Eşimin kilolari

Hah evet anltmk istedigim bu adama usulca söyledim yok öyle soyledim yok boyle soyledim yok e ama yeter artik. Kırılıyosa da kırilsin bi zahmet.

Yaa tesekkur ederim valla kendimi cok gaddar hissettim adam kilo aldi suclusu ben oldum.
Yokk bee takılma boşver.
Bazen eşimin kendinden önce giden göbeğine vurup 'dana gibi oldun şuna bak' diyorum o da 'evet haklısın ama bizde göbek ırsi gülüm napcan elindeki mal bu idare et' diyo.Öyle geçinip gidiyoruz.
Üsluba takılan kadınlara sorasım geliyo acaba her konuyu mükemmel ciddiyetle titizlikle mi konuşuyolar kocalarıyla.
Bu arada bende kocamı 9 yıl evvel aldığımda 1.85 boyunda 55 kiloydu şimdi 85 kilo :)
Umarım susan kadın almak yerine rahatsızlığını ciddi manada anlar kocan:)

benim buna başlamam 4 yılımı aldı
aaa kocam kiloyu sevmez diyip vermeye başlamadım ki
oğlumla ilgilenirken nefessiz kalmam sebeb oldu
eşiniz dediklerinizle dürtülmüyor demekki
kendisine başka sebeb lazım

Siz bu yaptığınızı doğru buluyor musunuz? yada sevdiğiniz insanlara tavsiye eder misiniz? Kilo vermek için nefesinin kesilmesini bekle diye?
Kocanızın ne düşündüğünden ziyade bu biraz sorumluluk bana göre. İnsanın kendine iyi bakması, sağlıklı olması, kendi için en başta.
Kocam popom büyüdü diye beni sevmezse sevmesin, çok da tın.
Ama 3. Kez anne oluyorum ve kendimi bırakıp nefessiz kalmayı bekleme lüksüm Yok diye düşünüyorum.
Önce ben sağlıklı olacağım, düzgün ve kaliteli bir hayatımın olması için.

Ben de diyorum dana diye :) kirılcagina kilo versin :)

Bana laflarınız biraz ağır geldi, yani kilo aldığım için eşim bana bu şekilde konuşsa çok kırılırdım.
Eşiniz yemeye ve kilo almaya meyili ise siz çevirin eve mesela buna göre yemekler içecekler alın.
Beraber yürüyüşe çıkmayı teklif edin, sağlığın için diyorum sen bize lazımsın baba oldun diyin ne bilim memelere yoğunlaşmak yerine daha duygusal davranın.

Yazdiklariniz gayet acik siz bir tekrar okuyun. Yorumlara da hayret ediyorum.
Erkekler bu yorumlarin cok azini kadinlara yapsa ortaligi inletip, bizim vucudumuz nasil istersek oyle yasariz oluyor. Kocam bana kilolu dedi bu hakarete katlanamam oluyor.
Kadinlarda kilo varsa "vucut olumlama" diye pozitif yollar araniyor ama çıkmissiniz burda "memeleri cikmis" diyorsunuz. Esinizin erkeklerin oldugu bir platformda sizin icin "gobegi kat kat olmus" dedigini okusaniz ne hissederdiniz?
Zayif misiniz kilolu mu ilgilenmiyorum ama kadjn erkek hic kimse kilolu olmaktan mutlu değildir. Ama bundan daha mutsuz eden sey varsa en yakininin boyle acimasiz konusmalari bence.

Aslında boyu uzun olduğu için 100 kiloyu gayette kaldırır ama vücut yapısını bilmiyoruz

Ayrıca üstünüze neden gelmişler onuda anlamadım 60 kilo kadına zayıfla diyen erkekle ayva göbeğine laf eden erkekle doğum yapıp kilo veremeyen kadına yapılan psikolojik şiddetle bu bir değil

Bira göbek yapar adamın memesidr var valla ben kaslı meme isterim sütyen takılıcak kıvamda memeli biadamla aynı yatağı ğaylaşmak istemem

Dahiliyeye götür testlerini yaptırt ordanda diyetisyene sevk iste
O kiloda birine kibrit çöpü peynir vermezler içi rahat olsun

