Eşimin kilolari

Belkide sorunu vardır tiroid insülin direnci gibi haberi yoktur
Tutun kolundan götürün doktora zira ev işi ciddi kalori yaktırıyo bol bol yağlı değilse yemekleri patates gibide olması normal değil

Yiyor canım, doktora da git diyoruz onu da sallıyor. Diyetisyene gitti, bakıldı herşeyine , sorun yemesi. Türkiye'ye yeni geldim sayılır, geldiğimden beri dikkatini çeken en önemli şey bu yeme işi " aa bu domates zararlı değil, ay meyve yiyoruz başka şey yemiyoruz ki, yok canım bu sebze kılo yapmaz zararı yok, ay kuruyemişin de zararı mı varmış ":)) arkadaş herşeyin fazlası zarar, suyu bile fazla içersen zararlı. Ama kendilerini ikna etmişler az yemelerine rağmen kilo alıyorlar. Yok öyle bir şey oysa, bildiğin tek kişi iki üç kişilik yiyor, ee harekette yok. Bu arada ev işi zayıflatmaz insanı, ya çok hızlı bir kaç dakikalık egzersizler yapmak lazım ya da çıkıp uzun uzun yürüyüp koşacaksın.

Valla benim elim çok hızlıdır 3 saatte cam kapı banyo yer mutfak ütü herşeyi bitiririm 1 litre ter çıkar üstümden temizliği abarttığımda hemen gider kilom
Ki dayanamadığın tekşey tatlı hergün yerim ama gel gelelim zayıfım
Ekmeği sevmiyorum eve ayda yılda 1 alınır sanırım bununda etkisi var

Of ayni benim kocam. Yillardir birlikte kilo aldik. Ben hamileyken 20 kusur kilo aldim ve verdim hepsini. Aksamlari her zaman sağlıklı yemekler piser. Pasta börek asla pismez. Her sabah kahvalti hazirlarim ama o dışarda poğaça yer. Düğündeki halinden eser yok. Klasik giyinmek ister ama bulamaz bedenini. Cok motive ettim, cok kızıp isyan ettigim de oldu. Cok istiyorum kilo vermeye başlamasını. Spora da yazılır ama gitmez. Su an yine hamileyim ve 4 gözle bekliyo benim kilo almami :) her akşam 'ttatlı ister misin' diyor, hayir diyorum. Istesene yaaa niye istemiyosun, nasil hamilesin diye bana kızıyo yani konu sahibi hanımla ayni dertten muzdaribim

Buraya konuyu eşim kilolarımdan rahatsız memen kaç beden diyor diye açsaydınız ortalık karışmıştı.
Bence üstüne gitmeyin kendi bedeni mutluysa sağlık problemi çıkarmıyorsa kendi bileceği iş.

Evlendinizde adam 60 kilo degilmişki
nedir bu sinir bu öfke
7 sene içinde çok normal 15 kilolarda alması
Her sene 2 kilo almiş anca

Bence siz biraz abartmışsınız
İyi de her yıl düzenli kilo alması mi gerekiyor , büyüme çağında mi bu adam?

Sizin mantıkla 28 yıllık evlilikte +60 kilo alip 150 kilo olmasi çok normal sayılacak

Hah evet anltmk istedigim bu adama usulca söyledim yok öyle soyledim yok boyle soyledim yok e ama yeter artik. Kırılıyosa da kırilsin bi zahmet.
Bir süre sonra kendisi de rahatsız olur zaten
Bence siz bişey söylemeyin
Ters tepiyor demek ki
Bekarken babamın kiloma laf etmesi bende de iştah açardı

Eşin ne güzel alıngan değilmiş ben eşime bunun onda birini söylesem küser benle konusmaz

İyi de her yıl düzenli kilo alması mi gerekiyor , büyüme çağında mi bu adam?

Sizin mantıkla 28 yıllık evlilikte +60 kilo alip 150 kilo olmasi çok normal sayılacak
Saptirmayin benim cevamibi
Konu sahibi oyle bi anlatiyoki 300 kiloluk bi obez gibi
zaten evlendiginde
90 kiloymuş yine kiloluymuş yani
Ben konu sahibinin bukadar takilmasina şasırdım
Neyse kendi bilir

tarzınız çok çirkin..
bu sözlerin aynısını bir erkek bir kadına söylediğinde ortalgı yıkıyoruz..
siz ona hakaret edip incitmek yerine yanında olup motive etmeyi deneyin.siz kötü konuştukça üstünde hükmünüz olmayacak ve sizi hiçbir şekılde kaile almaycak

Saptirmayin benim cevamibi
Konu sahibi oyle bi anlatiyoki 300 kiloluk bi obez gibi
zaten evlendiginde
90 kiloymuş yine kiloluymuş yani
Ben konu sahibinin bukadar takilmasina şasırdım
Neyse kendi bilir
Saptirmiyorum, sadece konu sahibinin abartmadiğini düşünüyorum...

