- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Hah evet anltmk istedigim bu adama usulca söyledim yok öyle soyledim yok boyle soyledim yok e ama yeter artik. Kırılıyosa da kırilsin bi zahmet.Kilo konusu bir rahatsizlik yoksa, varsa da tedaviye baslamali zaten. Onun disinda alinip verilebilen birsey kalkip degistiremeyecegi bir ozelligine laf soylemiyorsunuz. Bir zahmet yemesine, sporuna dikkat edecek. Inat edilecek birsey degil bu.
Bastan dogru durust uyardiginizda dikkate alsaymis.
Yokk bee takılma boşver.Yaa tesekkur ederim valla kendimi cok gaddar hissettim adam kilo aldi suclusu ben oldum.
benim buna başlamam 4 yılımı aldı
aaa kocam kiloyu sevmez diyip vermeye başlamadım ki
oğlumla ilgilenirken nefessiz kalmam sebeb oldu
eşiniz dediklerinizle dürtülmüyor demekki
kendisine başka sebeb lazım
Ben de diyorum dana diye :) kirılcagina kilo versin :)Yokk bee takılma boşver.
Bazen eşimin kendinden önce giden göbeğine vurup 'dana gibi oldun şuna bak' diyorum o da 'evet haklısın ama bizde göbek ırsi gülüm napcan elindeki mal bu idare et' diyo.Öyle geçinip gidiyoruz.
Üsluba takılan kadınlara sorasım geliyo acaba her konuyu mükemmel ciddiyetle titizlikle mi konuşuyolar kocalarıyla.
Bu arada bende kocamı 9 yıl evvel aldığımda 1.85 boyunda 55 kiloydu şimdi 85 kilo :)
Umarım susan kadın almak yerine rahatsızlığını ciddi manada anlar kocan:)
Kilo verirdim. Cok hos olurdu ohh.Yazdiklariniz hic hos degil. Eşiniz sizin icin ayni ifadeleri kullansaydi?
Siraladigim laflari bir de siz soyleyin bakim bu kadar garip olan ne göreyim bende.Eşinize sıraladığınız şu lafları bir erkek eşine söylemiş olsaydı çoktan ipini çekmiştik.
Yazık yahu adama. Amma gömmüşsünüz.
Valla ben doğum yapınca kilo vermek yerine alisa geçtim...bebek 4 aylikti 75 lere ulastim.Bir gün kıyafet alıyordum deneme kabininin onunde bekliyordu o da beni...fikrini sordum ...bana; "sen hiç aynaya bakmıyor musun anemnez? ,alacaksan al işte " dedi.O kabinde dünya başıma yıkıldı ,hirsimdan ac uyudugum oldu ama o oldu.Bebegim 1 yaşındayken hamile kaldığım kilodan 4 kilo daha zayiftim.Senin o ağır sözlerine rağmen esinin gamsiz gamsız cevap vermesine şaşırdım doğrusu.Ay ben de anlayamadim adam kilo alip meme gobek salmaya utanmasin ama ben soyleyince suclu oldum bu kadinlar kulubu neye kadir.
depresyonda mı ? yanı ruhsal olarak cokuntude mıYa suan o kadar gerildimki.
Ben bu adamla evlendigim de 90 kiloydu 1.85 boyunda bu arada. 7 yillik evliyiz. Suan 107 kilo.
Yani soyledigi bu. Bence daha kilolu.
Obez oldun be herif. Cok sinirliyim ya. Herhangi bir saglik problemi yok. Tamamen kendi bogazinin gevsekligi. Bu sekilde begenmedigimi 28 yasinda gibi degil 38 yasinda gibi gozuktugunu artik memelerinin cıktıgıni soyluyorum ama yok. Dun bi nisana gittik cekilen fotografi gordum hala beynim fokurduyo adam obez olmus ya. Attim fotografi ona dikkat et su haline bak yeter artik dedim gormedi henuz.
Kendine bisiklet aldi 2 bin para verdi ama kıçını yaymaktan ayda bir binmiyo. Oturup birasini yudumlamaya vakti var ama bisikley surmeye spora gitmeye hali yok. Resmen evlendik cöktü adam.
2 cocuk dogurdum biri daha minnos 8 aylik ben verim kiolarimi bu adam veremedi. Niyeti yok cunki. Benim kilolarim vucuduma oturdu diyo. Memen kac beden diyorum ama hicc icerlemiyo.
Kadınlara söyleseler bozulursunuz diyorlar, yooo hiç bozulmayız, Bizzat ablama diyoruz, eniştem çöp, ablam patates gibi, çünkü ağzı sürekli dolu, zerre kendisine saygısı yok. Ne diyet ne yürüme. Oysa ev kadını, park iki sokak ötesinde ama hep bir bahanesi var " ev iş, bilmem ne, inek sütü içti, dağa kaçtı vs vs" ne kadar gereksiz bahane varsa dizmiş. Kalp, tansiyon , şeker ileride bekliyor onu haberi yok.
Evlilikte öyle minnoş sadece sevgi ile alakalı bir şey değil. Legal bir şey ve legal bir sorumluluk. Bir dökümana " ben bu şahsa karşı sorumluluk alıyorum, o da bana karşı alıyor " diyorsun. Karşı tarafın yaptığı herşey dolaylı ve direkt senietkiliyor. Hasta olsa hastanede yatsa sen bakacaksın en sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?