yaziktir esinizle kendnizi surekli bir tutmayin adam senin bu hareketlerinden bikmis tukenmis belki duzelirsin dye seni ayrilmakla tehdot ediyo surekli

Cnm Allah askina braz olgun olurmusun bnde esime byere gttigini hbr veriyorum ama nden p benim kocam nerde oldgmu blmeye hakki var bnce ama ben ondan ayni seyi beklemiyorim bi erkege yakismaz her dk naptgni hbr vermek.. bukadar kucuk seylerden yuva yikmayin Allah askina yaziktir esinizle kendnizi surekli bir tutmayin adam senin bu hareketlerinden bikmis tukenmis belki duzelirsin dye seni ayrilmakla tehdot ediyo surekli

Yıldırdım adamı. Ama oda önem versin sevmiyorum ya sevmiyorummm habersiz dolaşmasını. Bu önemdir değerdiiir!

Back
X