- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Belkide sorunu vardır tiroid insülin direnci gibi haberi yoktur
Tutun kolundan götürün doktora zira ev işi ciddi kalori yaktırıyo bol bol yağlı değilse yemekleri patates gibide olması normal değil
Yiyor canım, doktora da git diyoruz onu da sallıyor. Diyetisyene gitti, bakıldı herşeyine , sorun yemesi. Türkiye'ye yeni geldim sayılır, geldiğimden beri dikkatini çeken en önemli şey bu yeme işi " aa bu domates zararlı değil, ay meyve yiyoruz başka şey yemiyoruz ki, yok canım bu sebze kılo yapmaz zararı yok, ay kuruyemişin de zararı mı varmış ":)) arkadaş herşeyin fazlası zarar, suyu bile fazla içersen zararlı. Ama kendilerini ikna etmişler az yemelerine rağmen kilo alıyorlar.Yok öyle bir şey oysa, bildiğin tek kişi iki üç kişilik yiyor, ee harekette yok. Bu arada ev işi zayıflatmaz insanı, ya çok hızlı bir kaç dakikalık egzersizler yapmak lazım ya da çıkıp uzun uzun yürüyüp koşacaksın.
İyi de her yıl düzenli kilo alması mi gerekiyor , büyüme çağında mi bu adam?Evlendinizde adam 60 kilo degilmişki
nedir bu sinir bu öfke
7 sene içinde çok normal 15 kilolarda alması
Her sene 2 kilo almiş anca
Bence siz biraz abartmışsınız
İyi de her yıl düzenli kilo alması mi gerekiyor , büyüme çağında mi bu adam?
Sizin mantıkla 28 yıllık evlilikte +60 kilo alip 150 kilo olmasi çok normal sayılacak
Bir süre sonra kendisi de rahatsız olur zatenHah evet anltmk istedigim bu adama usulca söyledim yok öyle soyledim yok boyle soyledim yok e ama yeter artik. Kırılıyosa da kırilsin bi zahmet.
Saptirmayin benim cevamibiİyi de her yıl düzenli kilo alması mi gerekiyor , büyüme çağında mi bu adam?
Sizin mantıkla 28 yıllık evlilikte +60 kilo alip 150 kilo olmasi çok normal sayılacak
Saptirmiyorum, sadece konu sahibinin abartmadiğini düşünüyorum...Saptirmayin benim cevamibi
Konu sahibi oyle bi anlatiyoki 300 kiloluk bi obez gibi
zaten evlendiginde
90 kiloymuş yine kiloluymuş yani
Ben konu sahibinin bukadar takilmasina şasırdım
Neyse kendi bilir
O zaman nefessiz kalmasini bekliyim ben de.
Siz bu yaptığınızı doğru buluyor musunuz? yada sevdiğiniz insanlara tavsiye eder misiniz? Kilo vermek için nefesinin kesilmesini bekle diye?
Kocanızın ne düşündüğünden ziyade bu biraz sorumluluk bana göre. İnsanın kendine iyi bakması, sağlıklı olması, kendi için en başta.
Kocam popom büyüdü diye beni sevmezse sevmesin, çok da tın.
Ama 3. Kez anne oluyorum ve kendimi bırakıp nefessiz kalmayı bekleme lüksüm Yok diye düşünüyorum.
Önce ben sağlıklı olacağım, düzgün ve kaliteli bir hayatımın olması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?