- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatilmamalida zaten eş beye sonra en ufak tartışma da taramalı tüfek gibi anlattıklarınızi yüzünüze bir bir çarpıyorAçıkçası bende ailemde olan biten herşeyi eşime anlatmam bilmesini istemediğim ailevi durumlar hala oluyor ...Aynı şekilde eşim telefonda konuşurken bişey olmuş gibi tepki veryrse sorarım bı hayırdır diye ya kısaca anlatır yada önemli bişey değil ya x le ilgili der geçer alinmam .
Sizin durumda evden gidip gelen bir adam mutlaka eşine soyelmsitir en azından açıklama yapmıştır bunu biliyorlar zaten zarf atmışlar eşiniz de size pat diye soylemis ve amacına ulaşmis herkes ...
Esinizde yine olay o benim eşim bilecek tabi ben ne deyip evden çıktım vs dese kimse söyleyemez böyle ..Yada size gelip annem böyle dedi diyeceğine ,ya üzücü bir durum oraya gidince konu açılırsa hiç karışma boşver filan dese keşke
Kesinlikle ...Birde aile içinde unutulabilir bazı olaylar ama dışarıdaki kişiler unutmuyor bu eş olsa dahiAnlatilmamalida zaten eş beye sonra en ufak tartışma da taramalı tüfek gibi anlattıklarınızi yüzünüze bir bir çarpıyor![]()
Elalem degil yalnız,adamın ablası yani..Benim kocam elalem için taa başka şehire gidecek durumu kurtarmak için ve ben neden gittiğini bilmiyomuş gibi yapacam oldu canım başka??
Merhabalar watsap grubu kurdunuzmuKızlar WhatsApp grubumuz kurulmuştur kadınlar kulübü ... adlı katılmak isteyenler özelden mesaj atabilir
Keske benim eşimde bana herseyi anlatsada sadece soyleme dese:)Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.