Eşimin kendi ailesi özeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz haklı bunda kızmakta ne var ki sonuçta Eşiniz sizinle paylaşmış gizlememiş kı. Hem siz kendi özelinizin yada ailenizin hakkında birşey duymaları ni bilmelerini istermisiniz. Ben şahsen asla istemem. O yüzden boş yere eşinizle aranızı bozmayın umrunuzda bile olmasın

Açıkçası bende ailemde olan biten herşeyi eşime anlatmam bilmesini istemediğim ailevi durumlar hala oluyor ...Aynı şekilde eşim telefonda konuşurken bişey olmuş gibi tepki veryrse sorarım bı hayırdır diye ya kısaca anlatır yada önemli bişey değil ya x le ilgili der geçer alinmam .

Sizin durumda evden gidip gelen bir adam mutlaka eşine soyelmsitir en azından açıklama yapmıştır bunu biliyorlar zaten zarf atmışlar eşiniz de size pat diye soylemis ve amacına ulaşmis herkes ...

Esinizde yine olay o benim eşim bilecek tabi ben ne deyip evden çıktım vs dese kimse söyleyemez böyle ..Yada size gelip annem böyle dedi diyeceğine ,ya üzücü bir durum oraya gidince konu açılırsa hiç karışma boşver filan dese keşke
Anlatilmamalida zaten eş beye sonra en ufak tartışma da taramalı tüfek gibi anlattıklarınızi yüzünüze bir bir çarpıyor :KK43:

Aman ne olacak ya başka dert mi kalmadi. Gün olur sende dersin aynı şeyi. Insanin basina ne geleceği belli olmaz. Kavga etmeye yer aramayın bence, eşiniz birden kalkıp tek başına gitti diye bozulmuşsunuz ne olsa da patlasam kavga etsem demissiniz bu da üstüne tuzu biberi olmuş. Eşinizle aranızı bozup kavga etmeye değmez. Durduk yere tadiniz kaçmış.

Dünyada "sır" diye birsey yoktur.

Tabi bizim milletimiz bunu anlayamaz. Uzun yillar da anlamayacak gibi duruyor.
Her neyse,2.bir mesele de şu ki biz toplum olarak gercekten sakat düşünceliyiz. Evleniyoruz kocamiza el oğlu diyoruz😁😁 oglumuzu evlendiriyoruz gelinimize el kızı diyoruz🤣🤣
Insan ayni yatakta yattığı insana nasıl yabancı gözüyle bakar. Pes.
Onu gectim torununu doguran kadına nasıl el der.
Iste bunlar hep hep kurtlar vadicilik oynamaktan,entrika çevirmekten falan. Kadin kocasinin ağzını arıyor. (Sizin icin demiyorum) sonra kocasına ayak cekiyor güleryüzle ya da bazen salaga yatıyor. Bakin tekrarliyorum sizin icin demiyorum
.karsisindaki 40 yasındaki adam da anlamiyor zaten onun dümenini 🤣🤣🤣🤣 ama kadın kandırdığını onu avucuna aldığını ve ya iste istediğini aldığını sanıyor.
Keske bunlari bi kenara biraksakta kendimiz gibi olabilsek.
Konu sahibi senin meselene gelince de bosversene Allah aşkına? Bak sana yukarda anlattim bu bizim sosyal hastalığımız bırak eglensin kaynanan akli sira aile iliskilerini yürüten hükümdar, cilekes kadın,yillarini evlatlarina vermiş modunda mutlu olsun. Sevaptır. 🤣🤣🤣 Eşini kırma iste sevinsinler bırak. Onlar da anlayacaklar birgün sır diye birsey olmadığını.

@flower girl eşiniz apar topar gitmeye kalkınca söyleniyorsunuz, konuya müdahil olmak istemiyorsunuz..
Onlar sizi dahil etmediklerinde 'el' yerine konmaktan gocunuyorsunuz ..
Bu çelişkiyi aşmaya çalışın bence.

Kalkip giden adama hesap sorulcagini biliyorlarken saçma olmuş.
Siz her eşinizle paylastiginizi kv duysun istermiydiniz

Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
Keske benim eşimde bana herseyi anlatsada sadece soyleme dese:)

Ben eşimden şüphelenir kvnin ağzını ararım yanına geldi mi diye. Geldiyse tamam ötesini kurcalamam. Çünkü görümce neticede kimse bilsin istemiyor olabilir belki size güvenmiyor. Çok takılmam buna. Eşiniz elbet anlatır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X