Hayatimi birlikte geçirdiğim,aynı yatağı paylaştığım,çocuklarımin babası olan adamın dış görünüşü,sağlık durumu v.s. benim için elbette önemli...Gerekli yerde uyaririm,konuşurum,bazen de şikayet edebilirim...Bunun için 300 kilo olmasını beklemeye gerek yok.

Sakin ol şampiyon, memen kaç beden nedir bacım ya

Benim eşimde 1.85 boyunda. Tanıştığımızda 75, üniversiteyi kazanıp gittiğimizde 85, evlendiğimizde 90, birkaç ay öncesine kadar 103 kiloydu. Görülen üzre adamı aşama aşama şişirmişim.

Bende hep kilo ver diyordum beni dinlemiyordu. Kendi kilosunun farkında değildi. Bide iştahlı.. Allah’ıma bin şükür polislik sınavına girip kilodan elenince gururuna yediremedi. Bir hırs yaptı. 1.5 ayda 18 kilo verdi. Şimdi 86 kilo ve polis kendisi. Kas bile yaptı.

Ben istersen tavsiyeler verebilirim kilo verebilmesi için. Ama önce eşinin kilo vermeyi istemesi gerek. İş eşinde bitiyor.

Bence adama hakaret etmeyi kesmekle başlayın işe. Kırıcı oluyorsunuz. Siz hamilelikten sonra o toparlanmadiginiz dönemde eşiniz 'begonfil, fil gibi oldun, şu resme bak' dese,sizi küçük düşürse hırs Edip zayıflamaya mi çalışırdinız yoksa sinirlenip 'pasa gönlün bilir, beni seven böyle sevsin' der , keskul mü kaşiklardiniz?
Bisiklet almasına sevindim eşinizin,benim de hayat arkadaşım bir bisikletim var :)
Ama aldım bittiyle olmuyor o. İnsanın bir motivasyona ihtiyacı var. Bebekleriniz olmasaydı, beraber çıkın derdim ama küçük bebekleriniz var
Onun yerine şeyi onerebilirim. Neredeyse her şehrin bisiklet grupları var. Ve neredeyse her grubun PAB etkinlikleri oluyor. Yani acilimi: Perşembe akşamı bisikletçileri.
Her perşembe iş çıkışı saatinde şehrin göbeğinde buluşup 10-15-20 artık kaç kilometreyse birlikte pedalliyor, saat 12 olmadan evlerine dönmüş oluyorlar. Bence bu esinize motivasyon olabilir. Sonuçta kim durduk yere amaçsız amaçsız bisikletle çıkar ki? İsterse beş milyarlık bisiklet olsun, motivasyon şart.
Ayrıca iş yeri çok uzak değilse bisikletle gidebilir. Ben önceki isimde öyle yapardım. Bu şekilde giden de çok arkadaşım var.
Bisikleti katlanan bisikletse günün her saati metroya otobüse falan da binebilir. Yani yolun tamamında sürmek zorunda da değil...
Zamanla sıkılaşmayi kendi de farkeder, o zaman da yeni egzersiz alanları bulursunuz .
Zaten çok değil 18 kilo fazlasi varmış. Verilmeyecek bir kilo degil

Tavrınız çok çirkin.
Eşim benimle böyle konuşsaydı, sanırım yüzüne bakmazdım.
2 doğum yaptım, kiloların yarısı duruyor bende.
Eşim de sanki doğurmuş gibi 15 kilo aldı.
O kendi rahatsız olur, morali bozulur da ben yine de saçmalama acımasız davranma kendine.
Yediklerine biraz dikkat edersin, biraz hareket olur biter, canını sıkma diye motive ederim.
En azından evde yemekleri sağlıklı ve az porsiyon yapabilir, aburcubur sokmayabilirsiniz eve.
Çorbayı kaselere fazlaca doldurup, yemekten az yemesini sağlayın.
Ana yemekleri de tencere değil fırın yemeklerinden, yağsız tercih edin.
Akşamları çocuklar hava alsın deyip bebek arabalarını alıp, yürüyüşe çıkın.
Ve acik olarak üslubunuzu değiştirin.
Hiçbirimizin 10 sene sonra ne olacağı belli olmaz, unutmayın.

O zaman nefessiz kalmasini bekliyim ben de.

olayı başka yerden anlayanlar klübüne hoş geldiniz :)
mesele karşı tarafın nefessiz kalması mı bunu farketmesi mi

bırakalım adam sürekli şişkosun ama aslında sağlıklı olman için
sana psikolojik baskı kuruyorum diyen kadına uysun o vakit

Ben de kiloluyum sevgilim benden daha da kilolu.Birbirimizi kırıcı olmadan teşvik ediyoruz.Söyleminiz kırıcı ve bu bir kiloluyu zayıflamaya teşvik etmez aksine yedikçe yiyesi gelir insanın.Bizim hatamız evet çok yedik ama biz de böyle olsun istemezdik,kilolarımızla mutlu değiliz.Ama mide genişledikçe insan doymak bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…