Ay ben de anlayamadim adam kilo alip meme gobek salmaya utanmasin ama ben soyleyince suclu oldum bu kadinlar kulubu neye kadir.
Valla ben doğum yapınca kilo vermek yerine alisa geçtim...bebek 4 aylikti 75 lere ulastim.Bir gün kıyafet alıyordum deneme kabininin onunde bekliyordu o da beni...fikrini sordum ...bana; "sen hiç aynaya bakmıyor musun anemnez? ,alacaksan al işte " dedi.O kabinde dünya başıma yıkıldı ,hirsimdan ac uyudugum oldu ama o oldu.Bebegim 1 yaşındayken hamile kaldığım kilodan 4 kilo daha zayiftim.Senin o ağır sözlerine rağmen esinin gamsiz gamsız cevap vermesine şaşırdım doğrusu.

Kadınlara söyleseler bozulursunuz diyorlar, yooo hiç bozulmayız, Bizzat ablama diyoruz, eniştem çöp, ablam patates gibi, çünkü ağzı sürekli dolu, zerre kendisine saygısı yok. Ne diyet ne yürüme. Oysa ev kadını, park iki sokak ötesinde ama hep bir bahanesi var " ev iş, bilmem ne, inek sütü içti, dağa kaçtı vs vs" ne kadar gereksiz bahane varsa dizmiş. Kalp, tansiyon , şeker ileride bekliyor onu haberi yok.

Evlilikte öyle minnoş sadece sevgi ile alakalı bir şey değil. Legal bir şey ve legal bir sorumluluk. Bir dökümana " ben bu şahsa karşı sorumluluk alıyorum, o da bana karşı alıyor " diyorsun. Karşı tarafın yaptığı herşey dolaylı ve direkt seni etkiliyor. Hasta olsa hastanede yatsa sen bakacaksın en sonunda.

memen kaç beden lafına koptum
evlenince erkeklerde bu rahatlık oluyor maalesef
birlikte diyete başlasanız.inatlaşsanız olur belki

Benim kocam :))) bende diyorum aynısını boğazını tut diyorum spora gidicem izin vermiyorsun diyor. Evlendiğimiz fotolara bakıyoruz diyorum yaşlanınca çocuklara dersin ben evlendiğimde 45 kiloydum ( klişe anne lafı) ama yemeye devam. Ben doğurdum ama kilo koca da kaldı resmen :)
Dışarıdan birileri demesi lazım bizim dediklerimiz batıyor.

depresyonda mı ? yanı ruhsal olarak cokuntude mı
psıkolojısı guclu ınsanlar kendının daha cok farkına varıyorlar
benım hayatımın 31 yıllık hayatımın 2 senesı kıloluydum
o kılolu oldugum donem de depresyonda oldugum donemdı
ne zaman depresyondan zorlu surecten kurtuldum ondan sonra kılo verdım

ıslerı mı ters gıdıyor aıle akraba ılıskılerınde sorunları varmı evlılıgınız yolunda mı
yoksa yeme bozuklugu yanı yemek bagımlısı mı buda psıkolojık bır sorun cunku once bunu anlayalım
yemek bagımlısıysa ısınız cok zor

ıc hastalıklarına gıdıp tahlıller olup doktorun yonlendırmesıne uyması lazım

Benimki de böyleydi. Kiloları aldıkça kendini saldı. Şimdi tam tersi, eşim bana hadi yürüyüşe çıkalım, sabah erken kalkıp tempolu yürüyüş yapalım diyor ve bir buçuk yıl içinde 15 kilo verdi. Ne oldu da değişti biliyor musunuz. Adam iş stresinden meğer kendini yemeğe ve alkole vermiş. Ortaklarından biri dolandırıcı çıktı ve kaçtı. Kaçana kadar çok sıkıntı verdi.
Erkekler işte stres yaşadıklarında her şeylerini etkiliyor. Fakat sizde böyle bir durum söz konusu değilse bir diyetisyenden randevu alın ve emrivaki yapın derim.

Evlendinizde adam 60 kilo degilmişki
nedir bu sinir bu öfke
7 sene içinde çok normal 15 kilolarda alması
Her sene 2 kilo almiş anca

Bence siz biraz abartmışsınız

Belkide sorunu vardır tiroid insülin direnci gibi haberi yoktur
Tutun kolundan götürün doktora zira ev işi ciddi kalori yaktırıyo bol bol yağlı değilse yemekleri patates gibide olması normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…